حتما باید فتوشاپ رو باز کنم؟
فتوشاپ نیستحتما باید فتوشاپ رو باز کنم؟![]()
نسخه چنده؟
نسخه چنده؟
سلام به همه ی وبمسترها گل :general105:
آقا بحث آمار وبسایتهمیخواید امار سایتم رو بزارم کف کنید ؟ :general206:
راستی دوستان بین اینا کدوم بهتره ؟؟ من انتخاب خودم اول ZTE بود بعدا با خوندن نظرات به Z1 جذب شدم الان من موندم کدوم بهتره ؟ :general405:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-34515/DKP-15226/DKP-24591/DKP-26603 :general210:
نگاه نکردم ولی از من میشنوید برید سراغ آلکاتل 2تا داشتم ازش الانم دارم واقعا سخت افزاری و نرم افزاری راضی بودم ازشون قیمتاشم به نسبت امکاناتش عالیه.سلام به همه ی وبمسترها گل :general105:
آقا بحث آمار وبسایتهمیخواید امار سایتم رو بزارم کف کنید ؟ :general206:
راستی دوستان بین اینا کدوم بهتره ؟؟ من انتخاب خودم اول ZTE بود بعدا با خوندن نظرات به Z1 جذب شدم الان من موندم کدوم بهتره ؟ :general405:
http://www.digikala.com/Compare/DKP-34515/DKP-15226/DKP-24591/DKP-26603 :general210:
از سایت علی بابا تا حالا خرید داشتی؟نمیدونی کیفیتش چه جوریاست؟فروشگاه ها از اونجا عمده میخرن؟قیمتاش خیلی خوبهدوستان این mp3 player ها یه مدلش توی ایران هست که قیمتش تو سایت aliexpress حدودا 3-4 دلار هست.
این یه مدل جدیده که 12 دلاره و فروشنده زیرش نوشته 30 ساعت پخش آهنگ.
http://www.aliexpress.com/item/NEW-...16GBGB-4th-mp3-player-9colors/1249627964.html
پ.ن : دنبال چند نفرم که باهم سفارش بدیم
667 تا سفارش دادن ، 98.6 درصد رضایت داشتن.
مرسی، نه قیمت که خیلی ملاکهاگر قیمت ملاک نباشه که zte بین بقیه ارزش نداره
اس 4 مینی هم که دیگه ارزش نداره
می مونه z2 که به نظرم ایرادش زیادی بزرگ بودنشه
و z1 کامپکت که خودم دارم و بسیار راضی ام
دیگه وقتی ادم داره پول خرج میکنه حداقل یک برند بخره :general406: البته زیاد روی برند حساس نیستما ولی حداقل باهاش یه ذره پُز بدیم :general705:نگاه نکردم ولی از من میشنوید برید سراغ آلکاتل 2تا داشتم ازش الانم دارم واقعا سخت افزاری و نرم افزاری راضی بودم ازشون قیمتاشم به نسبت امکاناتش عالیه.
آلکاتل فرانسوی و برند خوبیه از سامسونگ و htc بیشتره قدمتش تا جایی که میدونم ولی خب تازه داره شناخته میشه شاید چون تبلیغاتش کمه ولی در کل خیلی عالیه حالا میل خودتمرسی، نه قیمت که خیلی ملاکهولی با همون قیمت ZTE میتونی Sony رو بگیری و از همه لحاظ Z1 خیلی بهتره :general206:
دیگه وقتی ادم داره پول خرج میکنه حداقل یک برند بخره :general406: البته زیاد روی برند حساس نیستما ولی حداقل باهاش یه ذره پُز بدیم :general705:
البته خود z1 هم از مدل z1 compact ارزونترهمرسی، نه قیمت که خیلی ملاکهولی با همون قیمت ZTE میتونی Sony رو بگیری و از همه لحاظ Z1 خیلی بهتره :general206:
دیگه وقتی ادم داره پول خرج میکنه حداقل یک برند بخره :general406: البته زیاد روی برند حساس نیستما ولی حداقل باهاش یه ذره پُز بدیم :general705:
ی کمی از پولاتو بده ب منمرسی، نه قیمت که خیلی ملاکهولی با همون قیمت ZTE میتونی Sony رو بگیری و از همه لحاظ Z1 خیلی بهتره :general206:
ممنون از نظرت، ولی هنوز تصمیمم Z1 هستش و کوتاهم نمیامآلکاتل فرانسوی و برند خوبیه از سامسونگ و htc بیشتره قدمتش تا جایی که میدونم ولی خب تازه داره شناخته میشه شاید چون تبلیغاتش کمه ولی در کل خیلی عالیه حالا میل خودت![]()
باید دوباره یه سر برم بازار موبایل، تحقیق کنم :general405:البته خود z1 هم از مدل z1 compact ارزونتره
جفتشون گزینه های خوبی هستن
بیا این کف دست اگر موداره، بِکَنی کمی از پولاتو بده ب من![]()