afshin313
Registered User
هستیم دیگهرجیسترد یوزر میشین :دی
بالا تر نداره؟
هستیم دیگهرجیسترد یوزر میشین :دی
| : افزونه فروشگاهی هستش فک نکنم شما بخوای شریک بشی... :general405:افزونه چی میخوای؟ شایدم منم بخوام شریکی بگیم بسازن...
مشکل نداره دادازنگ زدم گفت اونایی که میخواستی ایمیل بزن. الان بخواد بفرسته هم حداقل دو روز طول میکشه برنامه دو روز افتاد عقب :|
دیسک های خام رسیدن.
فقط کسایی که پیگیر مجموعه های اضافه بودن تگ میکنم
@F A R Z A D @ali-ahmari @MOHAMMAD026_1 @ali-tahmasb
ای بابا دوباره کاری شد کهزنگ زدم گفت اونایی که میخواستی ایمیل بزن. الان بخواد بفرسته هم حداقل دو روز طول میکشه برنامه دو روز افتاد عقب :|
دیسک های خام رسیدن.
سلام دادش خسته نباشی برای ما هم این آموزش ها رو بزن به جز آموزش ios بقیه رو من پیشنهاد دادم اضافه کنندزنگ زدم گفت اونایی که میخواستی ایمیل بزن. الان بخواد بفرسته هم حداقل دو روز طول میکشه برنامه دو روز افتاد عقب :|
دیسک های خام رسیدن.
تو این دو سه روز که داره جدید ها رو میفرسته بقیه رو رایت میکنی دیگه (بیشتر طول نکشه کمترم نمیکشه)زنگ زدم گفت اونایی که میخواستی ایمیل بزن. الان بخواد بفرسته هم حداقل دو روز طول میکشه برنامه دو روز افتاد عقب :|
دیسک های خام رسیدن.
کسی با wptouch کار کرده
جدیدا منو و load more entries تو موبایل کار نمیکنه ، ولی تو preview درسته
زنگ زدم گفت اونایی که میخواستی ایمیل بزن. الان بخواد بفرسته هم حداقل دو روز طول میکشه برنامه دو روز افتاد عقب :|
دیسک های خام رسیدن.
اگه از همون اول درست دقت کرده بود همش رو فرستاده بود کار به اینجا نمیکشید.زنگ زدم گفت اونایی که میخواستی ایمیل بزن. الان بخواد بفرسته هم حداقل دو روز طول میکشه برنامه دو روز افتاد عقب :|
دیسک های خام رسیدن.
alt+ctrl+del بزن ببین چی سی پی یو رو اشغال کرده بعد اندش کن. (اگه نشد با safe mode بالا بیار اون فایل رو دیلیت کن)مصرف cpu سیستم (خود سیستم :دی) خیلی رفته بالا ، ریستارت هم میکنم سرجاش بر نمیگرده چه خاکی تو سرش بریزم؟ :general208:
مگه رایگان نیست؟ غیر رایگان گرفتی؟ سرور مجازی بگیر راحت باشalt+ctrl+del بزن ببین چی سی پی یو رو اشغال کرده بعد اندش کن. (اگه نشد با safe mode بالا بیار اون فایل رو دیلیت کن)
-----------------
از X.Z.N سرویس نگیرید دهنم رو سر هاست دانلود سرویس کردن.
هاست دانلود رایگان ؟ نه باو پولیه...مگه رایگان نیست؟ غیر رایگان گرفتی؟ سرور مجازی بگیر راحت باش
تو که اینقدر پشت کار داشتی چرا وبمستر نمیشی؟ :دیوریفای خیلی طول میکشه هر دیسک حدود 10 دقیقه
200*10 = 2000 دقیقه
33 ساعت باید وریفای کنم :-\
نصف دیویدی هارو بده به یکی از شرکا رایت کنه.وریفای خیلی طول میکشه هر دیسک حدود 10 دقیقه
200*10 = 2000 دقیقه
33 ساعت باید وریفای کنم :-\
بیشترتون تهرانید دیگه.زود میچرخه دس به دس.بگو هر کس واسه ۲ نفر رایت کنه.تهش ۲ تا اضافه میاد ادرس میدم بفرستید واسه من :|اینجوری یه سال طول میکشه که دی وی دی ها به دست نفر آخر برسه :general210: