aliffvfhfhk
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4,444
- لایکها
- 2,924
ببخشید یک سوال چگونه با این عکس در گوگل ایمیج بفههم این عکس نامش چیست. و غیرهیه تکنولوژی هست به نامه گوگل ایمیج .
ببخشید یک سوال چگونه با این عکس در گوگل ایمیج بفههم این عکس نامش چیست. و غیرهیه تکنولوژی هست به نامه گوگل ایمیج .
قیمت؟اگه کسی پنل + شماره اختصاصی از سر شماره 21 با شماره محل کار ، دفتر ، .... خواست با قیمت بسیار خوب در خدمتم.
اره الان سرچ کردم. دیدم. ولی خارجی می اورد.ببخشید یک سوال چگونه با این عکس در گوگل ایمیج بفههم این عکس نامش چیست. و غیره
خب وقتی با عکس سرچ کنی اسمش هم میاد تو لیست نتایجببخشید یک سوال چگونه با این عکس در گوگل ایمیج بفههم این عکس نامش چیست. و غیره
تو این موارد حرف اول رو سرمایه میزنهیک موضوعی هست ، می خواستم نظرتون بگید.
من یک سایت با ایده های جدید می خواهم راه اندازی کنم ، مشکلی که هست اینکه میترسم ، سایت های رقیب بیان و از امکانات سایت من کپی کنن.
اینطوری امکانش هست ، سایت من که تازه کار هست ، کلا نادیده گرفته بشه.
نظرتون چیه ؟
گوشه ایبنر گوشه بهتر جواب میده یا همین بنر 468ها!
نبود؟دوستان وبمستر کسی شماره تلفن های تفکیک شده شهر ها رو داره؟! یا کسی رو میشناسه که بفروشه؟! ایرانسل و همراه اول و رایتل
دوستان برای ترجمه یه قالب که فایل ترجمش 1750 خط هست + پنل ادمینش هم باید از فایل های PHP ویرایش بشه چه قیمتی بدم؟
@MihanV
@aalireza439
@P R O
و بقیه دوستان.
پ.ن : خودم یه قیمتی در نظر گرفتم نمیدونم کمه زیاده :general609:
درسته همشون مزخرفن ولی بین این مزخرفا مبین نت کمتر مزخرفه ( ایرانسل که روانیت می کنه کلا ، مبین نت هم پوشش سراسریش از همشون بهتره)دوستان
برای اینترنت وایرلس کدوم شیرکت رو پیشنهاد میکنید ؟؟
های وب - مبین نت یا ایرانسل ؟
@mohsenshahbaziنبود؟
یه چند تا از بچه ها پنل اس ام اس میفروختن ... کسی نام کاربریشون رو میدونه؟ شاید اونا داشته باشن!
site.ir/webmail/ رو تست کندوستان سلام کسی میدونه چطور میشه rouncube رو به انتهای دامین اضافه کرد؟ من نصب کردم روی هاست ولی بقیشو هرچی گشتم و خوندم و انجام دادم فایده نداشت .هاستم cpanel
بیشتر تحقیق کن!دوستان
برای اینترنت وایرلس کدوم شیرکت رو پیشنهاد میکنید ؟؟
های وب - مبین نت یا ایرانسل ؟
این شرکت های کوچیک تو بحث وایمکس همشون نمایندگی شرکت های بزرگ هستندبیشتر تحقیق کن!
کجا هستی شما؟(تبریزی؟)
خیلی شرکت های کوچیک هستن که سرویس های با کیفیت میدن! مثل این techno2000.net که فقط محله ما(اسلامشهر) رو ساپورت میکنه و کیفیتشون خیلی بالاست و عالیه!
بگرد دنبال اینتطور شرکت که خیلی به نفعت هستش تا از این ایرانسل و مبین نت و... بگیری
حرفت درسته ولی من از این شرکت که گرفتم راضی بودم شدید! این هم نماینده "پرداز گستر ارتباطات برلیان" بودشاین شرکت های کوچیک تو بحث وایمکس همشون نمایندگی شرکت های بزرگ هستند
مثلا تو بحث وایمکس فقط مبین نت اپراتور پوشش سراسری کشور هستش و ایرانسل و داتک هم حتی سراسری نیستند ، بقیه شرکت های متفرقه هم از bts اینا استقاده میکنند
اگه بخش نشه فک کنم بالای یک مل بگیرین ...اسکریپت mdir رو به نظرتون چند میخرن ؟
اسکریپت mdir رو به نظرتون چند میخرن ؟