ehsan13700
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
این 5040 معنی خاصی داره؟5040 5040 5040
دیگه معروف شد خخخخخخ
عایا می دانستی همه ی این پستایی که دادی رو میشه تو ی پست گذاشت؟دوستان میشه یه نظر در مورد این سایت بدید اصلا با همچین سایتی میشه درامدی داشت
WoW!چه معنی سنگینی داره!:general509:7! = 7x6x5x4x3x2x1 = 5040
چندتا راه داری :دوستان عکس بالا رو ببینید یه input submit هست.چطوری میتونم یه چیزی شبیه این داشته باشم با این تفاوت که لینک بشه به یه صفحه ای یعنی فرم نباشه.
پ.ن:هر کی تونست اسم آهنگی که درحال پخشه رو حدس بزنه یه جایزه پیش من داره
عذر میخوام ولی اون دسکتاپه تو داری؟:general710::general711:دوستان عکس بالا رو ببینید یه input submit هست.چطوری میتونم یه چیزی شبیه این داشته باشم با این تفاوت که لینک بشه به یه صفحه ای یعنی فرم نباشه.
حالا به حرف من رسیدی؟:general711:چندتا راه داری :
1: یک a درست کنی و استایل بهش بدی !
2: یه bottom درست کنی بهش استایل بدی و بعد بهش یه لینک بدی !
اگر هم همین استایل submit رو میخوای توی inspect element هستش
سعید شایستش ولی اسم آهنگشو نمیدونم
راستی دوستان دکمه تشکر توی نسخه 37 گوگل کروم مشکل داره، من آپدیت کردم اینجوری شد توی 36 اینجوری نبود :general210:
ادم تا با چشم خودش نبینه باور نمیکنه :general210: به قول شاعر که میگه شنیدن کی بُوَد مانند دیدن :general705:حالا به حرف من رسیدی؟:general711:
از دیشب میگم خرابه انکار میکنی:general710:
شماره شناسنامه هست زیاد جدی نگیراین 5040 معنی خاصی داره؟
اصلا فلسفه ش چیه:general210:
عذرمیخوام ولی میتونم بپرسم دستکتاپ ما چشه؟:general710::general711:عذر میخوام ولی اون دسکتاپه تو داری؟:general710::general711:
خیلی شلوغ پلوغهعذرمیخوام ولی میتونم بپرسم دستکتاپ ما چشه؟:general710::general711:
به به ...فیلم های +۱۸ هم که نگاه میکنی...:general711::general711:دوستان عکس بالا رو ببینید یه input submit هست.چطوری میتونم یه چیزی شبیه این داشته باشم با این تفاوت که لینک بشه به یه صفحه ای یعنی فرم نباشه.
نظرت در مورد دسکتاپ من چیهخیلی شلوغ پلوغه
اینم دسکتاپ من:general711:
دیگه خود اهل فن میدونن چی کارا میشه کردمگه با وی پی اس چه کارای دیگه ای میکنن؟
عاشق اون اسم عکست شدم:general707::general707:نظرت در مورد دسکتاپ من چیه