MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
آخرش راهش رو نگفتی هاخواستم بگم که مثلا خیلی سریع ایندکس میشد مطالب
آخرش راهش رو نگفتی هاخواستم بگم که مثلا خیلی سریع ایندکس میشد مطالب
بازار هرچی کساد بشه بازار شکم کساد نمیشه! تو فکر راه اندازی یه آشپزخونه اینترنتیم :دیتا تابستون فقط بستنی فروشی سودش از طلافروشی بهتره!
حیف که هنوز نمیشه همچین کاری کرد.
یک عدد تابع شمارنده به انتهای کد اضاف میکنی تا تعداد دفعاتیکه کد , کامل فراخوانی شده رو بهت نشون بده. ولی پولیکه به شما میدن بر اساس آمارگیر خودشونه...اساتید کدی هست که مثلا به یه کد پاپ اپ اضافه کنیم و کلیک هارو شمارش کنه ؟
دو سه صفحه قبل پرسیده شد و جواب هم داده شددوستان چند تا آیپی خوب گوگل برا سرچ موقعیت کلمه معرفی می کنید
74.125.228.40دوستان چند تا آیپی خوب گوگل برا سرچ موقعیت کلمه معرفی می کنید
اره گروهی هم داره :general711:بازار هرچی کساد بشه بازار شکم کساد نمیشه! تو فکر راه اندازی یه آشپزخونه اینترنتیم :دی
@M+J
سایت شما قابلیت هوییز داره؟
پولش که هیچی همینجوری میخواستم ببینم چقد ورودی میرهیک عدد تابع شمارنده به انتهای کد اضاف میکنی تا تعداد دفعاتیکه کد , کامل فراخوانی شده رو بهت نشون بده. ولی پولیکه به شما میدن بر اساس آمارگیر خودشونه...
کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟سلام
من یه لینک دارم میخوام به حالت کد پاپ اپ در بیارم که هر بار با هر رفرش کد پاپ اپ برای کاربر باز بشه . (نه هر 24 ساعت یک بار) و صفحه جدید یه new tab باشه چی کار کنم . اگه کدشو حاضر و اماده بنویسین ممنون میشم چون خودم زیاد وارد نیستم
خیلی وقته
جایگزینی؟ چیزی؟خیلی وقته
از بس فشار آوردن روش مجبور شدم پاکش کنم !!!
اینو که گفتی قبلا، ولی راهکارش رو نگفتی. نمیگی؟ :general206:
من راهش رو بلد بودم الان الکسا سایت 40.000 بود؟آخرش راهش رو نگفتی ها
گیلکی چند نوعه: رشتی - ییلاقی - شرق گیلانی. @Fereydoon74 درجریانه :دییه جمله وبمستری به گیلکی میگی فیض ببریم
بله :(تو بودی اد کردی ؟ :دی :|
دوستان چند تا آیپی خوب گوگل برا سرچ موقعیت کلمه معرفی می کنید
خداییش نظرات سازندتون منهدم ام کرد .می دونید چرا وب ایران هر روز درجا میزنه و فقط سایت های تکراری مشابه بالا میاد ؟
دارم در مورد علت اش تحقیق میکنم ، می خواهم ریشه یابی اش کنم :دی
می خواهم نظر ذهن های معیوب تون رو بدونم :android06:
البته باید یک جامعه آماری بزرگ رو برای تحقیق در نظر گرفت ، اما خوب فعلا از هیچی بهتره.
هر کاربری که سراغ دارید تگ کنید.
لوگوش که خیلی خوبهدوستان لوگوی ما آماده شد به نظرتون چطور شده؟