اگر تجربه در این زمینه دارید کار سختی نیست.با توجه به سابقه 4 ساله konkur.in به نظرتون اگه سایتی بالا بیاریم میشه باهاش رقالت کرد ؟ نظری ، پیشنهادی تجربه ای اگه دارید دریغ نکنید :دی :general504:
چه ضعف هایی ؟اگر تجربه در این زمینه دارید کار سختی نیست.
البته کلا سایت علمی اگر اصولی بخواد بالا بیاد هزینه های زیادی داره و نیازمند صبر بالایی هست.
این سایتی هم که معرفی کردید ضعف های زیادی داره که به دلیل نبود رقیب درست و حسابی همه مجبورن تحملش کنند و ازش استفاده کنند.
بروزرسانی مناسبچه ضعف هایی ؟
تبلیغاتش بیش از حد زیاده با افزونه addblock وارد بشی کلا سایت خالی باز میشه :general707:بروزرسانی مناسب
تبلیغات بیش از اندازه
عدم طراحی بروز
و ده ها نکته دیگه که پس از بررسی و عیب یابی متوجه می شید.
بله اما کاربران مد نظر و رنج تفکر کاربران و اطلاعاتشون از وب،در این حد نیست که از افزونه خاصی استفاده کنند.تبلیغاتش بیش از حد زیاده با افزونه addblock وارد بشی کلا سایت خالی باز میشه :general707:
یه روز تاخیر،دوستان من یه دیتابیس دارم توش یه table هست که توش 8 هزار تا داده(?؟:general304وارد شده.
چطوری میتونم این دیتابیس رو تبدیل به دیتابیسی کنم که 10 table داشته باشه.و تو هر تیبل 800 داده داشته باشه.؟
پ.ن:خودمم نمیدونم چی گفتمولی کمک کنید دیگه.:general206:
:general705:
همین وب مستر ها اگه یه همچین موردی پیدا میکردن اولین نفر دست به کار میشدنوبسمترهای عزیز تر از جان.
من بخوام یه سایت بزنم بنظرتون چه سایتی بزنم الان که هم دست زیاد نباشه هم یه درامدی برام باشه.؟؟
ثواب داره کمک کنید به یه فقیر میخواین کمک کنین
همین وب مستر ها اگه یه همچین موردی پیدا میکردن اولین نفر دست به کار میشدن
هر چیزی که بلدی رو برو تو نخش مگرنه هرز میری و بعدا پشیمون میشی
بعدا میگی اگه فلان سایتو میزدم الان فلان بودم بیسار بودم....ایده هاتون رو بدید در راه خدا .. وژدانی از بس رفتم قصابی پاک انگشتای دستم زخم شده !
امیر جون دادا واسه چی بعدا پشیمون میشم ؟
این خو مال خودته.عاغای مهدی قدیمی
بعدا میگی اگه فلان سایتو میزدم الان فلان بودم بیسار بودم....
ایده میخوای.. بگو چی بلدی کلن؟!
اگه وقت و حوصله داری سایت موزیک و دانلود سنتر بزن اما اگه خیلی صبر داری سایت تفریحی بزن اگه صبرت کمه یه ایده بده و یه سایت بزن و از همون اول براش منبع درآمد تعیین کن تا بتونی براش تبلیغات کنی...از 7 سال پیش سایت داشتم . اون زمان که این سایت ها نبودن الان عوض شده فضا.
از یک سال و نیم پیش هم هست که کلا هیچ سایتی ندارم.
بعضی هارو میبینم درامد در میارن از اینترنت بغض گلوم رو میگیره.
سایت موزیک داشتم .
نرم افزار داشتم.
سایت تفریحی مدتی بودم.
و ...
میخوام ببینم الان وضعیت چیه ؟ خیلی چیزا اشباع شده .
من از نت افراز استفاده می کنم راضی هستمیک هاست خوب معرفی کنید
ارزان بده
فقط معتبر باشه چند ماه دیگه تعطیل نکنه
میخواهم سایتم چون بازدیدش شدیدا افت کرده و فعلا پهنای باند زیادی مصرف نمیکنه ببرم روش چون اینطوری ماهانه دارم پول زیادی میدهم
یک هاست معرفی کنید که ارزان و معتبر وخوب باشه
دوست عزیز من الان سه ماهه استفاده می کنم قطعی نداشتم در مورد پشتیبانی هم هر تیکتی ارسال کردم نهایتش 2 ساعته جواب دادن من که همه جوره راضی هستم.قیمت پایین
الان اینجا سرویس برنزی میده؟
قطعی نداره