• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
سلام سایت من حدود 500 600 ای پی در روز داره اکثرا هم از گوگله چطوری خرجشو که ماهی 30ت هست در بیارم ؟
همکاری در فروش + پاپ آپ + فروش جاییگاه های تبلیغاتی. البته با 500 تا چیز زیادی درنمیاد البته به موضوع سایت هم بستگی داره.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
مشخصه های انواع سیستم عامل موبایل و تبلت به صورت کامل: (به درد وبمسترهایی میخوره که پوسته موبایل اختصاصی دارن)

کد:
iPhone
iPod
mobile
Android
Opera Mini
BlackBerry
IEMobile
Windows Phone
HTC
Nokia
Netfront
SmartPhone
Symbian
SonyEricsson
AvantGo
DoCoMo
Pre/
UP.Browser
Playstation Vita
Mobile
mobi
Windows Mobile
Safari Mobile
Palm
Fennec

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
میتونید از زد پاپ استفاده کنید! پرداخت تا 60 ریال - استفاده همزمان از سیستم های دیگر
zpop.biz
اکثرا 2.5 و 3 باز میشه و تا حالا برای من بیشتر باز نشده ...
چند بار گفتم توجه نکردید با این نرخ در نظر بگیرید و تبلیغ کنید نه 6 تومن ...

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
یه سوال:
یه دامنه ای رو میهن استور پارک کردم و سه ماه میشه که فعاله و تو گوگل ثبت شده و ایندکس زده و... !
حالا میخوام کل اطلاعات رو پاک کنم و روی دامنه وردپرس نصب کنم و دستی محصول اضافه کنم
>> به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ لینکای قبلی اذیت نمیکنن؟ اروری چیزی نمیده ؟
برای یه دسته هم چند تایی بک لینک زده بودم بعد اون دسته پاک بشه و بک لینک ها هم پاک بشن، مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه مشکلی اومد به مرور زمان درست میشه؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اکثرا 2.5 و 3 باز میشه و تا حالا برای من بیشتر باز نشده ...
چند بار گفتم توجه نکردید با این نرخ در نظر بگیرید و تبلیغ کنید نه 6 تومن ...
سعیمون رو داریم میکنیم که تا 60 ریال برای هر آی پی پرداخت بشه . آگهی ها تصادفی نمایش داده میشن . ما از بین 5 تبلیغ فقط یک تبلیغ 25 ریالی برای تفریحی داریم . البته سعی میکنیم اولویت آگهی ها با مبالغ بالاتر رو افزایش بدیم که احتمال آگهی های 25 ریالی کمتر بشه .
ولی ما 60 ریال رو قطعی نگذاشتیم بلکه تا سقف 60 ریال گذاشتیم .
امیدوارم به تدریج آگهی های 30 ریالی نیز برای شما نمایش داده بشه .

afshin313

Registered User
لایک‌ها
3,767
وب مستر کیست ؟
به طور کلی به مدیر یا مسئول ارشد مدیریت محتوای سایت وبمستر می گویند . فردی که مسئول طراحی ، توسعه ، بازاریابی و نگهداری سایت وب است ، به همین دلیل می توان گفت که وبمستر بودن یک شغل است . یک وبمستر با تمام فوت و فن طراحی گرافیک و کد نویسی و برنامه نویسی و همچنین اصول مدیریتی آشناست .

در سایت های کوچک که عمدتا" توسط یک گروه اداره نمی شود ، صاحب وب سایت همان وبمستر است که انجام امور نگهداری ، طراحی ، توسعه وب و همچنین مدیریت محتوای وب سایت بر عهده ی وی می باشد ، اما در سایت های بزرگتر و گروهی ، وبمستر نقش ناظر و یا سرپرست را ایفا کرده و کارمندان و بخش های زیر دست خود از قبیل بخش پشتیبانی ، مدیر گروه ، مسئول روابط عمومی وب سایت ، فروشگاه ، مسئول طراحی و برنامه نویسی و همه و همه را ***** و هماهنگ می کند .

حیطه ی وظایف وبمستر بسیار وسیع و متنوع می باشد به طوری که به نسبت هدف وب سایت ممکن است در حیطه ی فعالیت وب مستر تغییراتی ایجاد شود . به عنوان نمونه از مدیریت محتوای سایت تا مدیریت کامپیوتر سرور و یا هر دوی اینها ممکن است جزئی از وظایف وبمسترها باشد . در زیر به چندین مورد از وظایف وبمستر ها اشاره می کنیم :

1- بررسي وضعيت سرور (هاستينگ) سايت (از نظر صحت کارکرد ، کندي و يا ترافيک آن).
2- پاسخگويي و تشکر از باز خوردهاي کاربران و تهيه آرشيو از آن ها.
3- تهيه بانک اطلاعاتي از کاربران سايت (جهت اطلاع رساني).
4- بررسي صحت لينک هاي موجود در سايت.
5- بررسي عناوين (title) صفحات مختلف سایت.
6- بررسي و وفع اشکالاتي که بازديدکنندگان سايت مطرح مي کنند .
7- ثبت سایت و بالا بردن رتبه ی آن در موتور هاي جستجو.
8- ارائه يادداشت ها ، وقايع يا گزارش هاي روزانه يا هفتگي از طريق وبلاگ هاي شخصي.
9- بررسي منابع ورود کاربران به سايت (referral link).
10- بررسي و گسترش کلمات کليدي که موتور هاي جستجوگر سايت را با آن مي شناسند.
11- بررسي صفحات پر بازديدکننده و کم بازديدکننده سايت و بهبود آن ها.
12- بررسي صفحاتي که کاربران با ديدن آن از سايت خارج مي شوند .
13- درک نياز مخاطبان سايت از طريق هماهنگي بين نام سايت و کيفيت مطالب.
14- بررسي گستردگي جغرافيايي بازديد کنندگان سايت ، علل آن و گسترش آن.
15- نظر خواهي در مورد گرافيک و طراحي وب سايت و سرعت بارگزاری صفحات از کاربران.
16- ارائه گزارش ساليانه به بازديدکنندگان در باره عملکرد سايت در طول يک سال گذشته.
17- بررسي صفحاتي که مدت هاست به روز نشده اند و به روز کردن آن ها.
18- ارسال به موقع اطلاعات جديد سايت در ساعات خاصي در شبانه روز.
19- بررسي سايت هاي پر بيننده و مرتبط با سايت جهت در خواست لينک و يا تبليغات در آن سايت ها.
20- بررسي امکان دو يا چند زبانه کردن سايت (درک نياز مخاطبان).
21- بررسي و بهبود ناوبري سايت برای کاربران .
و ...

وبمستر شخصی است که در یک سایت نقش اصلی داشته و می بایست به امور طراحی و برنامه نویسی آشنایی کامل داشته باشد و بتواند در غیاب دیگر اعضاء به صورت موقت وظیفه ی آنان را انجام دهد . وبمستر می تواند به عنوان رابط بین مدیر سایت و دیگر پرسنل نیز عمل کند. البته یک سایت به وبمستر متکی نمی باشد و وبمستر توسط مدیر کل سایت تایید شده و قابل تغییر است ؛ با این وجود ممکن است مدیر کل سایت ؛ خود ، وبمستر سایت باشد .

وبمستر سایت با دیگر اعضاء رابطه ی نزدیکی داشته و آنها را در انجام امور و حتی نوشتن کدهای برنامه نویس راهنمائی و یاری می کند .مدیران بخش های مختلف سایت مشکلات و مسائل مربوطه را به وبمستر گزارش کرده و وبمستر با تدبیر و تقسیم کار مسائل را حل و فصل می نماید .

امروزه با وجود تغییر رویه ی وبلاگ ها و تبدیل برخی از آنها ؛ از نظر صفحات و موضوعات متنوع به چیزی شبیه به وب سایت ، شاید بتوان گفت که مدیر یک وبلاگ نیز یک وبمستر است ! و شاید هم نه ؛ مدیر آن سرویس دهنده ی ویلاگ وبمستر مورد نظر باشد !

شاید به زور 50% وبمستر باشم :(

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
سعیمون رو داریم میکنیم که تا 60 ریال برای هر آی پی پرداخت بشه . آگهی ها تصادفی نمایش داده میشن . ما از بین 5 تبلیغ فقط یک تبلیغ 25 ریالی برای تفریحی داریم . البته سعی میکنیم اولویت آگهی ها با مبالغ بالاتر رو افزایش بدیم که احتمال آگهی های 25 ریالی کمتر بشه .
30 تایی باز میشه و تعدادش نسبت به 25 تایی ها بیشتره ولی تا حالا از 30 تایی بیشتر حتی یکی هم باز نشده چون آمار کمه من باز شده ها را نگاه میکنم ...

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20

چرا سایت من رو رد کردین ؟ اندرویدنما.نت

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
چرا سایت من رو رد کردین ؟ اندرویدنما.نت
چون که دسته بندی سایت رو گذاشته بودید روی "دانلود" و از سیستم پاپ آپ دیگری استفاده کرده بودید...
اگر قصد دارید از سیستم دیگری نیز استفاده کنید دسته بندی سایتتون رو روی "دو پاپ آپ همزمان" قرار بدید ,تا تائید بشه

amir2100

Registered User
لایک‌ها
20
چون که دسته بندی سایت رو گذاشته بودید روی "دانلود" و از سیستم پاپ آپ دیگری استفاده کرده بودید...
اگر قصد دارید از سیستم دیگری نیز استفاده کنید دسته بندی سایتتون رو روی "دو پاپ آپ همزمان" قرار بدید ,تا تائید بشه
اون پاپ اپو برداشتم دوباره درخواست دادم ...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
30 تایی باز میشه و تعدادش نسبت به 25 تایی ها بیشتره ولی تا حالا از 30 تایی بیشتر حتی یکی هم باز نشده چون آمار کمه من باز شده ها را نگاه میکنم ...
خب سقف ما 60 ریال هست برای هر آی پی 2 بار نمایش . قاعدتا با این محاسبه بیش از 30 ریال نداریم تا این که منابع مالی که درنظر داریم اضافه بشه به سیستم .

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
تبليغات متني خوب نيست ؟
اكر خواسته باشيم جه نكاتي بايد رعايت بشه ؟
داده ها را با هم به اشتراك بكذاريم و دانش خود را به ديكران انتقال بديم :)
سوالا رو نميدونم جرا كسي اكرم بدونه نمي كه :))

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
یعنی یه سیستم پاپ آپ پیدا نمیشه که فقط یه پاپ باز کنه و حداقل 2.5 برای همون یک پاپ اپ بده ؟

بالا