Hamidreza23
Registered User
من دوتا دارم هردو سوختن دیگه رایت نمیکننیدونه رایتر که نیست احتمالا، من خودم 3 تا رایتر دارم
من دوتا دارم هردو سوختن دیگه رایت نمیکننیدونه رایتر که نیست احتمالا، من خودم 3 تا رایتر دارم
مگه چند تا رایتر داری؟ نکنه همشو با یکی میخوای بزنی؟:general107:زودتر میگفتی مسئولیت رایتو میدادیم به خودت
هر رایتر 62 تا میشد.
یعنی میشه کد php آپلود کرد و اجراش کرد.
یعنی میشه شل آپلود کرد و سایتو هک کرد.:general601:
برا ه موزیک شده بود 10 مین؟ :دیسرعت ایندکس شده بود 10مین. گند زدم بهش دیگه بعد از چند ساعت هم ایندکس نمیشه:general507:
آره فعلا که به فنا رفته ...برا ه موزیک شده بود 10 مین؟ :دی
چ کردی مگر؟!؟
فقط قصدشون مردم آزاری بودچقدر تگم کردید ، هر کی کارم داره بیاد بگه ، حوصله ندارم پست ها رو بخونم.:android06:
قرار بود یه تاپیک درباره آموزش دروپال بزنی!:general709::general711:چقدر تگم کردید ، هر کی کارم داره بیاد بگه ، حوصله ندارم پست ها رو بخونم.:android06:
php آپ کردم به نامیعنی چی میشه php آپ کرد؟ عکسی که فرستادی که jpg بوده!
Afarinیعنی میشه کد php آپلود کرد و اجراش کرد.
یعنی میشه شل آپلود کرد و سایتو هک کرد.:general601:
تو هر پست بیشتر از 10 نفر تگ کنی، اطلاعیه نمیره براش (البته عدد دقیق رو نمیدونم. ولی خیلی اتفاق افتاده. الانم برای من اطلاعیه نیومد. خودم پست رو دیدم )تهران - تهران - تجزيه و مبادلات سفارشي تهران - لشگر(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
@shahgoosh @F A R Z A D @ozil20 @r-e-z-a @LordShadows @MOHAMMAD026_1 @8song @ali-ahmari @hosein.blak @mohsenshahbazi @ali-tahmasb @AMIR0098 @nassera @brand2
مگه HTML میتونه فرمت رو بشکونه؟عزیز شما هرچیزی آپ کنید پسوندش رو میشکونه تبدیل میکنه به پسوندهای عکس! الان اتفاقا خودم ترسیدم واسم سوال شد که شاید درست باشه این قضیه ولی دیدم نه هر پسوندی غیر پسوندهای عکس رو آپ میکنم تغییر میده به jpg و png! باز شما یه تست بکنید شاید چیزی باشه من نمیدونم!
داستان چیه؟ منم میخوام :دییه سری مسائل رو قبلا توضیح دادم :|
خیر با رایتر سیستم بین هر چند تا رایت استراحت میدم بهش
:general510: حله سیدتهران - تهران - تجزيه و مبادلات سفارشي تهران - لشگر(مرسوله از نقطه پستي خارج شد)
@shahgoosh @F A R Z A D @ozil20 @r-e-z-a @LordShadows @MOHAMMAD026_1 @8song @ali-ahmari @hosein.blak @mohsenshahbazi @ali-tahmasb @AMIR0098 @nassera @brand2
اصولا باید فرم ها به یه مسیری اطلاعاتش ارسال بشه دیگه ولی تو فرم ایشون اصلا به جایی نمیرهphp آپ کردم به نام
alfa.php
حوصله نداشتم دنبال پوشه آپلود ات بگردم
Afarin
تو هر پست بیشتر از 10 نفر تگ کنی، اطلاعیه نمیره براش (البته عدد دقیق رو نمیدونم. ولی خیلی اتفاق افتاده. الانم برای من اطلاعیه نیومد. خودم پست رو دیدم )
مگه HTML میتونه فرمت رو بشکونه؟
پ.ن: شل با فرمت gif, jpg هم میشه آپ کرد
باید از اجرا فایل های جلوگیری کنی و وقتی فراخوانی میشن، فایل ها دان بشن نه نمایش
در جریان نبودم :general507:الان که دی وی دی خام سفارش دادم میگی :|
شما میای مدرک ات رو با فرمت png (مثال) آپلود میکنیاصولا باید فرم ها به یه مسیری اطلاعاتش ارسال بشه دیگه ولی تو فرم ایشون اصلا به جایی نمیره
سورس فرم رو نگاه کنی action خالیه پس اصلا چیزی ارسال نمیشه
مگه اینکه راه دیگه هم باشه که ممنون میشم به منم بگید یاد بگیرم:دی