Ehsan_king99
Registered User
ولی به نظر من این آموزش که شما میخواید بخرید همچین آش دهن سوزی نیست
دلیلت چیه ؟ولی به نظر من این آموزش که شما میخواید بخرید همچین آش دهن سوزی نیست
تیری در تاریکی میزنیم ببینیم چی در میادولی به نظر من این آموزش که شما میخواید بخرید همچین آش دهن سوزی نیست
این رو ببینید اگه خوبه مام بگیریمشاسکریپت سایت نیازمندی ارزون کسی سراغ دارد آیا !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟ رایگان هم باشه میشه نورالانور
نه دستت دردنکنه@Hamidreza23 پک نمیخوای ؟
اصن کسی که اینو آموزش میده رو میشناسید؟اگه میشناسید که واقعا آدم کار درستیه بخرید . ولی اگه نمیشناسید تجدید نظر کنیددلیلت چیه ؟
WP No Category Base دقیقا چجوری از ایندکس کردن جلوگیری میکرد ؟مشکل ایندکس نشدن دسته ها از پلاگین WP No Category Base بود. (وقتی با yoast هم اینکار رو میکنم فرقی نمیکنه باز ارور redirected میده)
راهی جز غیر فعال کردنش نیست؟
@Milad._.R آقا شما چیکار کردی که ایندکس شدن؟!
دوستان وبمستر یه چندتا همکاری در فروش پدر مادر دار با سود خوب معرفی کنید...:general711:
پ.ن: تک شاپ پشتیبانیش به نظرم جالب نیست. حال نکردم باهاشون. سل می هم درصدهاش کمه...:general503:
سلام دادا گفتم اینجا توضیح بدم شاید به کار کس دیگه ای هم بیاد ،@nassera
بزرگوار پ.خ دادم خدمتتون
منم میخواستم تو پخ ازت بپرسم دمت گرم توضیح دادیسلام دادا گفتم اینجا توضیح بدم شاید به کار کس دیگه ای هم بیاد ،
برای گرفتن نماد ابتدا باید سایتتون آماده باشه بعد با مراجعه به سایت اینماد یه آدرس enamad.ir و ثبت نام اولیه ایمیلی براتون میاد که اطلاعات سایت خودتون رو ثبت میکنید یه چک لیست 16 تایی هست قبلاً خیلی زیاد بود که توسط کارشناسان نماد مورد برسی قرار میگیره و اگر موردی رعایت نشده باشه بهتون اطلاع میدن تا اون موارد رو اصلاح کنید و دوباره برای برسی اطلاعات رو تائید کنید
4 تا مرحله آخر یکی مربوط به آزمون آنلاین که به تازگی برای نماد درج شده و بعدی هم ارسال نامه برای تائید آدرس و تائید شماره ثابت و شماره همراه
قبلاً گرفتن نماد هزینه ای نداشت اما الان برای آزمون و تائید محل کسب و کار 35 تومن میگیرن و
قبلاً باید سند و شناسنامه و.... کپی برابر اصلشون رو میفرستادی الان دیگه نیازی به اینا نیست ( این قسمت به کار @MOHAMMAD026_1 هم میخوره )
فقط یه تعهد نامه هست که باید تو دفتر خونه گواهی امضا بشه و به آدرس نماد بفرسی اینم گواهی امضا هم هزین هاش فکر کنم 15 تومن بیشتر نباشه و هزینه 7-8 تومنی پست کردن این تعهد نامه
البته هر محله که جلو میری نماد خودش ایمیل میفرسته و تو پنل پیام میده که چیکار باید کنی
سوال دیگه ای بود در خدمتم
vps های @MOHAMMAD026_1 :general601:منم میخواستم تو پخ ازت بپرسم دمت گرم توضیح دادی
پ ن : بهترین جا برای گرفتن vps که به آدم گیر ندن داریم با vps چی کار میکنیمD) کجاست ؟