ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
بروبچس جدول پخش مسابقات فوتبال اروپارو کجا بگیرم؟
تایید میشه من ازشون هاست دارم و تا حالا قطعی یا داون شدن نداشتم.[emoji4]
هیچ قطعی تا حالا نداشتیم
در حال حاضر هم 145 سایت میزبانی میکنیم (فقط 1 سرورمون)
:| داداش برا شما این ارزونه؟؟ایت ایز ارزون :دی
والا تیکت هامون زیاد بالا نیستبابا ایول. داش محمد. ترکوندی.
الان دیگه وضعت توپه درسته. شیرینی نمی دهی : دی
145 تا سایت داری پشتیبانی می کنی خسته نمی شوی.
چه قدر روزانه وقتت را می گیرد. و تقریبا ماهی چه قدری در می اوری : دی
ازت خیلی تعریف میکنناوالا تیکت هامون زیاد بالا نیست
چون مشکلی جدی تو هاست نداشتیم تا حالا
دوستان 2 تا سوال فوری
این بنر امضام عایا خوبه؟
تبلیغات توی این سایت به صرفست؟ p30script.ir
آخر جواب مارو ندادید...دوستان آموزش ترجمه قالب رو اگه بزارم چند نفر مشتری داره؟ به صورت ویدیو و یا به صورت تی ام و آنلاین توی 20 ساعت ؟ البته استادش خودمم
پ ن : چه کلاسی بشه
اخیرا شمال نرفتی؟ شاید سواد خودت نم کشیده :دیاخیرا کامنت که میزارن اصن یه دریوریایی مینوسن آدم میمونه توش! انگار یارو داره تو خواب حرف میزنه , نصف حرفاش درسته نصفض معنی نمیده! از هر کلمه یکی دوتا حرف جاافتاده!
این مشکلو کسی نداره؟ یوقت شاید مشکل از من باشه که اینجوری کامنت میاد!
ای خدا ، مرد حسابی اینو عکاسش خودم بودم :general105::general706:
https://www.google.com/search?q=فون...60.1985j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8ای خدا ، مرد حسابی اینو عکاسش خودم بودم :general105::general706:
بزنیم به تخته :general506:
از بس بازدید پایینه دیگه نظری نمیاد :|اخیرا کامنت که میزارن اصن یه دریوریایی مینوسن آدم میمونه توش! انگار یارو داره تو خواب حرف میزنه , نصف حرفاش درسته نصفض معنی نمیده! از هر کلمه یکی دوتا حرف جاافتاده!
این مشکلو کسی نداره؟ یوقت شاید مشکل از من باشه که اینجوری کامنت میاد!
ای عاقا , پولمون کجا بودکه بریم شمال! همه که مثل شما سرمایدار نیستن لوازم ورزشی خارجکی استفاده کنن :دیاخیرا شمال نرفتی؟ شاید سواد خودت نم کشیده :دی
به نظر خودت کاهش بازدید به چه دلایلی می تونه باشه ؟از بس بازدید پایینه دیگه نظری نمیاد :|
بعد از مدتی هم که نظر میاد اینجوری داغون مینویسن
بدبختی اینه که اس ام اس هایی که برام میفرستن هم اینجوریه :| یخورده درست بنویسین دیگه لامصبا