ozil20
Registered User
دوستان یک افزونه برای کاهش حجم تصاویر برای وردپرس معرفی کنید؟
این دوتا افزونه زیر برای من جواب نداد
WP Smush.it
WWW Image Optimizer
این دوتا افزونه زیر برای من جواب نداد
WP Smush.it
WWW Image Optimizer
چه جوری این مشکل رو حل کنم ؟حجم صفحه اول سایت شما 5.5mb هست این یعنی فاجعه
دلیلش هم اینه که تصاویر بند انگشتی به جای اینکه در اندازه کوچیک ساخته بشن، همون سایز والپیپر هستن فقط ابعادشون از طریق کد کوچیک شده
این مشکل رو حل کنی مشکل خاص دیگه ایی نداری
من با پلاگین های گالری برای وردپرس آشنایی ندارم، شما 2 تا راه داریدچه جوری این مشکل رو حل کنم ؟
حجم صفحه اول سایت شما 5.5mb هست این یعنی فاجعه
دلیلش هم اینه که تصاویر بند انگشتی به جای اینکه در اندازه کوچیک ساخته بشن، همون سایز والپیپر هستن فقط ابعادشون از طریق کد کوچیک شده
این مشکل رو حل کنی مشکل خاص دیگه ایی نداری
رفاقای وبمستر بهترین سیستم فروشگاه ساز چیه در حال حاضر؟ با امکانات کامل
سورسش هم کد نشده باشه!
می دونم همه میگین وردپرس و جوملا اینا نصب کنم تنظیم کنم ولی واقعا فرصت این کارارو ندارم، یه سیستم شسته رفته شده عالی می خوام که نصب کنم شروع کنم به اضافه کردن محصول و فروش
پرستا رو الان لوکال رو سیستم دارم جدا از اینکه قدیمی به نظر می رسه قسمت اضافه کردن محصولش هم شاخ برگ بیهوده زیادی دارهپرستا شاپ! من قبلا برای یکی از دوستان نصب کردم که البته استفاده هم نکرد ولی می تونی ببینیش:
http://civilstore.ir/
پنل مدیریتش هم کاملا فارسی هست.
پرستا رو الان لوکال رو سیستم دارم جدا از اینکه قدیمی به نظر می رسه قسمت اضافه کردن محصولش هم شاخ برگ بیهوده زیادی داره
از نظر صدور فاکتور هم مشکل داره البته یه راه حل براش دادن ولی بازم کامل برطرف نمی کنه
پرتره جوش نزن. بچه ها در حال درامد زایی هستند. وقتی درامد زایی تمام شد.کسی جواب نمی ده, اونوقت می گن پرتره برای چی به تاپیک سر نمی زنی![]()
اگر نیاز به تفکیک اطلاعات داری بهتر دو تا کد جداگانه بزاری که دقیقا بدونی سایت و انجمن جداگانه چقدر بازدید داشتند ...دوستان برای سایتم که بخش ورد پرس و Mybb داره, باید کد شمارنده آمار جداگونه بذارم یا یه کد می تونه اطاعات هر دو قسمت رو به من بده؟
پرتره برای چی به تاپیک سر نمی زنی ؟کسی جواب نمی ده, اونوقت می گن پرتره برای چی به تاپیک سر نمی زنی![]()
اگر نیاز به تفکیک اطلاعات داری بهتر دو تا کد جداگانه بزاری که دقیقا بدونی سایت و انجمن جداگانه چقدر بازدید داشتند ...
اگر کلا میخواهی بدونی چقدر بازدید داری یکی برای دوتاشون بزاری کافیه ...
پرتره برای چی به تاپیک سر نمی زنی ؟![]()
![]()
دوستان سایت همکاری در فروش مقاله مثل parspa.ir به نظرتون محبوبیت دارن؟کسی سمتشون می ره؟
توضیح اش طولانی هستسوال سختی بود ؟![]()
آیدیم دی اکتیو شدهمحمد دیتابیس رو یجا آپ کن لینکشو تو یاهو بفرس ![]()
ماله منم بزار تو امضات لطفاتوضیح اش طولانی هست
با whmcs کار کردی ؟
آیدیم دی اکتیو شده
تازه اون همه کار کرده بودم که آیدی نپره :|
بزار یه آیدی مشت درست کنم، ادت میکنم![]()