miladgraph
همکاربازنشسته
های وب هم میگن خوبه ...دوستان الان صبانت دارم ، چون نامحدود نداره ، میخوام از سرویس دهنده دیگه ای adsl بگیرم ، کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که هم قیمت ها مناسب باشه هم قطعی نداشته باشه ؟
شاتل ؟ آسیاتک ؟ پارس آنلاین ؟
های وب هم میگن خوبه ...دوستان الان صبانت دارم ، چون نامحدود نداره ، میخوام از سرویس دهنده دیگه ای adsl بگیرم ، کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که هم قیمت ها مناسب باشه هم قطعی نداشته باشه ؟
قبلا پارس داشتم خیلی عالی بوددوستان الان صبانت دارم ، چون نامحدود نداره ، میخوام از سرویس دهنده دیگه ای adsl بگیرم ، کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که هم قیمت ها مناسب باشه هم قطعی نداشته باشه ؟
الان چرا نداری؟ کیفیتش خوب نبود عوض کردی؟قبلا پارس داشتم خیلی عالی بود![]()
خوبه سرویساش ...های وب هم میگن خوبه ...
ما که فاس میدااریم!زیرا باید پارسی را فاس بداریم
http://forum.persiantools.com/account/signatureخوبه سرویساش ...
امضا چطور ویرایش و قرار بدم ؟
چون adsl نمیدادن وایمکس گرفتم:general505:الان چرا نداری؟ کیفیتش خوب نبود عوض کردی؟
سلامت باشی :دیما که فاس میدااریم!
AGHA تبریکات! راستی! 131 روز دیگه فقط مونده!
چشم رو هم بزاری این چندDAY هم میگذره!
اگه امکانش هست راهشو پ.خ کن شاید اینجا کار کرد الان . راهی جدید پیدا نکردی خدایی؟یه مدت من یه راهی پیدا کرده بودم! زدم دهنشون را سرویس کردم! یک ترابایت دیتا دانلود شد، ولی الان دیگه سکوریتی را بردن بالافقط باید حجم خرید...
مشاهده پیوست 654189
اون آیپد۲ دورش مشکیه؟شنیدم ، میخواهی توسعه دهنده وب بشی ، بیا اینم چند تا دستگاه سایتتو باهاش تست کن :general208:
مشاهده پیوست 653866
یک سبد برای من بزار . :دی
همونه که زنش همه چیو میدونه دیگه@miladgraph
آواتار جدید مبارکه! کی هستش این فرد خوش شانس که شده آواتار شما؟
آنتونی هاپکینز - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد@miladgraph
آواتار جدید مبارکه! کی هستش این فرد خوش شانس که شده آواتار شما؟
اون راهی که شما میگی وارد شدن به مودم کاربرای دیگه و دزدیدن پسورد و یوزرشون هست. الان مک آدرس مودم رو توی تنظیمات وارد کردن دیگه نمیشه. اینکار کار درستی نیستیه مدت من یه راهی پیدا کرده بودم! زدم دهنشون را سرویس کردم! یک ترابایت دیتا دانلود شد، ولی الان دیگه سکوریتی را بردن بالافقط باید حجم خرید...
مشاهده پیوست 654189
آقا شما که از 2003 عضوی این پست رو ببین شاید خوشت اومد :دیاون راهی که شما میگی وارد شدن به مودم کاربرای دیگه و دزدیدن پسورد و یوزرشون هست. الان مک آدرس مودم رو توی تنظیمات وارد کردن دیگه نمیشه. اینکار کار درستی نیست