شب بخیر:general707:وب مسترون عصر بخیر،
تو 10، 20 صفحه اخیر گشتم (MOHAMMAD026 (MOHAMMAD026_1 رو پیدا نکردم.
بن شده انگار.
یوزر جدید نساخته؟
محمد ی هفته بن شده
یوزر جدید داره
@ali_ptr
شب بخیر:general707:وب مسترون عصر بخیر،
بن شده انگار.
یوزر جدید نساخته؟
بیکار شدم واسه همونه
@ali_ptrوب مسترون عصر بخیر،
بن شده انگار.
یوزر جدید نساخته؟
سل می رو هم چک کندوستان واسه همکاری در فروش الان تک شاپو دیدم!!! محصولاتش از همه ارزون تره و پورسانتش هم همینطور!! اما یه سرچ کردم همه میگفتن محصولاتش خوب نیست! درسته؟ ولی قیمتو پورسانتش عالیه
این واسه چی هس؟:general705::general705:دوستان هر کدوم از پلاگین های ورد پرس که تو codecanyon.net هست رو اگه لازم داشتید بگید تقدیم کنم :دی
البته در صورت موجود بودن
مشاوره رایگان نیست :دیاین واسه چی هس؟:general705::general705:
Zozo Tabs
سل می محصولاتش نسبت به بقیه کمتره و پورسانتاش کمتره. اما خوبیش نماد اعتماده.سل می رو هم چک کن
که اینطور!!طبق گفته های دوستان و اون چیزی که در عمل دیده شده هرکی از تک شاپ ی بار بخره دوباره ازش خرید نمیکنه به دلیل کیفیت بسیار پایین محصولاتش![]()
من سل می رو پیشنهاد میدمکه اینطور!!) شما چی رو پیشنهاد میدین؟
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
میشه دلیلتون رو هم بگین؟من سل می رو پیشنهاد میدم![]()
کیفیت محصولاتش بهترین دلیلشهمیشه دلیلتون رو هم بگین؟
از پایگان و دایان بهتره یعنی؟ برگشتیش چطوره؟کیفیت محصولاتش بهترین دلیلشه
ازون دوتا خبر ندارماز پایگان و دایان بهتره یعنی؟ برگشتیش چطوره؟
ولی هر طور باشه بازم زبان فارسی رو دوست دارم:general504::general711:می دونستید زبان فارسی یکی از مضخرف ترین زبان های دنیاست :دی
برای مثال جهت پردازش زبان فارسی توسط سیستم های کامپیوتری باید از 4 سطح مختلف مورد بررسی قرار بگیرد ، آوايـي٬ سـاخت واژي٬ نـحو٬ و مـعنايي ،
هر کدوم از این ها باز خودشون شامل زیر مجموعه های زیادی هستن ، برای نمونه از نظر آوا شناسی ، باید اول از همه به شناسایی واج های زبان فارسی و مشخصه های اونها
، تعیین دقیق واکه ها و همخوان های اصلی و معيار و گونه هاي ، وجود واکه های مرکب ، تعداد و کیفیت اونها ، ماهيت همزه به عنوان يک واج رد جايگاههاي مختلف واژه و گونه هاي آن٬ و
خیلی نکات ديگر در اين زمينه !
بررسی واحد های زبرزنجیری ، یا نواهای گفتار و عواملی مثل ، زیر و بمی ، نواخت ، تکیه ، آهنگ و درنگ و..
من که آدمم نمیدونم اینها چیه ، دیگه چه برسه به کامپیوتر بدبخت :general509:
پس خوبهازون دوتا خبر ندارم
کمترین برگشتی رو هم همین سل می داره![]()
خواهش میکنمپس خوبهمرسی از راهنماییت. فقط سل می محصولاتش کمه متاسفانه. مثلامونوپاد توی دایان و میهن استور و سبز گستر اضافه شده اما توی پایگان و سل می نه!