معماریه استادِ بزرگرشته تحصیلیت و موضوع کارآموزیت چیه دادا ببینم چیزی دارم !!!!
موضوعش مهم نیست :دی
معماریه استادِ بزرگرشته تحصیلیت و موضوع کارآموزیت چیه دادا ببینم چیزی دارم !!!!
بعد انتخاب کاراموزی ، استاد مربوطه به من یه فرم داد گفت این صفحه رو خودت پر کن اون یکی صفحه رو ببر اونجایی که میخوای کاراموزی بری اون پر کنه. یه صفحه دیگه هم داشت خودش پر کرد. یه جا برای نمره بود که خودم زدم 20 بعد دیگه کاری نکردم آخرش رفتم همون برگه هارو دادم استاد و به من 20 داد. چه حالی داد تو کارنامه دیدم یه درسی رو 20 دارم :|اقایون سابقه دار در امر تحصیل
گزارش کاراموزی باید چطورا باشه؟ اینا که تو سطح نت هست قابل اعتماده؟ باید ویژگی خاصی داشته باشه ؟:دی
چه کنم که یکروز بیشتر برای تحویل فرصت نیست
@siavashx
@Hamidreza23
همینطوری تگ کردما :دی
موضوع مهم نی :general611::general611::general611::general611::general611::general611:معماریه استادِ بزرگ
موضوعش مهم نیست :دی
چی:general611: من اصلا کلاسشم نرفتم یه فرم داشت که اونم نبردم امضا کنن خدا به خیر کنه :دیبعد انتخاب کاراموزی ، استاد مربوطه به من یه فرم داد گفت این صفحه رو خودت پر کن اون یکی صفحه رو ببر اونجایی که میخوای کاراموزی بری اون پر کنه. یه صفحه دیگه هم داشت خودش پر کرد. یه جا برای نمره بود که خودم زدم 20 بعد دیگه کاری نکردم آخرش رفتم همون برگه هارو دادم استاد و به من 20 داد. چه حالی داد تو کارنامه دیدم یه درسی رو 20 دارم :|
باعشه همین 3 خوبه فقط اگه قطعیه چون اگه نشه ابو قطع میکنن :دیموضوع مهم نی :general611::general611::general611::general611::general611:
یه کوچولو سرم شلوغه ، تا کی میخوای ؟ تا ساعت 3 نصف شب انشالله برات جور میکنم 100% :general510: اونم نه یکی 2-3 تا هر کدوم رو دوس داشتی بردار .
چند صفحه باشه ؟، (قیمتش رو هم با هم کنار میایم :general705:general705::general705: یه چیز مطمعن با قیمت مناسب :general709:
عکس به این قشنگی ، یک اثر هنری انتزاعی زیباست. :android01:برادر علیرضا این تصوی مبتزل آواتارت رو عوض کن
خیلی وقته آواتارت رو عوض نکردی
دوستی داریم که این کارا رو معمولا برامون انجام میدهچی:general611: من اصلا کلاسشم نرفتم یه فرم داشت که اونم نبردم امضا کنن خدا به خیر کنه :دی
این درس بیخیال ما نمیشه
باعشه همین 3 خوبه فقط اگه قطعیه چون اگه نشه ابو قطع میکنن :دی
باشه استاد دانشجویی حساب کن :general709::دی
مبتذله :general710:عکس به این قشنگی ، یک اثر هنری انتزاعی زیباست. :android01:
ignore ام کن ، مشکلت حل میشه.مبتذله :general710:
کلاس نداره.چی:general611: من اصلا کلاسشم نرفتم یه فرم داشت که اونم نبردم امضا کنن خدا به خیر کنه :دی
این درس بیخیال ما نمیشه
باعشه همین 3 خوبه فقط اگه قطعیه چون اگه نشه ابو قطع میکنن :دی
باشه استاد دانشجویی حساب کن :general709::دی
نه دیگه دادا مستهجن که نی مبتذلهignore ام کن ، مشکلت حل میشه.
حالا به خاطر تو چند ماه دیگه عوضش میکنم.نه دیگه دادا مستهجن که نی مبتذله
کارت به مستهجن برسه دیگه نیازی به ایگنور هم نی @miladgraph مثل شیر وایساده تا بنت بکنه :general307::general307::general307::general307:
تو بازار خرید و فروش دامین ایران ارزش مهم نیست مهم اینه که به چه قیممتی میخرن ازت . که اونم تو بازار ایران قیمت خیلی پایین تر از ارزش واقعیه دامینهسلام دوستان
به نظر شما این دامنه چقدر ارزش داره ؟
1tools.org
ناراحتت میکنه با adblock بلاکش کن:general711:نه دیگه دادا مستهجن که نی مبتذله
کارت به مستهجن برسه دیگه نیازی به ایگنور هم نی @miladgraph مثل شیر وایساده تا بنت بکنه :general307::general307::general307::general307:
به نظر شما چند میخرن ازم ؟تو بازار خرید و فروش دامین ایران ارزش مهم نیست مهم اینه که به چه قیممتی میخرن ازت . که اونم تو بازار ایران قیمت خیلی پایین تر از ارزش واقعیه دامینه
اینقد راه های مختلف برای شارژ خریدنهست ک دیگه سایت شارژ فایرده ای نداره یعنی نسبت ک هزینه و وقتی ک می کنی نمی ارزهفروش کارت شارژ سودش چطوره؟مشتری داره؟
در حال حاضر فروشگاه اینترنتی جواب نمیدهفروش کارت شارژ سودش چطوره؟مشتری داره؟
بیا داوش@ufont میشه این عکس امضاتو با سایز بزرگتر آپ کنی؟عاشق این تراک پیشرو ام . به شاه درشکه چی هم تیکه انداخته...