اینا مال چند قرن پیشه؟به به به ، من عضو انجمنتون شدم هوامو داشته باش مدیریت محترم
انصافا روهم باز شد با این دوتا ، تو این مایه ها داری بازم ؟
همین الان دارم گوش میکنم :general206:به ه ه ه ه ه :general206:
هر دو مال نیم قرن پیشن :general210: :general707: مشکلی هست؟؟اینا مال چند قرن پیشه؟![]()
سیاوش امضای منو بزار تو امضات ثواب دارهاینا مال چند قرن پیشه؟![]()
مگه من گفتم مشکل دارمهر دو مال نیم قرن پیشن :general210: :general707: مشکلی هست؟؟![]()
![]()
مگه من این چیزو واسه تو باب کردمسیاوش امضای منو بزار تو امضات ثواب داره![]()
دو تا آهنگ از استاد Skrillex گوش بده روح ات منهدم میشهدوستانی که میخوان برن سمت الکتریک و اینا بیان نیگا کن چقد قشنگ روح این رفیقمون باز شد با موسیقی سنتی! :general601:
تو اینستا گرام پیجمان را بدنبال:
sonnatimusic
انجمن هم پر از کلیپه. بگرد چیزای خوب و روح افزار زیاده:general406::general601:
حالت من در هنگام گوش دادن :
ممنون
دوستانی که میخوان برن سمت الکتریک و اینا بیان نیگا کن چقد قشنگ روح این رفیقمون باز شد با موسیقی سنتی! :general601:
تو اینستا گرام پیجمان را بدنبال:
sonnatimusic
انجمن هم پر از کلیپه. بگرد چیزای خوب و روح افزار زیاده:general406::general601:
این یک نوشتار خُرد پیرامون موسیقی است. با گسترش آن به ویکیپدیا کمک کنید.حاجی بنده خودم دوستدار موسیقی سنتی و استاد شجریان هستم اما حقیقتا هیچی موزیک پروگ راک و پروگ متال نمیشه بخصوص پروگ متال که روح را جلا میده. (گروه های riverside ، ayreon و غیره)
این صفحه را توی ویکی مطالبش را خودم نوشتم::general707::general705:
http://fa.wikipedia.org/wiki/پراگرسیو_متال
من فکر کردم گروه های مورد علاقت رو از تو ویکیپدیا پیدا کردی!!:general106::general106::general106::general509:از اون 4 خط 3 خطشو من نوشتم! گروه های مورد علاقه خودمو گذاشتم:general106::general703:
موسیقی واقعی همینه ، وقتی گوش میدی ، هر بیت اش تو وجودت منتشر میشه ، تو رو به حرکت درمیاره.حالت من در هنگام گوش دادن :
:general208::general208::general208::general107::general107::general107:
پ.ن: ترجیح میدم سنتی و هر ازگاهی پاپ گوش بدم تا اینا :general711:
http://www.media.faza2music248.com/...st [320]/Hossein Tohi - Man Baalaam [320].mp3موسیقی واقعی همینه ، وقتی گوش میدی ، هر بیت اش تو وجودت منتشر میشه ، تو رو به حرکت درمیاره.
حالا اینی که گوش دادی ، داپ اسپت بود ، برای کسایی که تازه واردن ، کمی سنگینه :دی
موزیک معمولی بدن رو نابود می کنه چه برسه به این داپ اسپت دانگا دونگ ها (یه سرچی در مورد بیماری هایی که از گوش دادن به موزیک به وجود میاد بکنید بد نیست ...)موسیقی واقعی همینه ، وقتی گوش میدی ، هر بیت اش تو وجودت منتشر میشه ، تو رو به حرکت درمیاره.
حالا اینی که گوش دادی ، داپ اسپت بود ، برای کسایی که تازه واردن ، کمی سنگینه :دی
همین جملت رو باید با آب طلا نوشت!موزیک معمولی بدن رو نابود می کنه چه برسه به این داپ اسپت دانگا دونگ ها (یه سرچی در مورد بیماری هایی که از گوش دادن به موزیک به وجود میاد بکنید بد نیست ...)
پ.ن : تخصص من موسیقی نیست پس بیش از این در موردش حرف نمیزنم َ![]()
کی اینها رو گوش میده