neda7
Registered User
- نوشتهها
- 560
- لایکها
- 154
آها پس مدیرشونم اینجا هستن. خوبه
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
آها پس مدیرشونم اینجا هستن. خوبه
احتمالا وقتی زبان فارسی ساخته شده کامپیوتر نبودهمی دونستید زبان فارسی یکی از مضخرف ترین زبان های دنیاست :دی
برای مثال جهت پردازش زبان فارسی توسط سیستم های کامپیوتری باید از 4 سطح مختلف مورد بررسی قرار بگیرد ، آوايـي٬ سـاخت واژي٬ نـحو٬ و مـعنايي ،
هر کدوم از این ها باز خودشون شامل زیر مجموعه های زیادی هستن ، برای نمونه از نظر آوا شناسی ، باید اول از همه به شناسایی واج های زبان فارسی و مشخصه های اونها
، تعیین دقیق واکه ها و همخوان های اصلی و معيار و گونه هاي ، وجود واکه های مرکب ، تعداد و کیفیت اونها ، ماهيت همزه به عنوان يک واج رد جايگاههاي مختلف واژه و گونه هاي آن٬ و
خیلی نکات ديگر در اين زمينه !
بررسی واحد های زبرزنجیری ، یا نواهای گفتار و عواملی مثل ، زیر و بمی ، نواخت ، تکیه ، آهنگ و درنگ و..
من که آدمم نمیدونم اینها چیه ، دیگه چه برسه به کامپیوتر بدبخت :general509:
لطفا بین این پنج تا بگین کدوم واسه همکاری در فروش بهتره و چرا:
۱. دایان
۲. پایگان
۳. میهن استور
۴. سبز گستر
۵. سل می
میخوام برگشتیش کم باشه و کیفیت محصول و قیمت و پورسانتش خوب باشه. میخوام رو یکی از اینا تمرکز کنم چون میخوام دامین نزدیک به اسم اصلی سایت ثبت کنم. ممنون.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
خب مورد اول راحت تره. من تجربه مورد دوم رو ندارمسیستم های مشارکت در فروش چه فرقی میکنه با اینکه خود طرف مثلا با پرستا یا وردپرس+افزونه فروشگاه بزنه؟ مگه دومی سودش بیشتر نیست؟ این سیستم ها چه منفعتی دارن؟ تازه در حالت اول آدم اختیار سایتش را هم نداره و به قول معروف آقای خودش نیست:general710:
سلام
اتفاقا خیلی پر طرفداره که!! خود من تا دیدم خریدم!سلام
260 قلم کالا داریم ما که خیلی هاش اختصاصی هست
محصولی که فروش نداره رو سیستم نمیزاریم
اگه مرکز شهرستانه اتوبوس های بین شهری و یا تاکسی ها بهترین گزینه هستن با پست زیاد فرقی نمیکنه ولی سریع تر میرسهلعنت به این پست! به خدا جدیدا پست سفارشی با پیشتاز هیچ فرقی نمیکنه. زنگ زدم میگم بیشتر از 80 ساعت هست هنوز بسته پیشتاز من نرسیده شماره یک نفر دیگه را داده اونم پاسخگو نیست! اداره پست دیوس داره این کار را میکنه همه برن پست ویژه (SPS) استفاده کنن که قیمتش خون باباشون هست (یک بسته 200 گرمی به استان مجاور میشه 12 تومن!!)
با خر بسته را فرستاده بودم تا حالا رسیده بود. دیگه منم از این بعد بلدم با همون سفارشی می فرستم لاقل آدم دلش نمیسوزه دوبرابر پول میده
گوربابای این اداره پست! یه ذره هم پاسخگو نیستن:general208: یک بسته پیشتاز دیگه برای قم فرستادم اونم فعلا بعد از 24 ساعت هنوز از استان خارج نشده! حالا سر اونم مصیبت داریم...
اتفاقا خیلی پر طرفداره که!! خود من تا دیدم خریدم!
سلام بچه ها من میخوام یه انجمن وی بی بزنم همون اولش نمیدون چه جوری شروع کنم و کاربران رو از 0 یه ذره بکشم بالا با تبلیغ که نمیشه چون هر نفر ببینه هیچ کی تو انجمن نیست میره؟
انجمن در مورد وبمستری و همین ها هست
سایت خوبیه:general601:
کسی نبود ی کمکی کنه؟برای بار چندم فهمیدم که Css رو کامل یاد نگرفتم و باز یجاشو جا انداختم
دوستان یه کتاب فارسی کامل اموزش CSS بدین..هرجارو گشتم یا کامل نبود یا فارسی نبود یا واضح نبود :|
آقا بیسته بیسته
تبریک سایت خوب و تکی هست ایشالله که موفق باشید ...
اینو ببین چطوره ؟ البته کتاب نیست ...کسی نبود ی کمکی کنه؟
وب مسترون عصر بخیر،
تو 10، 20 صفحه اخیر گشتم (MOHAMMAD026 (MOHAMMAD026_1 رو پیدا نکردم.
بن شده انگار.
یوزر جدید نساخته؟
هفته بعد با قدرتی بیشتر بر میگرم :دی