persian.gulf
کاربر تازه وارد
بازدید میانگین 6 هزار ولی 40 هزار هم داشتم...محصولات جدید دایان رو گذاشتم ...سایت حالت پرتالی دارهبازدیدتون چقدره ؟ چه محصولاتی گذاشتید ؟ موضوع سایت ؟
بازدید میانگین 6 هزار ولی 40 هزار هم داشتم...محصولات جدید دایان رو گذاشتم ...سایت حالت پرتالی دارهبازدیدتون چقدره ؟ چه محصولاتی گذاشتید ؟ موضوع سایت ؟
) دیشب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم 3 هزار تا افت..ماله من دیگه کارش از افت گذشته
چه ایهامی؟جملت ایهام داره:general711:
خدا بده برکت داداش..نفروشی که بهتره هر هفته صد تومن فقط از فروش داشته باشی دیگه چی بگم:general503:یک هفتس محصولات دایان رو گذاشتم 100 تومان پورسانتم شده
با توجه به سابقه 4 ساله konkur.in به نظرتون اگه سایتی بالا بیاریم میشه باهاش رقالت کرد ؟ نظری ، پیشنهادی تجربه ای اگه دارید دریغ نکنید :دی :general504:
شما نظری پیشنهادی انتقادی ندارید ؟ :دیبه محض ورود 70تا بلاک کرد:general107::general107:
مشاهده پیوست 657498
پول لازمم وگرنه نمیفروختم!) دیشب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم 3 هزار تا افت..
چه ایهامی؟
دیگه بهتر از نمیتونم بگم که توی 9 ساعت 3 هزارتا افت داشتم
خدا بده برکت داداش..نفروشی که بهتره هر هفته صد تومن فقط از فروش داشته باشی دیگه چی بگم:general503:
برای اپدیت جدید گوگله...:android30:رتبه الکسای شما هم 1000 تا 1000 تا افت میکنه؟
نظر خاصی ندارم چون قراره خودم رقیبش شم:general707::general707::general707:شما نظری پیشنهادی انتقادی ندارید ؟ :دی
یک هاست خوب معرفی کنید
ارزان بده
فقط معتبر باشه چند ماه دیگه تعطیل نکنه
میخواهم سایتم چون بازدیدش شدیدا افت کرده و فعلا پهنای باند زیادی مصرف نمیکنه ببرم روش چون اینطوری ماهانه دارم پول زیادی میدهم
یک هاست معرفی کنید که ارزان و معتبر وخوب باشه
از سرویس های ما دیدن فرمایید:سرور از کجا بخرم غوب و ارزان باشه ؟
برای انتقال یه سایت میخوام
یعنی رقیب شمام باید بشم :general707::general107:نظر خاصی ندارم چون قراره خودم رقیبش شم:general707::general707::general707:
200مگابایت برا 2ماه چند؟از سرویس های ما دیدن فرمایید:
http://fullserver.ir/cart.php
پ.ن: چند تا دوستان پرشین تولزی هم از ما سرویس دارن
نیمکت تنها این حدود قیمتهبچه ها یک سوال کسانی در این زمینه ها تخصص دارند لطفا بگویند.
یک عدد میز شش کاره بدنسازی مدل تک نو. دو دمبل. یک میله هالتر. 35 کیلو وزنه. یک پلی استیشن یک ژاپنی اصل مدل سونی. یک ایپاد شافل . و دو گیگ رم میکرو اس دی روی هم رفته 300 هزار تومان ایا خوبند.
برای فروش
ما یه روز در میون 3 هزار تا 3 هزارتا رشد میکنیم) دیشب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم 3 هزار تا افت..
چه ایهامی؟
دیگه بهتر از نمیتونم بگم که توی 9 ساعت 3 هزارتا افت داشتم
خدا بده برکت داداش..نفروشی که بهتره هر هفته صد تومن فقط از فروش داشته باشی دیگه چی بگم:general503:
کد پاپ آپ چه ربطی به این چیزایی که گفتی داره کد پاپ آپ یه اسکریپته که به مرورگر کاربر فرمان میده که یه پنجره با سایز ایکس و ایگرگ باز کنه و توی اون پنجره URL فلان رو نمایش بده... شما میتونید یه دونه صفحه پاپ آپ بسازید رو هاستتون با یه آدرسی آپلود کنید و URL اون رو نمایش بدید (با HTML و CSS )دوستان وبمستر کسی کدی پاپ اپی داره که در هر جایی از صفحه کلیک بشه باز بشه؟!
بعد اموزش ادیتش رو هم بدید دی: ( عکس محصول /توزیح محصول رو چه شکلی /کجاش اضافه کنم. همچنین رنگ متن و خود صفحه ):android30:
موچکرم
رتبه الکسای شما هم 1000 تا 1000 تا افت میکنه؟
خب باید کدش باشه تا بعد صفحه رو درست کنم دیگه!ما یه روز در میون 3 هزار تا 3 هزارتا رشد میکنیم
کد پاپ آپ چه ربطی به این چیزایی که گفتی داره کد پاپ آپ یه اسکریپته که به مرورگر کاربر فرمان میده که یه پنجره با سایز ایکس و ایگرگ باز کنه و توی اون پنجره URL فلان رو نمایش بده... شما میتونید یه دونه صفحه پاپ آپ بسازید رو هاستتون با یه آدرسی آپلود کنید و URL اون رو نمایش بدید (با HTML و CSS )
بعد اموزش ادیتش رو هم بدید دی: ( عکس محصول /توزیح محصول رو چه شکلی /کجاش اضافه کنم. همچنین رنگ متن و خود صفحه ):android30:
کدش رو هم توی همین صفحات آخر بگردی یه نفر گزاشته بود ..خب باید کدش باشه تا بعد صفحه رو درست کنم دیگه!
والا 2 ماه که امکان پذیر نیست200مگابایت برا 2ماه چند؟
آقا اصلا واسه خودم شما این جوری فکر کن چه قدر می ارزه؟این خو مال خودته.عاغای مهدی قدیمی
این رو مشاهده کن...کدش رو هم توی همین صفحات آخر بگردی یه نفر گزاشته بود ..
این رو مشاهده کن...
<center>
<script type="text/javascript">// <![CDATA[
var needpop = 1; var vc_cn = "jot9843504"; var vc_url = "http://pi3idl.com"; /*address shoma*/ if (readCookie(vc_cn)) { needpop = 0; }else{ needpop = 1; } var PopWidth = 1024; var PopHeight = 768; var PopTargetingMethod = 100; var PopUseDivLayer = 1; var RTSDomain = vc_url; var de>amfg<ugDomain = vc_url; var Page_Popped = false; var Page2_Popped = false; var Page_Loaded = false; var Page_Enter; var MySiteDomain = window.location.href.split('/'); if (needpop == 1) { InitPop() } function InitPop() { Page_Enter = new Date(); if (window.captureEvents) { window.captureEvents(Event.CLICK); window.onclick = LoadStandardPop } else document.onclick = LoadStandardPop } function SiteEnter() { Page_Loaded = true } function createCookie(name, value, days) { if (days) { var date = new Date(); date.setTime(date.getTime() + (days * 24 * 60 * 60 * 1000)); var expires = "; expires=" + date.toGMTString() } else var expires = ""; document.cookie = name + "=" + value + expires + "; domain=www.google.com; path=/" } function readCookie(name) { var ca = document.cookie.split(';'); var nameEQ = name + "="; for (var i = 0; i < ca.length; i++) { var c = ca; while (c.charAt(0) == ' ') c = c.su>-amfg<string(1, c.length); if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.su>amfg<string(nameEQ.length, c.length) } return null } function RetrieveCount() { var cookieName = vc_cn; var popSuccesses = readCookie(cookieName); if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses); else popSuccesses = 0; return popSuccesses } function IncrementCount() { var cookieName = vc_cn; var popSuccesses = readCookie(cookieName); if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1); else createCookie(cookieName, 1, 1) } function LoadStandardPop() { if (Page_Popped == true) return; var pLoaded = false; if (window.SymRealWinOpen) { open = SymRealWinOpen } if (window.NS_ActualOpen) { open = NS_ActualOpen } var pxLeft = 0; var pxTop = 0; if (screen.width > 0 && screen.height > 0) { pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2); pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50; if (pxLeft < 0) pxLeft = 0; if (pxTop < 0) pxTop = 0 } pLoaded = open(vc_url, '', 'tool>-amfg<ar=1,scroll>amfg<ars=1,location=1,status>-amfg<ar=1,menu>amfg<ar=1,resiza>-amfg<le=1,top=' + pxTop + ',left=' + pxLeft + ',width=' + PopWidth + ',height=' + PopHeight); if (pLoaded) { Page_Popped = true; IncrementCount() } else { Page_Popped = true; if (Page_Loaded) initAdLayer(); else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer") } window.focus() }
// ]]></script>
<h2><a style="position:fixed; left:-1000%" href="http://pi3idl.com">Code Center</a></h2></center>
<center>
<script type="text/javascript">// <![CDATA[
var needpop = 1; var vc_cn = "jot9843504"; var vc_url = "http://pi3idl.com"; /*address shoma*/ if (readCookie(vc_cn)) { needpop = 0; }else{ needpop = 1; } var PopWidth = 1024; var PopHeight = 768; var PopTargetingMethod = 100; var PopUseDivLayer = 1; var RTSDomain = vc_url; var de>amfg<ugDomain = vc_url; var Page_Popped = false; var Page2_Popped = false; var Page_Loaded = false; var Page_Enter; var MySiteDomain = window.location.href.split('/'); if (needpop == 1) { InitPop() } function InitPop() { Page_Enter = new Date(); if (window.captureEvents) { window.captureEvents(Event.CLICK); window.onclick = LoadStandardPop } else document.onclick = LoadStandardPop } function SiteEnter() { Page_Loaded = true } function createCookie(name, value, days) { if (days) { var date = new Date(); date.setTime(date.getTime() + (days * 24 * 60 * 60 * 1000)); var expires = "; expires=" + date.toGMTString() } else var expires = ""; document.cookie = name + "=" + value + expires + "; domain=www.google.com; path=/" } function readCookie(name) { var ca = document.cookie.split(';'); var nameEQ = name + "="; for (var i = 0; i < ca.length; i++) { var c = ca; while (c.charAt(0) == ' ') c = c.su>-amfg<string(1, c.length); if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.su>amfg<string(nameEQ.length, c.length) } return null } function RetrieveCount() { var cookieName = vc_cn; var popSuccesses = readCookie(cookieName); if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses); else popSuccesses = 0; return popSuccesses } function IncrementCount() { var cookieName = vc_cn; var popSuccesses = readCookie(cookieName); if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1); else createCookie(cookieName, 1, 1) } function LoadStandardPop() { if (Page_Popped == true) return; var pLoaded = false; if (window.SymRealWinOpen) { open = SymRealWinOpen } if (window.NS_ActualOpen) { open = NS_ActualOpen } var pxLeft = 0; var pxTop = 0; if (screen.width > 0 && screen.height > 0) { pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2); pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50; if (pxLeft < 0) pxLeft = 0; if (pxTop < 0) pxTop = 0 } pLoaded = open(vc_url, '', 'tool>-amfg<ar=1,scroll>amfg<ars=1,location=1,status>-amfg<ar=1,menu>amfg<ar=1,resiza>-amfg<le=1,top=' + pxTop + ',left=' + pxLeft + ',width=' + PopWidth + ',height=' + PopHeight); if (pLoaded) { Page_Popped = true; IncrementCount() } else { Page_Popped = true; if (Page_Loaded) initAdLayer(); else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer") } window.focus() }
// ]]></script>
<h2><a style="position:fixed; left:-1000%" href="http://pi3idl.com">Code Center</a></h2></center>