Araz-Group
Registered User
- نوشتهها
- 104
- لایکها
- 32
کدوم بهتره ؟انگلیسی. اگه نه همون فارسی.
کدوم بهتره ؟انگلیسی. اگه نه همون فارسی.
انگلیسی بهترهپیوند یکتا فارسی یا انگلیش مسئله اینست ! ؟
فینگلیش بزن گوگل حالشو ببره.پیوند یکتا فارسی یا انگلیش مسئله اینست ! ؟
هیچ کدومانگلیسی بهتره
به نظرم شما گوگل (اینترنت) رو بهتر تفسیر میکنه یا (internet) ؟
پ.ن: نظر شخصی هست
فین گلیش میزنم میگم اگه فرقی نداره کلا رو حال باشیم فارسی بزنیم !فینگلیش بزن گوگل حالشو ببره.
1- تو این کار تا میتونی باید بک لینک بخری و تبلیغات کنیدوستان (مخصوصا @MOHAMMAD026_1 و @aalireza439 و l3est )
برای ارائه یک v*p*n برتر چه چیزهایی ملاک هست؟
یعنی سرور باید چه مشخصاتی داشته باشه؟هارد چقدر نیاز داره؟
یک سرور چند نفرو میتونه ساپورت کنه؟
آیا سرعت v*pn معمولی با این نرم افزار ها مثل open v*pn و kerio فرق میکنه؟کدوم بیشتره؟تا چه حد؟
شما سرویس *** می دید ؟1- تو این کار تا میتونی باید بک لینک بخری و تبلیغات کنی
2- برای کریو، سرور با رم بالای 1 گیگ بهتره (البته با افزایش یوزر، باید ارتقاء بدید)
ربطی به هارد نداره
3- تا وقتی رم و سی پی یو کافی باشه، نامحدود
4- از نظر سرعت هیچ فرقی نداره
برتری o p e n v p n به قابلیت کانکت با گوشی هست
پ.ن: سرور مجازی آمریکا به شما توصیه میشه
کانفیگ بهینه هم بصورت رایگان انجام میشه
مشکلی نیستزنگ زدم گفت اونایی که میخواستی ایمیل بزن. الان بخواد بفرسته هم حداقل دو روز طول میکشه برنامه دو روز افتاد عقب :|
دیسک های خام رسیدن.
فقط کسایی که پیگیر مجموعه های اضافه بودن تگ میکنم
@F A R Z A D @ali-ahmari @MOHAMMAD026_1 @ali-tahmasb
مشخصات اونچنانی نیاز نیست ، هارد هم مهم نیست ، فقط رم و CPU .دوستان (مخصوصا @MOHAMMAD026_1 و @aalireza439 و l3est )
برای ارائه یک v*p*n برتر چه چیزهایی ملاک هست؟
یعنی سرور باید چه مشخصاتی داشته باشه؟هارد چقدر نیاز داره؟
یک سرور چند نفرو میتونه ساپورت کنه؟
آیا سرعت v*pn معمولی با این نرم افزار ها مثل open v*pn و kerio فرق میکنه؟کدوم بیشتره؟تا چه حد؟
اگر سراغ دارید به منم خبر بدید استاد:دیمیگم نویسنده IT خوب سراغ داری ، به ما هم یکم بده :دی
قربون آقابنده بد متوجه شدم دوست من.
عذر می خوام.
موفق باشید.
سلام بزرگوار.
فدای شما.
خوب هستید؟اوقات به کام هست؟
برای سایت خودمون؟بله از اینجا اکثرا ار همین انجمن پیدا کردیم.ولی در برخی مواقع کیفیت کار خیلی پایین و خودم مجبور به ویرایش هستم.
اگر هم برای سایت فناوری منظورتون هست.با یکی از سایت های مطرح در این زمینه همکاری نزدیکی داریم.از لحاظ تامین نویسنده مطمئن هستم که به مشکل نمی خوریم.
میخوام متفاوت با بقیه شروع کنم.چه پیشنهادی دارید؟(مثلا میشه به جا سرور مجازی از سرور اختصاصی استفاده کرد؟).مصرف پهنای باند زیاده؟1- تو این کار تا میتونی باید بک لینک بخری و تبلیغات کنی
2- برای کریو، سرور با رم بالای 1 گیگ بهتره (البته با افزایش یوزر، باید ارتقاء بدید)
ربطی به هارد نداره
3- تا وقتی رم و سی پی یو کافی باشه، نامحدود
4- از نظر سرعت هیچ فرقی نداره
برتری o p e n v p n به قابلیت کانکت با گوشی هست
پ.ن: سرور مجازی آمریکا به شما توصیه میشه
کانفیگ بهینه هم بصورت رایگان انجام میشه
نه والله.فعلا دارم تحقیق میکنم.:general601:شما سرویس *** می دید ؟
قیمت ؟
میخوام متفاوت با بقیه شروع کنم.چه پیشنهادی دارید؟(مثلا میشه به جا سرور مجازی از سرور اختصاصی استفاده کرد؟جواب میده؟).مصرف پهنای باند زیاده؟مشخصات اونچنانی نیاز نیست ، هارد هم مهم نیست ، فقط رم و CPU .
بودن افرادی که روی یک سرور با رم 128 مگ با سیستم عامل میکروتیک بیشتر از 1000 تا رو سرویس دادن.
اینکه یک سرور چندتا مشتری رو میتونه سرویس بده ، بستگی به نوع سرویس ، سیستم عامل هست.
می خواهی بزنی تو کار فروش *** ، میگیرنت از خشتک دارت میزنن ، بعد خودم تاپیکت رو میزنم درست عبرت بشی برای بقیه.
دیگه انقدر زیاد شده چطور میخوای متفاوت باشهمیخوام متفاوت با بقیه شروع کنم.چه پیشنهادی دارید؟(مثلا میشه به جا سرور مجازی از سرور اختصاصی استفاده کرد؟).مصرف پهنای باند زیاده؟
مثلا روی یه سرور با رم 8 چند یوزر رو میشه ساپورت کرد؟(در شرایطی که مشتری بهترین سرویس رو داشته باشه.)
بهترین سیستم عامل برای اینکار چی هست؟
نه والله.فعلا دارم تحقیق میکنم.:general601:
میخوام متفاوت با بقیه شروع کنم.چه پیشنهادی دارید؟(مثلا میشه به جا سرور مجازی از سرور اختصاصی استفاده کرد؟جواب میده؟).مصرف پهنای باند زیاده؟
مثلا روی یه سرور با رم 8 چند یوزر رو میشه ساپورت کرد؟(در شرایطی که مشتری بهترین سرویس رو داشته باشه.)
دوستان دقت کردین اگه v p n رو بدون فاصله تایپ کنید خود سایت تغییر میده به ***:general607:
سوالم همینهاونایی که من دیدم و خریدم به جزچند مورد همه از سرعتی در حد سایفون برخوردار بودند:general705::general609:دیگه انقدر زیاد شده چطور میخوای متفاوت باشه
عزیز یه توصیه نزن تو این کار :من که خیری ندیدمسوالم همینهاونایی که من دیدم و خریدم به جزچند مورد همه از سرعتی در حد سایفون برخوردار بودند:general705::general609:
پ.ن:الان که سوالم به جاهای حساس رسیده همه میرن.هیچکیم جواب نمیده.
سرور + کانفیگ داده میشه بهتونشما سرویس *** می دید ؟
قیمت ؟
میتونید سرور مجازی با سخت افزار بالا تهیه کنیدمیخوام متفاوت با بقیه شروع کنم.چه پیشنهادی دارید؟(مثلا میشه به جا سرور مجازی از سرور اختصاصی استفاده کرد؟).مصرف پهنای باند زیاده؟
پ.ن:از هر فرصتی برای تبلیغ استفاده میکنیا!
شاید امیر عکس اونو گذاشته خوو4 ساله تو کف یکی بودم:general601::general504:
الان داشتم وایبرو بالا پایین میکردم دیدم عکسشو :|:general410:
به اسم امیر سیو شده بود نمیدونم از کی و کجا :|
الان دلم میخواد جر بدم گوشیو :general312::general312::general312::general312::general312:
فک کنم دیگه پرید