miladgraph
همکاربازنشسته
دوستان اون قضیه روز وبمستر فک کنم داره به فراموشی سپرده میشه :دی
کسی نظری نداره ؟
کسی نظری نداره ؟
تاریخ عضویت خودتو بزاریم :android30:دوستان اون قضیه روز وبمستر فک کنم داره به فراموشی سپرده میشه :دی
کسی نظری نداره ؟
چطور مگه؟
با قاطعیت میگم بگیرید (حالا یا بخرید یا بسازید)آقا هنوزم خرید بک لینک کار معقولی هست برا افزایش پیج رنک؟ این همه داره خرید و فروش میشه ولی یه سریا میگن دیگه گوگل الگوریتمشو عوض کرده، فلان شده و ...
الان بک لینک بخرم یا نه؟
من لینک زیاد گرفتم اما تغییر زیادی احساس نکردم، آخرین باری که گوگل آپدیت کرده کی بوده؟با قاطعیت میگم بگیرید (حالا یا بخرید یا بسازید)
اصلا سایت بدون بک لینک که بالا نمیاد. البته چطوری گرفتنش خیلی مهمه.
بله، خیلی مهمه. منم تازه گرفتم. البته آپدیت منظم هم خیلی تاثیر داربا قاطعیت میگم بگیرید (حالا یا بخرید یا بسازید)
اصلا سایت بدون بک لینک که بالا نمیاد. البته چطوری گرفتنش خیلی مهمه.
بین 10 تا 20 مورد فکر کنم مناسب باشهسیاوش جان 15 برچسب و 10 کیورد:دی
همون 16 شهریور خوب نبود؟ (اولین وبلاگ نویس ایرانی بود دیگه)دوستان اون قضیه روز وبمستر فک کنم داره به فراموشی سپرده میشه :دی
کسی نظری نداره ؟
:general711:تاریخ عضویت خودتو بزاریم :android30:
در چه زمینه ای ؟دوستان کسی نویسنده با تجربه و کاربلد سراغ داره؟
آدم خیلی اذیت میشه از اینایی که میان و 2تا مطلب می زارن و مشکل براشون پیش میاد!دیگه خبریم ازشون نمی شه...
برای افزایش پیج رنک زیاد روش حساب باز نکن ولی برای بالا اومدن تو گوگل باید بک لینک داشته باشی.من لینک زیاد گرفتم اما تغییر زیادی احساس نکردم، آخرین باری که گوگل آپدیت کرده کی بوده؟
الان برای بردن یه سایت با رنک 1 به 2 چندتا لینک و از چه پیک رنک هایی لازمه؟
آقا هنوزم خرید بک لینک کار معقولی هست برا افزایش پیج رنک؟ این همه داره خرید و فروش میشه ولی یه سریا میگن دیگه گوگل الگوریتمشو عوض کرده، فلان شده و ...
الان بک لینک بخرم یا نه؟
با سلام ببین دوست عزیز خرید بک لینک کار معقولی هست ولی بستگی به شما داره که چه بک لینکی بگیری کیفیت بک لینک خیلی مهمهمن لینک زیاد گرفتم اما تغییر زیادی احساس نکردم، آخرین باری که گوگل آپدیت کرده کی بوده؟
دقیقا یادم نیست چه زمانی بود اما فکر کنم 7-8 ماهی شده باشه.(به نظرم دسامبر 2013 بود (@miladgraph درسته؟))من لینک زیاد گرفتم اما تغییر زیادی احساس نکردم، آخرین باری که گوگل آپدیت کرده کی بوده؟
بله درسته کاملا @MR-Sدقیقا یادم نیست چه زمانی بود اما فکر کنم 7-8 ماهی شده باشه.(به نظرم دسامبر 2013 بود (@miladgraph درسته؟))
در مورد سوال دوم هم قبلا یه همچین چیزی دیده بودم انگلیسی سرچ کنید به نتیجه میرسید.
در زمینه سایت موجود در امضام عزیزم.در چه زمینه ای ؟
دقیقا همینطوره!برای اینکه لینکت از اولین لینک پیج دو به آخرینک پیج 1 صعود کنه باید زیرلفظی بدی انگار :|
عنقدم مهم نیستا :|همین قد کافیه یا نه.:general710::general210:
نه با این حرفت موافق نیستم :general711:دقیقا همینطوره!
اما لینک آخر پیج1 باشی ی دفعه فکرش رو نکرده میری لینک اول پیج 2 :|
به اون صفحه ای که میخوای رو این کیورد بیاد بالا.این صفحه یک بحث واقعی بین وب مسترا بود و سودمند نه مثل بیشتر صفحات قبل :general601:
یک سوال:
الان بخوام مثلا واسه کلمه نرم افزار بک لینک بگیرم لینکشو بدم به اون دسته یا به صفحه اصلی ؟ اینجوری site.com/narmafzar ؟