hostraygan.com نمیشه؟هاست رایگان PHP که بشه روش دامین های ml , tk , ga . tc ست کرد داریم ؟
hostraygan.com نمیشه؟هاست رایگان PHP که بشه روش دامین های ml , tk , ga . tc ست کرد داریم ؟
هاست های رایگان یا حتی درگاه های پرداخت واسط، با tk مشکل دارن (حتی خود گوگلم مشکل داره با این دامنه)هاست رایگان PHP که بشه روش دامین های ml , tk , ga . tc ست کرد داریم ؟
خخخخ،نه بابا لئوناردو کجا این کجا..تسبیح من کجاست..:general509: این پسره که تو تایتانیک هم بوده توشه فک کنم.. من زیاد بازیگرارو نمیشناسم ولی این جک هم بازیگر مشتی عیه![]()
یک بارهستی دانلود واسه هر کاربر چن بار باز میشه؟
حاجی بخاطر زیبایی ایمانش گفتمتسبیحو بکوبم تو سرت
پس واجب شد منم دانلود کنم![]()
خب انتظار داره سئو کار همه ی این کارا رو بکنه براشای خدا ما با کی شدیم 75 میلیون![]()
![]()
![]()
![]()
طرف سایتش رو اپدیت نمیکنه و مطلب نمیذاره انتظار داره رتبه ی خوبی هم داشته باشه .تازه دنبال سئو کارم هس![]()
واقعا حیف..ممنون
صرف شده :|
خداوکیلی دلتون میاد این چهره بشاش و مهربون و نازنین ( مرحوم استاد لطفی) رو ول کنید به این چیزا گوش بدید؟ :general504:
![]()
جیگرم کباب میشه به مولا وقتی لبخند نازش رو میبینم...
حیف...
megig.irهاست رایگان PHP که بشه روش دامین های ml , tk , ga . tc ست کرد داریم ؟
افزونه WP-Parsidate رو نصب کندوستان کسی میدونه چ جوری ساختار تاریخ وردپرس رو تو تنظیمات همگانی به صورت فارسی (شمسی ) کنم ؟
به کدنویسی مربوطه! :دیدوستان کسی میدونه چ جوری ساختار تاریخ وردپرس رو تو تنظیمات همگانی به صورت فارسی (شمسی ) کنم ؟
دوستان کدومتون تو کار دامنه هستید ؟ یعنی خرید و فروش میکنید. میخوام یه دامین رو قیمت گذاری کنید
@Mohammad_Vazin :general705:
خواب چیه دیگه :|برید بگیرید بخوابید :general705::general707::general711: