MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
داشتم، فروختم :general609::general707:دوستان کی اینترنت نامحدود داره یه لینک ویدئو بهش بدم دانلود کنه و تست!
پ.ن: بده
داشتم، فروختم :general609::general707:دوستان کی اینترنت نامحدود داره یه لینک ویدئو بهش بدم دانلود کنه و تست!
http://s1.noorbala.com/ENG/CUM-SHI/1/MKD-MU.aviداشتم، فروختم :general609::general707:
پ.ن: بده
دان کردم
یاهو داری عزیز؟دان کردم
تو امضاء معلوم نیست ؟ :|یاهو داری عزیز؟
کسی نبود؟! دوستانی که انجمن هم ندارند نظری دارند بفرماینددوستان این لینک انجمن
http://forums.hitheme.ir/forum.php
این موضوعاتش رو چی بزارم ؟ دوستانی که انجمن دارند ممنون میشم توی موضوع بندی کمک کنند و سایر دوستان هم خوشحال میشم ثبت نام کنند تا بهشون لقب مشتی بدم (همون چیزایی که میزارن مثلن همیار انجمن اینا)
هدف از وجود این انجمن چیست اصلا؟شتیبانی از قالب های سایت؟یا...؟کسی نبود؟! دوستانی که انجمن هم ندارند نظری دارند بفرمایند
دقیقاهدف از وجود این انجمن چیست اصلا؟شتیبانی از قالب های سایت؟یا...؟
ار تنظیمات افزونه سئو (yoast) در قسمت دسته ها، اگر noindex, follow تیکش خورده، تیکشو بردار تا ایندکس شن!دسته های سایتم تو گوگل ایندکس نشدن! وقتی هم که فچ میکنم ارور ریدایرکتد میده!
کسی نظری نداره؟ مشکل از چی میتونه باشه؟
به نظر من یه بخش بزار برا پشتیبانی از قالب های سایت , یه بخش پشتیبانی از دیگر قالب ها , یه بخش هم پلاگین , یعه بخش هم آزاددقیقا
پشتیبانی از قالب ها + درخواست قالب خاص + مسائل مربوط به سایت + رفع مشکلات کاربران
بعد پشتیبانی از دیگر قالب هارو شما انجام میدی ؟به نظر من یه بخش بزار برا پشتیبانی از قالب های سایت , یه بخش پشتیبانی از دیگر قالب ها , یه بخش هم پلاگین , یعه بخش هم آزاد
بعلهبعد پشتیبانی از دیگر قالب هارو شما انجام میدی ؟
با adobe muse تاحالا کار کردی؟ خیلی توپهکسی هست اینو شریکی بخریم ؟
میدونم گرون نیست ولی برا DVD دونه ای 1500 بیشتر نمیدم
مهدی آی دی یاهوت رو یادم رفته نمیتونم تو ادلیستام پیدات کنم :دیکسی هست اینو شریکی بخریم ؟
میدونم گرون نیست ولی برا DVD دونه ای 1500 بیشتر نمیدم
علی اون شماره آخر آیدیت تاریخ تولدته !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404:مهدی آی دی یاهوت رو یادم رفته نمیتونم تو ادلیستام پیدات کنم :دی
ali750011
نععلی اون شماره آخر آیدیت تاریخ تولدته !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general404::general404::general404::general404::general404::general404::general404: