hamedovic5405
Registered User
سایت آمادست برای شروع فقط همین مشکل هست! اگر میشناسید کسیو یا خودتون همچین مشکلی داشتین بگین باید چه کنم که کانفیوزد شدم!
یا بدندازش دور یا بده علی احمری بندازه دوردوستان یه دامنه دارم، 3ii.ir به نظرتون چیکارش کنم؟
آپلود عکس یا کوتاه کننده لینک چطوره؟
لطفا از گفتن مواردی چون بندازش دور، بده به من و ... خودداری کنید
5 ساله تمدید کن بعد بزار کنار فکر کن اصلا نداریش یا انداختیش دور :دیدوستان یه دامنه دارم، 3ii.ir به نظرتون چیکارش کنم؟
از چی بگم برات ... :|
http://forum.persiantools.com/threads/شدیدا-نیاز-به-کمک-دوستان-دارم-شدیدا.609595/
------------------------------------------------------------------------
@khunires
شهدا شرمنده ایم
http://khunires.com/send.html
میشه php آپ کرد
سایت آپلود سنتر بزنید با عنوان "آپلود دائمی عکس". بعد از اینکه 1000 تا عکس داخلش آپلود شد جمش کنیددوستان یه دامنه دارم، 3ii.ir به نظرتون چیکارش کنم؟
به این میگن راهکاری های سازمانی :general707:سایت آپلود سنتر بزنید با عنوان "آپلود دائمی عکس". بعد از اینکه 1000 تا عکس داخلش آپلود شد جمش کنید
خو خودم مگه چمه؟ اگه قرار باشه بندازم دور خودم میندازم، دیگه کمک نمیخواد که:general210:یا بدندازش دور یا بده علی احمری بندازه دور
تا پنج ساله دیگه لواشک هم توش بفروشم میشه سایت معتبر و پر سود5 ساله تمدید کن بعد بزار کنار فکر کن اصلا نداریش یا انداختیش دور :دی
دیگه چرا جمش کنم؟ همینجوری برا دلخوشی بزنم؟ :general711:سایت آپلود سنتر بزنید با عنوان "آپلود دائمی عکس". بعد از اینکه 1000 تا عکس داخلش آپلود شد جمش کنید
میتونی با وردپرس وبلاگ دهی راه بندازی، برا یکی دو تا ساب ارزش نداره شبکه راه بندازی، البته از نظر مصرف منابع بهتره، ولی چیز جالبی در نمیاداقا این وردپرس شبکه برای چیه؟ روش افزونه نصب میشه ؟:دی
مثلا بخوام رو 4تا ساب دامین وردپرس نصب کنم باید از این استفاده کنم؟
میخوایی برای هر کیورد یه سابدامنه بزنی و سایت اسپم بالا بیاری؟ :general703:اقا این وردپرس شبکه برای چیه؟ روش افزونه نصب میشه ؟:دی
مثلا بخوام رو 4تا ساب دامین وردپرس نصب کنم باید از این استفاده کنم؟
mdir و دیگر سایت های اسپم برای مهرداد هستشمیخوایی برای هر کیورد یه سابدامنه بزنی و سایت اسپم بالا بیاری؟ :general703:
ماشالله :general509:تهران - تهران - تجزيه و مبادلات سفارشي تهران - لشگر(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
@shahgoosh @F A R Z A D @ozil20 @r-e-z-a @LordShadows @MOHAMMAD026_1 @8song @ali-ahmari @hosein.blak @mohsenshahbazi @ali-tahmasb @AMIR0098 @nassera @brand2
مرسی!تهران - تهران - تجزيه و مبادلات سفارشي تهران - لشگر(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
@shahgoosh @F A R Z A D @ozil20 @r-e-z-a @LordShadows @MOHAMMAD026_1 @8song @ali-ahmari @hosein.blak @mohsenshahbazi @ali-tahmasb @AMIR0098 @nassera @brand2
الان رسید. همه رو رایت میکنم با پست میفرستم
البته DVD خام هنوز نرسیده
عه الان رسید؟ :دیالان رسید. همه رو رایت میکنم با پست میفرستم
شرمنده من قبلیلا رو نخونده بودمیه سری مسائل رو قبلا توضیح دادم :|
خیر با رایتر سیستم بین هر چند تا رایت استراحت میدم بهش
فک کنم رایتر بفهمه قراره 160تا DVDرایت کنه اول کار سکته ناقص بزنه...الان رسید. همه رو رایت میکنم با پست میفرستم
به خودتم استراحت بده 168 تا باس رایت کنی:دییه سری مسائل رو قبلا توضیح دادم :|
خیر با رایتر سیستم بین هر چند تا رایت استراحت میدم بهش
یدونه رایتر که نیست احتمالا، من خودم 3 تا رایتر دارمفک کنم رایتر بفهمه قراره 160تا DVDرایت کنه اول کار سکته ناقص بزنه...
نه بذار آب بندی بشه :general710::general707:فک کنم رایتر بفهمه قراره 160تا DVDرایت کنه اول کار سکته ناقص بزنه...