hamedovic5405
Registered User
از دیروز که آپدیت کردم یه سری اعداد تو وبم از فارسی به انگلیش تغییر کردن! :دی
راهی هست ؟ یا باید وایستیم بعدی بیاد!؟ :دی
راهی هست ؟ یا باید وایستیم بعدی بیاد!؟ :دی
میلا هدفش این بود سیاوشو بن کنی:دیدوستان عزیز
@miladgraph , @ali-ahmari , @siavashx , @k-boy , @ufont و بقیه دوستان و آشنایان و بستگان
بیشترین ارسال یا دریافتتون توی یه پ.خ چقدر بوده یا چند صفحه بود !!!!؟؟؟
یکی هست هر روز کم کمش به من 20 -40 تا پ.خ میفرسته :general208::general208::general208::general208::general208:، یه راهنمائی بکنید چیکار کنم فکر کنم بیشترین رکورد پ.خ دست ایشون و این صفحه باشه
اسکرین شات هم ازش گذاشتم ببینید حال کنید :general707:
جالبه توی اولین پ.خ هم اجازه کرفته
میلاد یوزر این دوستمون رو بدم میتونی بنش کنی :general609::general711:
مشاهده پیوست 663485
کشف جدیدم :
توی وردپرس 4 تعداد پست ها بالای 1000 تا درست نشون داده میشه
هنوز که اسم نبردم :general711: میبینی که آواتار و اسم رو هم سانسور کردم دیگه ، اونم با نرم افزار پینت :general711:میلا هدفش این بود سیاوشو بن کنی:دی
خیلی هم خوببا امکان استفاده سه منظوره از سامانه : تمام اتوماتیک , غیر اتوماتیک و کاملا دستی , اتوماتیک + دستی . شما انتخاب میکنید !
و امکانات جدید مانند اخبار لحظه ای و ...
به زودی منتشر خواهد شد
خیلی هم خوب
فقط روی سئو هم کار شده؟ منظور همان تگ های اچ هست
- 3�527 نوشته
- تو نمیخوا چیزی کشف کنی
برای کسایی که قبلا افزونه رو خریدن رایگانه ؟
چون هزینه هاش سنگینه این سوالو میپرسم :general707:
برا این که به کسی ضرر نرسه قیمت رو دو برابر کنید و 2 هزار بفروشید ن سیخ میسوزه ن کباب :دیبا امکان استفاده سه منظوره از سامانه : تمام اتوماتیک , غیر اتوماتیک و کاملا دستی , اتوماتیک + دستی . شما انتخاب میکنید !
به زودی منتشر خواهد شد
فرجاد خان یه سوال اساسی زهنمو مشغول کرده... با این قیمت مناسب و با سابقه شما مسلما تعداد زیادی از این خبرخوان به فروش میرسه و خوب مسلما حداقل نود درصد خریدار ها از این خبرخوان استفاده میکنند بعد یه سوالی ذهنه منو مشغول کرده : بین صد ها سایتی که از این خبرخوان استفاده میکنند کدومشون موفق میشه به الکسا 3 رقمی برسه؟کدومشون پیشرفت نمیکنه؟ اگه یکیشون لو بره (یعنی گوگل باهاش به مشکل بخوره) برا بقیشون هم مشکل پیش میاد؟! اصلن این تعداد سایت اسپم که همشون از یه افزونه استفاده میکنند مشکلی نداره؟!با امکان استفاده سه منظوره از سامانه : تمام اتوماتیک , غیر اتوماتیک و کاملا دستی , اتوماتیک + دستی . شما انتخاب میکنید !
به زودی منتشر خواهد شد
برا این که به کسی ضرر نرسه قیمت رو دو برابر کنید و 2 هزار بفروشید ن سیخ میسوزه ن کباب :دی
فرجاد خان یه سوال اساسی زهنمو مشغول کرده... با این قیمت مناسب و با سابقه شما مسلما تعداد زیادی از این خبرخوان به فروش میرسه و خوب مسلما حداقل نود درصد خریدار ها از این خبرخوان استفاده میکنند بعد یه سوالی ذهنه منو مشغول کرده : بین صد ها سایتی که از این خبرخوان استفاده میکنند کدومشون موفق میشه به الکسا 3 رقمی برسه؟کدومشون پیشرفت نمیکنه؟ اگه یکیشون لو بره (یعنی گوگل باهاش به مشکل بخوره) برا بقیشون هم مشکل پیش میاد؟! اصلن این تعداد سایت اسپم که همشون از یه افزونه استفاده میکنند مشکلی نداره؟!
تگ میزنه ؟من داشتم رو 10 تومن فکر میکردم
امکانات این نسخه چند برابر قبلی هست , البته توسعه قبلی متوقف نخواهد شد
مشکل شما اینه که فکر میکنید این اسپمر هست , این خبرخوان هست و کاربر رو به صفحه ای میبره که باید ببره و عملکردی مثل اسپمر نداره که با بازی با کلمات کلیدی فقط ورودی از گوگل بگیره
احتمالا به عنوان یک محصول جدید منتشر میشه
هزینه هم هنور چیزی در نظر نگرفتم که چه قیمتی باشه
تگ میزنه ؟
چند مین زودتر می گفت ک ما سامانه جدید و بخریم قبلی رو نخریم فقط چند مین
جدیده هم با feedwordpress کار میکنه؟هنوز معلوم نیست
شما از قبلی خوشت اومده که خریدی دیگه :دی , قبلی به قوت خودش باقی هست و آپدیت هم براش میاد
این هم یه محصول جدیدتر هست و کسانی هم که از قبلی استفاده میکنن ولی الان از این جدیده خوششون اومده میتونن این رو جایگزین کنن و مشکلی پیش نمیاد :general711:
فک کنم الان حس اونایی رو داری که لانه جاسوسی کشف کردن:general710::general710::general710:دوستان عزیز
@miladgraph , @ali-ahmari , @siavashx , @k-boy , @ufont و بقیه دوستان و آشنایان و بستگان
بیشترین ارسال یا دریافتتون توی یه پ.خ چقدر بوده یا چند صفحه بود !!!!؟؟؟
یکی هست هر روز کم کمش به من 20 -40 تا پ.خ میفرسته :general208::general208::general208::general208::general208:، یه راهنمائی بکنید چیکار کنم فکر کنم بیشترین رکورد پ.خ دست ایشون و این صفحه باشه
اسکرین شات هم ازش گذاشتم ببینید حال کنید :general707:
جالبه توی اولین پ.خ هم اجازه کرفته
میلاد یوزر این دوستمون رو بدم میتونی بنش کنی :general609::general711:
مشاهده پیوست 663485