P R O
همکار باز نشسته
- نوشتهها
- 4,535
- لایکها
- 4,036
دوستان، یک اسکریپت خبرخوان داره آماده میشه ، تحت عنوان "ربات پرس"، اکثر کارهاش هم صورت گرفته و فقط جزئیات کمی از core مونده
این فیدخوان اسپم ساز و دردساز نیست ! و هر چیزی ببینه ایندکس میکنه ، از مریخ هم واژه سازی نمی کنه مثل برخی فیدخوان ها:دی (البته می تونستیم اینم بنویسیم..)
یه سری فرق و ویژگی های شاخص داره که اون رو با تمام فیدخوان ها متمایز میکنه، بعداً اینا رو خواهید فهمید :دی (یه چیزی میشه تو مایه های ایران سامانه !)
یک ویژگی رو شک دارم بهش اضافه کنم یا نه ، گفتم از خودتون بپرسم
اون کدی بود که برای انتقال فریم به سایت اصلی ، دیدین (جاوا اسکریپت)
اینو راه حلی واسش نوشتیم که عمل نکنه ! یعنی به سایت مرجع وارد نشه و در فریم باقی بمونه.
حالا موندیم اینو بزاریم رو سامانه یا خیر ؟!
اگر نمایش منبع و سایت مرجع رو از نظر آدرس و نام پررنگ تر کنیم ، به نظر شما خوبه این ویژگی رو اعمال کنیم ؟
این فیدخوان اسپم ساز و دردساز نیست ! و هر چیزی ببینه ایندکس میکنه ، از مریخ هم واژه سازی نمی کنه مثل برخی فیدخوان ها:دی (البته می تونستیم اینم بنویسیم..)
یه سری فرق و ویژگی های شاخص داره که اون رو با تمام فیدخوان ها متمایز میکنه، بعداً اینا رو خواهید فهمید :دی (یه چیزی میشه تو مایه های ایران سامانه !)
یک ویژگی رو شک دارم بهش اضافه کنم یا نه ، گفتم از خودتون بپرسم
اون کدی بود که برای انتقال فریم به سایت اصلی ، دیدین (جاوا اسکریپت)
اینو راه حلی واسش نوشتیم که عمل نکنه ! یعنی به سایت مرجع وارد نشه و در فریم باقی بمونه.
حالا موندیم اینو بزاریم رو سامانه یا خیر ؟!
اگر نمایش منبع و سایت مرجع رو از نظر آدرس و نام پررنگ تر کنیم ، به نظر شما خوبه این ویژگی رو اعمال کنیم ؟