hamedovic5405
Registered User
یک فروند علاف همیشه در صحنه پخ بده! امضاش رو اجاره کنیم!
نمیشهچطور میشه بک آپ بلاگ فا رو بازخوانی کرد؟
دوستان لوگوی ما آماده شد به نظرتون چطور شده؟
میهن گالری استمهین گالریه؟
بنظرم اگه مهین بشه میهن کلا فرق میکنه لوگوتایپش
ما همش اینجاییم هی شکست خوردیم الان یه وبلاگ داریم اخرشم هیچی نفهمیدیمدوستان به نظرشون چه سایت سئویی در ایران معتبرتره ؟ با دلیل !
نه بابا من الان همین طوری فله پست می فرستم شما راحت باشما همش اینجاییم هی شکست خوردیم الان یه وبلاگ داریم اخرشم هیچی نفهمیدیم
یه روزه میخای به جواب همه سوالات برسی؟
من گفتم به مسائل دیگه کاری ندارم ، منظورم این بود مسائل مشکلات دیگه که تو جامعه مون هست.به نظر من اتفاقا باید به مسائل دیگه هم توجه کرد،برای مثال وبمستری که تو فضای حقیقی همون چیزایی که تو پست قبلی گفتم هستش ، توقع دارید تو محیط مجازی یه انسان جنتلمن و خوبی باشه ؟!!
مشکل کشور ما مشکل فرهنگیه ، وبمستر هم از فضا نیومده ، از دل همین جامعه اومده ، باید ریشه یابی کرد و بعدش راه حل داد و فرهنگ سازی کرد
مثلا میشه گفت همین کاری که فرجاد کرد () اون فید خوانش رو 1000 تومن فروخت ، دیگه فکر کنم همه 1000 تومن رو میدن و کسی کپی رایت رو نقض نمیکنه
یا مثلا میگن تماشاگر نما ، شما اگه برید آزادی اگه 50 هزار نفر اومدن ورزشگاه،49 هزار نفر همزمان دارن فحش خواهر مادر میدن به بازیکن رقیب، این یعنی فحش های +18 جزو فرهنگ تماشاگرهای فوتبال ایران شده و باید مشکل رو حل کرد
حالابرای وبمستری و وب ایران هم همین قضیه صدق میکنه ، اونم حل مشکل فرهنگ
(چه قدر کلمه (مثال ) رو اوردم تو متن )
میهن گالری است
اقا مهدی درستش کردند
با سلام دوست عزیزبذار نسخه نهاییش را ببینیم چه طور شد؟
خب فک کنم این همون مشکل دیروز من هست. تنظیمات زیر رو اعمال کن احتمالا اوکی میشه!( قالب توضیحات داده )دوستان وبمستر بنظرتون چرا گوگل داره مطالب منو اینطوری ایندکس میکنه؟!!!
مشاهده پیوست 662349 مشاهده پیوست 662350 مشاهده پیوست 662351
تو وردپرس سئو. توزیحات داده رو هم پر میکنم حتی 30.40 تا کلمه هم بیشتر اما اینطوری ایندکس شده!!!
اگر باعث مزاحمت شده من عذرخواهی میکنم . تنظیم کرده بودم برای 6 عصر ولی تیک ارسال در آینده رو فراموش کردم بزنم .چه خوبه آدم ظهرا با اس ام اس zpop بیدار شه:general710::general509:
آریفلت میخوای باشه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk