hamedovic5405
Registered User
آقا این هاپکینز فیلم سکوت میش هاش خیلی خوبه!
ندیدین توصیه میشه! صد در صد!
ندیدین توصیه میشه! صد در صد!
اون راهی که شما میگی وارد شدن به مودم کاربرای دیگه و دزدیدن پسورد و یوزرشون هست. الان مک آدرس مودم رو توی تنظیمات وارد کردن دیگه نمیشه. اینکار کار درستی نیست
آقا شما کارتون درسته!نه دوست عزیز اون راه که هنوز هم جواب میده چون مک مودم را هم میشه هک کرد! اما من سیستم خود ISP را هک کردم از اکانت کسی استفاده نکردم! اصلا مگه میشه با اکانت دیگران 1 ترابایت دیتا دانلود کرد؟؟؟
آقا قضیه این سایت چیه؟ سالی 1 بار فیلتر میشه
http://bir3da8.asia
مهدی جان ریسپانسیو کار میکنی؟
منفورترین تایتله تو ایراناقا کسی از این شماره های فیلترین خبر داره بر اساس چی هست؟
بالا هر سایت یه چیز خاص مینویسه
m9_2
همچین چیزایی..
صاحب نکس1موزیک فک کنم تو پی تی هستش و ی مدت هم میخاستش سایتش رو بفروشه!حالا این بالاخره فیلتر میشه ، دیر یا زود
nex1music که اصلا فیلتر نمیشه !
همه جور آهنگ و موزیک ویدئو میذاره
اونوقت به آهنگ شهاب تیام که گذاشته بودم تذکر دادن حذفش کردم.
الان شهاب تیام فیلتر داره یا زد بازی ؟ کدومش محتوای مجرمانه داره ؟!
یا آهنگ خواننده های زن و موزیک ویدئو هاش و...
آره تاپیکش رو دیده بودمصاحب نکس1موزیک فک کنم تو پی تی هستش و ی مدت هم میخاستش سایتش رو بفروشه!
پ.ن:ینی اینا تو فیلترینگ آشنا دارند؟
شاید پسر آقای فیلترینگ باشه خیلی بک لینک خریده لامصبصاحب نکس1موزیک فک کنم تو پی تی هستش و ی مدت هم میخاستش سایتش رو بفروشه!
پ.ن:ینی اینا تو فیلترینگ آشنا دارند؟
سایت شما چه شدش!؟ رتبش که افت داشتش تا لینک 5-6 اومده بودش فکر کنم الان 8 هستش!آره تاپیکش رو دیده بودم
نمیدونم.شاید
آره احتمالا اینطوریه باید ب بچه هامون یاد بدیم درس بخونن و برن تو فیلترینگ استخدام بشن :دیشاید پسر آقای فیلترینگ باشه خیلی بک لینک خریده لامصب
راهی برا نامحدود کردن حجم نت پیدا کردید از من دریغ نکنید لطفاسایت شما چه شدش!؟ رتبش که افت داشتش تا لینک 5-6 اومده بودش فکر کنم الان 8 هستش!
آره احتمالا اینطوریه باید ب بچه هامون یاد بدیم درس بخونن و برن تو فیلترینگ استخدام بشن :دی
راهی برا نامحدود کردن حجم نت پیدا کردید از من دریغ نکنید لطفا
در مورد فیلتر باید بگم که اکثرا بخاطر ریپورت فیلتر میکنن مگه این که رو آدرس های خاصی حساس بشن ...آره تاپیکش رو دیده بودم
نمیدونم.شاید
شاید پسر آقای فیلترینگ باشه خیلی بک لینک خریده لامصب
سایت شما چه شدش!؟ رتبش که افت داشتش تا لینک 5-6 اومده بودش فکر کنم الان 8 هستش!
آره احتمالا اینطوریه باید ب بچه هامون یاد بدیم درس بخونن و برن تو فیلترینگ استخدام بشن :دی
در مورد فیلتر باید بگم که اکثرا بخاطر ریپورت فیلتر میکنن مگه این که رو آدرس های خاصی حساس بشن ...
ولا ما یه سایت فیلمی داشتیم ایرانی کار میکردیم آمار به 10K هم رسیده بود تا این که آدرس رو به یه بنده خدایی دادیم دقت کنید دقیقا دو روز بعد سایت فیلتر شد و پیگیری ما هم برا رفع فیلتر بی نتیجه موند ...
اگه ممکنه شما راه پارسال رو بدین ما یه امتحانی کنیم شاید استان با استان فرق کنهآقا خداییش همه راه ها را بستن. اگه راهی بود میگفتم دوستان حالش را ببرن! این شرکتها دیگه از من و شما زرنگترن! این قضیه ای که گفتم مال پارسال بود
احسان جان شما که می دونی:دی برای دوستانی که نمی دونن:بخشید PA دیگه چیه؟
ای بابا.بنده خدا این دوستانی که این همه هزینه کردند)انشالله که همه چی درست شده علی جان و به روال سابق برگرده.جدیدا تو 20 روز اخیر گوگل باز هم برخی سایت هارو پنالتی کرده
سیاوش جان 15 برچسب و 10 کیورد:دیزدن چن تگ رو واسه هر پست پیشنهاد میدین
آره واقعا,انشاللهای بابا.بنده خدا این دوستانی که این همه هزینه کردند)انشالله که همه چی درست شده علی جان و به روال سابق برگرده.
این هم یک نمونه ، نشاط آورش https://myspace.com/خیر
@aalireza439
یه نمونه اسکرول افقی برای عکس
http://html5up.net/parallelism
برا من که خیلی عذاب آوره