Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
دمت گرم حال توضیح نداشتم ک دادی :دیماه صفر
ازونور حساب کنی میشه اسفند ، ازینور حساب کنی یه ماه جدید به تقویم اضافه میشه :general707:
دمت گرم حال توضیح نداشتم ک دادی :دیماه صفر
ازونور حساب کنی میشه اسفند ، ازینور حساب کنی یه ماه جدید به تقویم اضافه میشه :general707:
پخ دادم بهتون ...کسی هست اینو شریکی بخریم ؟
میدونم گرون نیست ولی برا DVD دونه ای 1500 بیشتر نمیدم
تیک نخورده.ار تنظیمات افزونه سئو (yoast) در قسمت دسته ها، اگر noindex, follow تیکش خورده، تیکشو بردار تا ایندکس شن!
برای من هم پیش اومده. اگه جایگاهش حفظ شده زیاد سخت نگیر.دوستان من بر روی یکی از پستام داشتم کار میکردم که به صفحه اول برسونم! صفحه 2 هستش الان و براش بک لینک خریدم و فرضا فکر کنید آدرسش اینه :
site.com/download-new-film
تا صفحه 2 اومدش و امروز چک کردم دیدم به جای url خود پستم یکی از تگ هام اومده جایگزین شده و url خود پستم نابود و محو شده :
site.com/tag/download-free-film
چه کنیم؟ چرا اینطوری شده؟؟؟
@k-boy
@MR-S
@tissit
@همه دوستان کمک :دی
دوستان من بر روی یکی از پستام داشتم کار میکردم که به صفحه اول برسونم! صفحه 2 هستش الان و براش بک لینک خریدم و فرضا فکر کنید آدرسش اینه :
تا صفحه 2 اومدش و امروز چک کردم دیدم به جای url خود پستم یکی از تگ هام اومده جایگزین شده و url خود پستم نابود و محو شده :
@k-boy
@MR-S
@tissit
والله مهم اینه که مستقیم بره تو داخل پست نه اینکه کاربر روی دکمه ادامه مطلب کلیک کنه(اگه با تگ وارد سایت بشن باید اینکارو کنن)تیک نخورده.
برای من هم پیش اومده. اگه جایگاهش حفظ شده زیاد سخت نگیر.
فکر نکنم مشکل از این باشه! چون من قبلا هم این پست رو آورده بودم بالا ....اگه از افزونه گوگل سایت مپ برای وردپرس استفاده میکنی تگها را "تیک"شون را بردار به مرور حل میشه. کلا گوگل برای تگ ها اولویت خاصی قائل هست بخصوص اگه داخل سایت مپ باشه
علی جان مشکل بر می گرده به ایندکس شدن تگ ها.دوستان من بر روی یکی از پستام داشتم کار میکردم که به صفحه اول برسونم! صفحه 2 هستش الان و براش بک لینک خریدم و فرضا فکر کنید آدرسش اینه :
@k-boy
@MR-S
@tissit
ینی کلا تگها ایندکس نشن؟ خوب نمیشه که ...علی جان مشکل بر می گرده به ایندکس شدن تگ ها.
که با غیر فعال کردن ایندکس شدن تگ ها از طریق افزونه سئو یا all in seo و xml site map مشکل به مرور رفع می شه.
مرسی ولی:علی جان مشکل بر می گرده به ایندکس شدن تگ ها.
که با غیر فعال کردن ایندکس شدن تگ ها از طریق افزونه سئو یا all in seo و xml site map مشکل به مرور رفع می شه.
ul{padding:0;margin:2px 14px 0 6px}li{list-style-image:url(images/arrow_mini_left.gif);margin:0;line-height:20px}ul ul{padding:0;margin:2px 19px 0 6px}li li{list-style-image:url(images/arrow_mini_left.gif);margin:0}ul ul ul{padding:0;margin:2px 14px 0 6px}li li li{list-style-image:url(images/arrow_mini_left.gif);margin:0
کاری نداره که ...بجه ها من میخوام هاستینگ بزنم البته میخوام دیتاسنتر بزنم کسی میدونه چه جوریه؟ چی کار باید کرد؟
عادت ماهانه گوگله :دی خودش برمیگرده...دوستان من بر روی یکی از پستام داشتم کار میکردم که به صفحه اول برسونم! صفحه 2 هستش الان و براش بک لینک خریدم و فرضا فکر کنید آدرسش اینه :
@k-boy
@MR-S
@tissit
نکنه تاریخ تولد همسر آیندتهنع
عدد مورد علاقمون هستش ک بهش احترم قائلم
مگه ماه صفر نداریم :general210::general210::general210::general210::general210::general210:ماه صفر
الان 2 روزه اینطوریه پس فردا باید اوکی بشه : ))عادت ماهانه گوگله :دی خودش برمیگرده...