:دی پس یاد ما و همه بچه های وبمستر پرشین تولز هم باشید ...
بیا هی بهت گفتم بیا بریم مشهد باهم نیومدی:general710::دی پس یاد ما و همه بچه های وبمستر پرشین تولز هم باشید ...
زیارت قبول ...
لایق باشم حتما ،نایب و الزیاره همگی خواهم بود...:دی پس یاد ما و همه بچه های وبمستر پرشین تولز هم باشید ...
زیارت قبول ...
منم شوخی کردم :دی
قابل توجه @siavashx
میلاد میگن @nassera دیگه نمیخواد بیاد این تاپیک :general711:
تمام شایعات رو تکذیب می نمایم :general711:منم شوخی کردم :دی
اون موقع من پول داشتم الان دیگه تا قم هم نمیتونیم بریم :دی
ترجمه ای که گوگل ترسلیت میکنه با ترجمه ای که رباتای گوگل میکنن خیلی باهم فرق داره!بله کاملا حرفشون تایید میشه برا این کار هم بهتره از گوگل ترنسلیت استفاده کنید ...
https://translate.google.com
ببین اتفاقا تاثیر داره مهم نیست که تو پیوند یکتا هر پست کلمه مد نظر باشه مهم اینه برا دسته بندی موضوعی که بک لینک خریداری میکنیم مطالبی که توش قرار میدی مرتبط و با اون کلمه ای که بک لینک رو خریداری کردی نزدیک باشه اینجوری تک تک پست های نزدیک به کلمه بهتر ایندکس میشه ...
قابل توجه @siavashx
تمام شایعات رو تکذیب می نمایم :general711:
یه کوچولو سرم شلوغه و یه کوچلو داغون
انشالله از هفته دیگه با نیروی مضاعف حضور به هم خواهم رساند:general307:
مرسی کامران مفید بودش!ترجمه ای که گوگل ترسلیت میکنه با ترجمه ای که رباتای گوگل میکنن خیلی باهم فرق داره!
فرضا میخوای یه پست در مورد هدیه تهرانی بدی! طبیعتا باید این واژه معادل انگلیسی باشه : Hedieh Tehrani در حالی که از نظر ربات این واژه معادل هدیه تهرانی به حساب میاد : gift Tehrani
یا مثلا میخوای یه پستی درباره عکس خنده دار ارسال کنی. گوگل ترنسلیت اینطوری معنی میکنه : funny photos در حالی که رباتا این دوتارو معدل هم نمیدونن!
یا مثل اس ام اس عاشقانه که باید love sms معادلش باشه ولی اینطور نیست! ینی میشه گفت این واژه از نظر رباتا کلا معادلی نداره!
از اونور وقتی ربات منظورو متوجه نشه دیگه براش فرقی نمیکنه که چی نوشتی. مثلا برای پست مرتبط با "عکس خنده دار"
site.com/funny-photos یا site.com/shkhfjkhakhduhajwkd هیچ فرقی باهم ندارن و تنها نتیجش اینه که نمره مثبت سئوی تایتلو از دست دادی!
البته تو بعضی از کلمات با مشترکن مثل همین نرم افزار که معادلش software میشه , چه از نظر ربات و چه از نظر گوگل ترنسلیت. ولی تا درمورد عنوان مطمئن نشدین بهتره همون فارسی ینویسین...
والا من 4 دفه تاحالا پنالتی شدم , با جام پنالتی شدم اکثر لینکامم رو دسته بندی بوده. حالا میتونی یه امتحان بکنی جوابو بهمون بگی :دیعه اگه مثلا برای دسته بندی بگیریم سایت بر اثر بک لینک گرفتن پنالتی بشه فقط اون دسته ب باقالی ها هدایت میشه؟
این مورد درسته , ولی کلا تجربیه که بدونی چه ترجمه ای از نظر رباتا درستن...مرسی کامران مفید بودش!
الان شما میگی ما تو url پستمون معادل انگلیسی تایتلمون رو قرار بدیم؟
مثلا برای عنوان : "دانلود نرم افزار جدید" تو پیوند یکتا بزنیم : "download new software" درسته؟
من الان تو سایتم دارم تو پیوند یکتا پستم خلاصه شده تایتلم رو قرار میدم یعنی اینطوری :این مورد درسته , ولی کلا تجربیه که بدونی چه ترجمه ای از نظر رباتا درستن...
اگه اشتباه نکنم هم گوگل پنگوئن هم گوگل پاندا میتونن سایت رو پنالتی کنن اما پنالتیهاشون باهم متفاوته یکی از تفاوتهاشون اینه که یکیشون کل سایت رو به فنا میده اما اون یکی فقط یه نتیجه خاص رو.والا من 4 دفه تاحالا پنالتی شدم , با جام پنالتی شدم اکثر لینکامم رو دسته بندی بوده. حالا میتونی یه امتحان بکنی جوابو بهمون بگی :دی
بدون تجربه هم ممکنهاین مورد درسته , ولی کلا تجربیه که بدونی چه ترجمه ای از نظر رباتا درستن...
اگه کسی سرچ کنه "نسخه کرک شده" سایت شما مالیده :دی ولی رو کیود "دانلود اینترنت دانلود منیجر" و حتی تک تک کلمه هاش مثل "دانلود" "اینترنت منیجر" و... اینطور نیست.من الان تو سایتم دارم تو پیوند یکتا پستم خلاصه شده تایتلم رو قرار میدم یعنی اینطوری :
تایتل : "دانلود نسخه کرک شده اینترنت دانلود منیجر" حالا تو پیوند یکتا: "دانلود اینترنت دانلود منیجر" , یعنی من الان دارم یه امتیاز سئو تو url رو از دست میدم؟
خیلی مرسی!اگه کسی سرچ کنه "نسخه کرک شده" سایت شما مالیده :دی ولی رو کیود "دانلود اینترنت دانلود منیجر" و حتی تک تک کلمه هاش مثل "دانلود" "اینترنت منیجر" و... اینطور نیست.
البته پیوند یکتا خیلی هم معجزه نمیکنه , اکثر سایتای پرترافیک این موردو رعایت نمیکنن و url رو با کد میسازن , ولی یکی از المانییکه تاثیر مثبت داره...
پ.ن : "دانلود نسخه کرک شده اینترنت دانلود منیجر" هم بنویسی مشکلی نیستا!
خیلی خواهش میکنم :دیخیلی مرسی!
دقت کردی طولانی یشه پیوند ... میزاره؟ من نمیزارم ب ... برسه!!! ب خاطر همون خلاصه میزارم
پ.ن1: پیک شادی رنکش3هستش؟