ممنون
آیکن میخواید یا دکمه ؟ممنون
طرح چیزی نداشتی؟
چی شده؟همینجا قصد دارم به خودم و @mohsenshahbazi تبریک فراوان بگم
تو یونم عروسی هست
بک آپ کل دنیا رو دانلود کردین تو سرورتون؟همینجا قصد دارم به خودم و @mohsenshahbazi تبریک فراوان بگم
تو یونم عروسی هست
بک آپ گوگل؟همینجا قصد دارم به خودم و @mohsenshahbazi تبریک فراوان بگم
تو یونم عروسی هست
حال کردی من نمیفروشم که خز نشه . خودت که دردسرش رو کشیدی بزن برا فروش حالشو ببرهمینجا قصد دارم به خودم و @mohsenshahbazi تبریک فراوان بگم
تو یونم عروسی هست
من که کاملا متحول شدمزندگی من و امثال من به اندازه ی کافی با اینترنت و کامپیوتر و ساعت ها نشستن آمیخته هست.. و دیگه به شخصه تا حالا لازم ندونستم از اسمارت فون استفاده کنم و تنها یه گوشی ساده برای تماس های تلفنی و sms هام برام بس بوده از اول تا حالا.. البته به همین صورت هم ادامه میدم.. چون توی خونه یا محل کارم کار میکنم و هر کار اینترنتی دیگه ای.. ولی بیرون خونه و موقع خواب هم نمیخوام زندگیم درگیر اسمارت فون ها و تبلت ها و اینترنت بشه.. به نظرم اگر کسی نیازی نداره خریدن اسمارت فون تنها مصبب بهم خوردن آرامش خودش/اطرافیانش و لذت نبردن از محیط های گوناگون دیگه ای که هر روز توشون رفت و آمد داره میشه.. برای من تنها شبکه اجتماعی فیسبوک هم زیاد هست دیگه چرا باید وقت و انرژیمون رو صرف 10 ها شبکه ی اجتماعی کنیم؟ اگر عکاسید فقط فیسبوک و اینستاگرام.. اگر وبلاگ نویسید فقط توئیتر و فیسبوک.. اگر کاسب و بازاری یا مدیر هستید فقط فیسبوک و یکی از نرم افزار های مکالمه مثل وایبر.. اگر فریلنسر هستید فیسبوک و لینکداین.. باور کنید با کلاسی این نیست که نصف زنگیتون رو صرف کارهای بیهوده ای مثل عضویت توی 10 ها شبکه اجتماعی مختلف کنید و اسمارت فونتون که داره جیبتون رو پاره میکنه تو چشم همه نشون بده خودشو..
همین الان خودتون و نوع استفادتون رو از اسمارت فون ها و تبلت ها رو بررسی کنید ببینید واقعا ضروریه بودنشون؟؟ اگر نه حتما به فکر فروششون باشید.. تعریف ضرووری هم میتونه مثلا این باشه : قبض هام رو باهاش میدم.. کارت به کارت میکنم از درگاه بانکم.. بیشتر وقتم خونه نیستم و از این طریق ایمیل هام که باید حتما چک کنم رو.. چک میکنم..
و.....
من گوشیمو زدم شکوندم مهمونم داشتیم باطریش پکید ، کلا زندگیمونو بهم زدیزندگی من و امثال من به اندازه ی کافی با اینترنت و کامپیوتر و ساعت ها نشستن آمیخته هست.. و دیگه به شخصه تا حالا لازم ندونستم از اسمارت فون استفاده کنم و تنها یه گوشی ساده برای تماس های تلفنی و sms هام برام بس بوده از اول تا حالا.. البته به همین صورت هم ادامه میدم.. چون توی خونه یا محل کارم کار میکنم و هر کار اینترنتی دیگه ای.. ولی بیرون خونه و موقع خواب هم نمیخوام زندگیم درگیر اسمارت فون ها و تبلت ها و اینترنت بشه.. به نظرم اگر کسی نیازی نداره خریدن اسمارت فون تنها مصبب بهم خوردن آرامش خودش/اطرافیانش و لذت نبردن از محیط های گوناگون دیگه ای که هر روز توشون رفت و آمد داره میشه.. برای من تنها شبکه اجتماعی فیسبوک هم زیاد هست دیگه چرا باید وقت و انرژیمون رو صرف 10 ها شبکه ی اجتماعی کنیم؟ اگر عکاسید فقط فیسبوک و اینستاگرام.. اگر وبلاگ نویسید فقط توئیتر و فیسبوک.. اگر کاسب و بازاری یا مدیر هستید فقط فیسبوک و یکی از نرم افزار های مکالمه مثل وایبر.. اگر فریلنسر هستید فیسبوک و لینکداین.. باور کنید با کلاسی این نیست که نصف زنگیتون رو صرف کارهای بیهوده ای مثل عضویت توی 10 ها شبکه اجتماعی مختلف کنید و اسمارت فونتون که داره جیبتون رو پاره میکنه تو چشم همه نشون بده خودشو..
همین الان خودتون و نوع استفادتون رو از اسمارت فون ها و تبلت ها رو بررسی کنید ببینید واقعا ضروریه بودنشون؟؟ اگر نه حتما به فکر فروششون باشید.. تعریف ضرووری هم میتونه مثلا این باشه : قبض هام رو باهاش میدم.. کارت به کارت میکنم از درگاه بانکم.. بیشتر وقتم خونه نیستم و از این طریق ایمیل هام که باید حتما چک کنم رو.. چک میکنم..
و.....
دکمهآیکن میخواید یا دکمه ؟
خلاصه شو بنویسزندگی من و امثال من به اندازه ی کافی با اینترنت و کامپیوتر و ساعت ها نشستن آمیخته هست.. و دیگه به شخصه تا حالا لازم ندونستم از اسمارت فون استفاده کنم و تنها یه گوشی ساده برای تماس های تلفنی و sms هام برام بس بوده از اول تا حالا.. البته به همین صورت هم ادامه میدم.. چون توی خونه یا محل کارم کار میکنم و هر کار اینترنتی دیگه ای.. ولی بیرون خونه و موقع خواب هم نمیخوام زندگیم درگیر اسمارت فون ها و تبلت ها و اینترنت بشه.. به نظرم اگر کسی نیازی نداره خریدن اسمارت فون تنها مصبب بهم خوردن آرامش خودش/اطرافیانش و لذت نبردن از محیط های گوناگون دیگه ای که هر روز توشون رفت و آمد داره میشه.. برای من تنها شبکه اجتماعی فیسبوک هم زیاد هست دیگه چرا باید وقت و انرژیمون رو صرف 10 ها شبکه ی اجتماعی کنیم؟ اگر عکاسید فقط فیسبوک و اینستاگرام.. اگر وبلاگ نویسید فقط توئیتر و فیسبوک.. اگر کاسب و بازاری یا مدیر هستید فقط فیسبوک و یکی از نرم افزار های مکالمه مثل وایبر.. اگر فریلنسر هستید فیسبوک و لینکداین.. باور کنید با کلاسی این نیست که نصف زنگیتون رو صرف کارهای بیهوده ای مثل عضویت توی 10 ها شبکه اجتماعی مختلف کنید و اسمارت فونتون که داره جیبتون رو پاره میکنه تو چشم همه نشون بده خودشو..
و.....
خلاصه اش اینه اگه اسمارت فون داری بفروش ... داری ؟خلاصه شو بنویس
من سه تا حدس میزنمهمینجا قصد دارم به خودم و @mohsenshahbazi تبریک فراوان بگم
تو یونم عروسی هست