• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
داده ها را با هم به اشتراك بكذاريم و دانش خود را به ديكران انتقال بديم :)
سوالا رو نميدونم جرا كسي اكرم بدونه نمي كه :))
سوالت مگه چی هست ؟ :)
خرید لینک ؟ فروش لینک؟ کدوم؟
معمولا اگه عددشو بیشتر کنی گیر میدن فک نکنم به کم کردنش گیر بدن
از مکس پاپ استفاده کن میتونی خودت تنظیم کنی دوبار باز بشه یا نه
مکس پاپ برای تست یه ساعت گذاشتم شمارش کم هست. درضمن پاپ پاکس رو هم تست کردم با اینکه خودم و چند نفر از دوست هام گفتم کلیک کردن ولی تو سیستم اصلا شمارش نشده بود!

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سایتت پنالتی نمیشه ولی دیگه بالا نمیاد! پنالتی که میشی بعد از جریمه شدن آمارت از حالت قبل بیشتر میشه ولی اگه بک لینک حذف کنی از نتایج حذف میشی.
بعد از حذف بک لینک وقتی از نتایج محو شدی ,دیگه با بک لینک هم بالا نمیای؟ :general410:

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
سایتت پنالتی نمیشه ولی دیگه بالا نمیاد! پنالتی که میشی بعد از جریمه شدن آمارت از حالت قبل بیشتر میشه ولی اگه بک لینک حذف کنی از نتایج حذف میشی.

تمام بک لینک هام یکجا حذف نمیشند ، تقریبا تا آخر مهر ادامه دارند . اگه با حذف یه سری از لینک ها از صفحه اول پایین نیومد ، بقیه لینک ها رو تمدید کنم ؟

مثلا تا الان لینک پرشین تولز و یک ابزار تقریبا جز بک لینک های گرون بودن که حذف شدن ولی فعلا نتیجه گوگل تغییری نکرده ،ظاهرا یه جورایی نسبت به چند روز گذشته بهتر هم شده!

در ضمن تعداد زیادی بک لینک غیر پولی و دائمی هم هست به اونا هم یکم امیدوارم. چون یک سایتی تقریبا فقط با همین نوع بک لینک صفحه اول هست

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
بعد از حذف بک لینک وقتی از نتایج محو شدی ,دیگه با بک لینک هم بالا نمیای؟ :general410:
میای , قصه نخور :دی
تمام بک لینک هام یکجا حذف نمیشند ، تقریبا تا آخر مهر ادامه دارند . اگه با حذف یه سری از لینک ها از صفحه اول پایین نیومد ، بقیه لینک ها رو تمدید کنم ؟

مثلا تا الان لینک پرشین تولز و یک ابزار تقریبا جز بک لینک های گرون بودن که حذف شدن ولی فعلا نتیجه گوگل تغییری نکرده ،ظاهرا یه جورایی نسبت به چند روز گذشته بهتر هم شده!

در ضمن تعداد زیادی بک لینک غیر پولی و دائمی هم هست به اونا هم یکم امیدوارم. چون یک سایتی تقریبا فقط با همین نوع بک لینک صفحه اول هست
چیزی که میدونم حذف لینک ضرر زیادی به سایت میزنه. مخصوصا لینکایی که تو پیج اصلی سایتا هستن و همه صفحات ایندکس شده تو گوگلو دربر میگیرن. اینکه چرا حذف لینک پی تی اثری نداشته گوگلو اعلم :دی

Last edited:

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
دوستان عوض کردن قالب بعد از چن وقت ضرری داره در وضعیت سایت ؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پ ن پ تعریف میکنن :angrybirds8:

کامران ایگنورش کن راحت بشی :D
.......................................... ادیت شد:confused:
قرار بود بهم آهنگ معرفی کنی چی شد :دی

قالب سایت در حکم لباس برای انسان هست :cool:
من ؟ کی ؟ کی؟ کجا؟ یادم نیست :دی فردا بیا یاهو ببینم قضیه از چ قراره:D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Fereydoon74

Registered User
لایک‌ها
747
یه سوال:
یه دامنه ای رو میهن استور پارک کردم و سه ماه میشه که فعاله و تو گوگل ثبت شده و ایندکس زده و... !
حالا میخوام کل اطلاعات رو پاک کنم و روی دامنه وردپرس نصب کنم و دستی محصول اضافه کنم
>> به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ لینکای قبلی اذیت نمیکنن؟ اروری چیزی نمیده ؟
برای یه دسته هم چند تایی بک لینک زده بودم بعد اون دسته پاک بشه و بک لینک ها هم پاک بشن، مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه مشکلی اومد به مرور زمان درست میشه؟

بالا