afshin313
Registered User
نهدوستان فروش DVD بازی و نرم افزار و آموزش مجوز میخواد ؟
من که ندیدم مجوزی
نماد میخواد فقط
نهدوستان فروش DVD بازی و نرم افزار و آموزش مجوز میخواد ؟
اگه چیزی ننویسی خودش ابتدای متن رو میزنهتوی yoast میخوام کاری کنم که اگه برای پست دسکریپشن زده بودم اینو تو گوگل نمایش بده اگه نزده بودم محتوای پست رو.
دقیقا چه کنم؟
---------------------
100 تا پست دادم سایت به جایی نرسید یه جای کار میلنگه
بله، کاملا تایید میشهاگر دیوسی پیدا نشه که زیرآب ت رو بزنه ، فیلم پورن هم میتونی بفروشی ، مشکلی نیست.
سرور خیلی چیز خوبیه. امیدوارم موفق باشیIntel Xeon E3-1240v2 Quad Core
24GB DDR3 RAM
1TB SATA-3 Hard Drive
البته در صورت بالا رفتن یوزر، Upgrade میکنیم
منابع هر سرور مجازی، اختصاصی هست
الان دسکریپشن هم میزنم باز پست رو نشون میده.اگه چیزی ننویسی خودش ابتدای متن رو میزنه
بله، کاملا تایید میشه
سرور خیلی چیز خوبیه. امیدوارم موفق باشی
همینطوری مث اینا که دیتا میفروشن مشکل نداره که؟اون که صددرصد با اون پشتیبانی مذخرفشون :|
ولی خیلی وقته میخوام دی وی دی با قیمت مناسب بفروشم ، نرم افزار های برنامه نویسی و بازی زیاد دانلود میکنم خیلیاشونو اصلا وقت نمیکنم نصب کنم. میخوام یه استفاده مفید بشه ازشون
که همیشه پیدا میشه.
نماد چجوری میگیرن ؟ @nassera دستورالعمل میفرستی
خرید پستی و شرکت های واسطه و ... اینا سود اصلی میبرند ...اون که صددرصد با اون پشتیبانی مذخرفشون :|
ولی خیلی وقته میخوام دی وی دی با قیمت مناسب بفروشم ، نرم افزار های برنامه نویسی و بازی زیاد دانلود میکنم خیلیاشونو اصلا وقت نمیکنم نصب کنم. میخوام یه استفاده مفید بشه ازشون
که همیشه پیدا میشه.
whmcs چقدر عظیمه
من تو منو مدیری گم میشم نمیدونم برنامه نویساش چطور کد ها رو مدیریت میکنن
پ.ن : کسی که whmcs رو فارسی کرده پیدا کنم از انگشت دارش میزنم که دیگه نتونه تایپ کنه. نصف فارسی نصف انگلیسی ، نصفش اصلا درست ترجمه نشده. کامل راستچین نیست... :general107:
بخوای سایت بزنی نماد بگیری باس دفتر و دستک هم باز کنی که هزینه میخواداون که صددرصد با اون پشتیبانی مذخرفشون :|
که همیشه پیدا میشه.
whmcs چقدر عظیمه
پ.ن : کسی که whmcs رو فارسی کرده پیدا کنم از انگشت دارش میزنم که دیگه نتونه تایپ کنه. نصف فارسی نصف انگلیسی ، نصفش اصلا درست ترجمه نشده. کامل راستچین نیست... :general107:
قیمت ها رو مثل این جا و حتی کمی پایین تر بزاری خوبه ...بنظرتون قیمت ثبت دامنه ای آر و کام و نت رو توی سیستم جدیدمون که بزوی رونمایی میشه چند بزاریم ، که نه سیخ بسوزه نه کباب !!!!!؟؟؟ :general705::general705::general705::general705:
من نظرم برای ثبت دامنه دات ای ار روی 4000 تا 4200 هست و برای دات کام و دات نت روی 32000
دوستان نظرشون رو اعلام کنن
این جا رو ببین شاید یه چیزایی دستگیرت بشه ...دوستان فروش DVD بازی و نرم افزار و آموزش مجوز میخواد ؟
مطمئنی؟ اگه اعتماد داری بده چک کنمالان دسکریپشن هم میزنم باز پست رو نشون میده.
حال به خفنیه وردپرس ایمان میآوری، :دی خداییش وردپرس به همه کاری میاد. یه افزونه براش میسازن میشه سایت اسپم :دی، یکی هم چند روز پیش دیدم میشه هاستینگ، یکی هم نصب میکنی میشه فروشگاهاون که صددرصد با اون پشتیبانی مذخرفشون :|
whmcs چقدر عظیمه
من 1 ترا که خود سیستم داره، 1 ترا هم اکسترنال :دیهارد مشکل نداره 300 میدم دوترا میگیرم کو تا پر شه
اینجا را بنگر باز سوالی بود در خدمتماون که صددرصد با اون پشتیبانی مذخرفشون :|
که همیشه پیدا میشه.
whmcs چقدر عظیمه
رقابت با داش مجید کمی سخته پ.خ رو هم که جواب نمیده @M+Jقیمت ها رو مثل این جا و حتی کمی پایین تر بزاری خوبه ...
http://www.damaneh.net/
این جا رو ببین شاید یه چیزایی دستگیرت بشه ...
مجوز فروشگاه اینترنتی
مطمئنماینو ببنید چه آبرو ریزی شده!!!
http://www.bbc.co.uk/persian/arts/2..._images_cinema.shtml?ocid=socialflow_facebook
تازه بازیگرا به کنار، آبرو اپل هم ممکنه بره، هر چند با iPhone 5 حدودا آبرو خودشو برد. تا استیو جابز خدا بیامرز بود جرات نمیکردن از این کارا بکنن که
مطمئنی؟ اگه اعتماد داری بده چک کنم
حال به خفنیه وردپرس ایمان میآوری، :دی خداییش وردپرس به همه کاری میاد. یه افزونه براش میسازن میشه سایت اسپم :دی، یکی هم چند روز پیش دیدم میشه هاستینگ، یکی هم نصب میکنی میشه فروشگاه
نه داداش، الان از یکی از بچه ها پرسیدم، میگه مجوز و اینا نمیخواد اگه نمیخوای فیلم ایرانی بفروشی
نماد هم باید آدرس خونه و سند و تاییدیه باید بگیری خرج داره
اطلاعات تکمیلی: http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=16168
من 1 ترا که خود سیستم داره، 1 ترا هم اکسترنال :دی
انقدر هم فایل دارم یه هفته باید بشینم بیخودی ها رو چک کنم بریزم دور
پست های قبلی رو وقتی ویرایش میکنی باز هم همون ابتدای متن هست یا پست های جدید هم همین مشکل رو داره؟مطمئنم
ژاپنتوی مملکت ما دزدی یه اسم خیلی شیک و باکلاس داره که بهش میگن زرنگی
نمیدونم سفیر یا وزیر کدوم کشور بود که بعد از چند وقتی که توی ایران بوده میگه ملت ایران 70 میلیون دزدن که با کمال آرامش و تفاهم در کنار هم زندگی میکنن
ولی اگه نیاز نداشتید کامل رو استفاده کنید، و خواستید موارد دلخواه رو از داخل SDK Manager دانلود کنید این نسخه رو بگیرید از خود گوگل http://developer.android.com/index.htmlدوستانی که پک رو خریداری کردن از جمله @F A R Z A D
نرم افزار های مربوط به اندروید داخل پک محدود هستن فقط این موارد.
jdk 8
eclipse
android sdk 4.2.2
برای دانلود تمام نسخه های اندروید میتونید از این لینک یکی از موارد 5.3 گیگی رو دانلود کنید. 32 بیتی و 64 بیتی داره. پیشنهاد من اینه که نسخه 32 بیتی رو دانلود کنید که قابل استفاده برای 64 بیتی ها هم هست.
منظورت رو درست نگرفتم اما همه پستها همینطورین.پست های قبلی رو وقتی ویرایش میکنی باز هم همون ابتدای متن هست یا پست های جدید هم همین مشکل رو داره؟