ali-tahmasb
Registered User
فقط اطلاع داشته باش، یکی میخواست دیتاسنتر بزنه :general707::general707::general707:سلام
یه مدت نبودم ، خبر خاصی نبود؟
ما هم الان حدود 13 ، 14 تایی شدیم، میخوایم یه پک آموزش برنامه نویسی و اینا بگیریم
فقط اطلاع داشته باش، یکی میخواست دیتاسنتر بزنه :general707::general707::general707:سلام
یه مدت نبودم ، خبر خاصی نبود؟
احتمال زیاد قبول نمی کنه پس مطرح نکنی بهتره چون متوجه میشه که چه هدفی داریم ...جواب نمیده. ولی فکر نکنم قبول کنه.
17000 میشه هر دی وی دی زیر 1000 تومن. سود نداره براش.
هزینه بسته بندی و ارسال حدود 6 هزار تومان میشه. یعنی 12 میمونه، هر DVD هزار تومان، سودش خیلی کم میشهاحتمال زیاد قبول نمی کنه پس مطرح نکنی بهتره چون متوجه میشه که چه هدفی داریم ...
@nassera @R_e_z_a @F A R Z A D @shahgoosh
اگر مجموعه رو میخواید تا عصر واریز کنید که DVD خام به تعداد سفارش بدم.
@ozil20 شما هم آدرس و مشخصات فراموش کردی.
تو پ.خ تگ میکنم چرا notify نمیده ؟ :general107:
بسوزه پدر بی پولی داداش هستم ، هستم ، دی وی دی بخر :general208::general208::general208::general208::general208::general208:
احتمال زیاد قفل نداره حالا ببین من کی گفتم@MOHAMMAD026_1 متد های دی وی دی کرکینگ رو بلده یه راهی پیدا میکنه برای کپی :general601:
دقیقا!
@Hamidreza23 پک نمیخوای ؟
تو سایتش که من چیزی ندیدم گفته باشه برا قفل:general505: الان میلاد میان جمعمون میکنه همه رو تو گفت و گو دعوت کنیم همونجا صحبت کنیم بهتره :general711:احتمال زیاد قفل نداره حالا ببین من کی گفتم
خو اینجوری که هرکی میره برا خودش میخره، دیگه تعداد بالا نیازی نیست
آقا زندست:دیبرای شادی روح 2پاک چند بک لینک هدیه بدین به وبمسترا:دی
بهش میگفتی باش تا بیایم ازت 15 تا بگیریم
بلی.
الان طرف بره آمارگیر سایتشو ببینه از ریفر ها اینجارو پیدا کنه به کانون میریم
قرار شده بک آپ هاست دانلود را هم بده حالا نمیدونم دیگه@l3est کل پکیج رو میدی؟
به این نکته توجه نکرده بودیم ها :general711:الان طرف بره آمارگیر سایتشو ببینه از ریفر ها اینجارو پیدا کنه به کانون میریم
سریع سفارش بده تا کار به جای باریک نکشیدهالان طرف بره آمارگیر سایتشو ببینه از ریفر ها اینجارو پیدا کنه به کانون میریم
به این نکته توجه نکرده بودیم ها :general711:
پس باید زود بگیری که وقت نکنه بررسی و اینا کنه
2,644سریع سفارش بده تا کار به جای باریک نکشیده
می خواهی اون پست اول رو ویرایش کن بقیه هم بریم ویرایش کنیم
تنها به اون اموزش نمیشه تکیه کردشما مطمئنید این فیلما به درد میخوره واقعا؟هر آموزشی که به درد نمیخوره !!