• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
ببخشید یک سوال چگونه با این عکس در گوگل ایمیج بفههم این عکس نامش چیست. و غیره
خب وقتی با عکس سرچ کنی اسمش هم میاد تو لیست نتایج
یک موضوعی هست ، می خواستم نظرتون بگید.
من یک سایت با ایده های جدید می خواهم راه اندازی کنم ، مشکلی که هست اینکه میترسم ، سایت های رقیب بیان و از امکانات سایت من کپی کنن.
اینطوری امکانش هست ، سایت من که تازه کار هست ، کلا نادیده گرفته بشه.
نظرتون چیه ؟
تو این موارد حرف اول رو سرمایه میزنه:D

sulduz195

Registered User
لایک‌ها
894
کی این گوگل بی شرف میخواد آپدیت کنه این سایت های اسپم رو از رده خارج کنه
تو اکثر کلمات کلیدی تو صفحه اول هستم نصف صفحه اول هم اسپم هست

این سایت های فید خوان دیگه اعصاب نذاشتن هر چی وردی هست میگیرن پدرمون در میاد پست اختصاصی میزاریم بی شرف ها میان با آیفریم دزدی میکنند
11343713492927560394.gif

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
دوستان وبمستر کسی شماره تلفن های تفکیک شده شهر ها رو داره؟! یا کسی رو میشناسه که بفروشه؟! ایرانسل و همراه اول و رایتل
نبود؟
یه چند تا از بچه ها پنل اس ام اس میفروختن ... کسی نام کاربریشون رو میدونه؟ شاید اونا داشته باشن!

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
دوستان سلام کسی میدونه چطور میشه rouncube رو به انتهای دامین اضافه کرد؟ من نصب کردم روی هاست ولی بقیشو هرچی گشتم و خوندم و انجام دادم فایده نداشت .هاستم cpanel

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
دوستان
برای اینترنت وایرلس کدوم شیرکت رو پیشنهاد میکنید ؟؟

های وب - مبین نت یا ایرانسل ؟
درسته همشون مزخرفن ولی بین این مزخرفا مبین نت کمتر مزخرفه:D ( ایرانسل که روانیت می کنه کلا ، مبین نت هم پوشش سراسریش از همشون بهتره)

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
نبود؟
یه چند تا از بچه ها پنل اس ام اس میفروختن ... کسی نام کاربریشون رو میدونه؟ شاید اونا داشته باشن!
@mohsenshahbazi
@MihanV
این دو دوست عزیز رو میشناسم که پنل میفروشن.

دوستان سلام کسی میدونه چطور میشه rouncube رو به انتهای دامین اضافه کرد؟ من نصب کردم روی هاست ولی بقیشو هرچی گشتم و خوندم و انجام دادم فایده نداشت .هاستم cpanel
site.ir/webmail/ رو تست کن

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوستان
برای اینترنت وایرلس کدوم شیرکت رو پیشنهاد میکنید ؟؟

های وب - مبین نت یا ایرانسل ؟
بیشتر تحقیق کن!
کجا هستی شما؟(تبریزی؟)
خیلی شرکت های کوچیک هستن که سرویس های با کیفیت میدن! مثل این techno2000.net که فقط محله ما(اسلامشهر) رو ساپورت میکنه و کیفیتشون خیلی بالاست و عالیه!
بگرد دنبال اینتطور شرکت که خیلی به نفعت هستش تا از این ایرانسل و مبین نت و... بگیری

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
بیشتر تحقیق کن!
کجا هستی شما؟(تبریزی؟)
خیلی شرکت های کوچیک هستن که سرویس های با کیفیت میدن! مثل این techno2000.net که فقط محله ما(اسلامشهر) رو ساپورت میکنه و کیفیتشون خیلی بالاست و عالیه!
بگرد دنبال اینتطور شرکت که خیلی به نفعت هستش تا از این ایرانسل و مبین نت و... بگیری
این شرکت های کوچیک تو بحث وایمکس همشون نمایندگی شرکت های بزرگ هستند
مثلا تو بحث وایمکس فقط مبین نت اپراتور پوشش سراسری کشور هستش و ایرانسل و داتک هم حتی سراسری نیستند ، بقیه شرکت های متفرقه هم از bts اینا استقاده میکنند

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
این شرکت های کوچیک تو بحث وایمکس همشون نمایندگی شرکت های بزرگ هستند
مثلا تو بحث وایمکس فقط مبین نت اپراتور پوشش سراسری کشور هستش و ایرانسل و داتک هم حتی سراسری نیستند ، بقیه شرکت های متفرقه هم از bts اینا استقاده میکنند
حرفت درسته ولی من از این شرکت که گرفتم راضی بودم شدید! این هم نماینده "پرداز گستر ارتباطات برلیان" بودش

بالا