Ali-Ahmari
Registered User
- نوشتهها
- 3,285
- لایکها
- 4,882
قیمت پایین بده بتونیم بگیریمش : ))اگه بخش نشه فک کنم بالای یک مل بگیرین ...
قیمت پایین بده بتونیم بگیریمش : ))اگه بخش نشه فک کنم بالای یک مل بگیرین ...
اگه بخش نشه فک کنم بالای یک مل بگیرین ...
فرجاد خان چون میدونم پ.خ رو جواب نمیدی اینجا پرسیدم دی:پخش نشه ؟ :دی
همین الان من 3 نفرو میشناسم که سایت هم بالا اوردن , جالب اینه یه نفرشون هم از اونهایی بود که از دست این سایت ها آه و ناله میکرد :general710:
اسکریپش به چه صورت هست؟ اسپمر ماننده؟اسکریپت mdir رو به نظرتون چند میخرن ؟
فرجاد خان چون میدونم پ.خ رو جواب نمیدی اینجا پرسیدم دی:
شماره تفکیک شده داری؟ همراه اول ایرانسل رایتل
جدا میفروشید؟ اگه بله که ادامه رو تو پ.خ بریم دی:بله تو پنل اس ام اس , ایرانسل و همراه اول به تفکیک استان و شهر و محله و ... هست
نه عزیزم زندست :دی
اساتید وردپرس ،
از کد زیر برای نمایش کلمه "جدید" جلوی نوشته هایی که امروز ارسال میشن در آخرین مطالب استفاده میکنم :
کد:<?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?>
بعد از آپدیت وردپرس به ورژن 4 دیگه کار نمیکنه و کلمه جدید رو نشون نمیده ، مشکل چیست ؟ کد تاریخ عوض شده ؟
من یه زمانی میخواستم یه سایت اینجوری بالا بیارم قول همکاری دائمی نمیتوننم بدم ولی میتونم همکاری کنم . آیدی یاهو تو پ.خ کنسلام دوستان
خوبید ؟ انشالله که سلامت باشید
برای سایت webmasterask.com به یک همکار نیاز دارم! کسی هست !؟
اینم یه جورشه . توپترینها نوشته بود شما برنده هیچ چیز نشده اید(اینم خودش یه جور اعتماد سازیه)
برا وردپرس یه قالب داره . اونو تست زدی؟همچنان به دنبال اسکریپت سایت آگهی کسی از دوستان داره رایگان یا پولی پ.خ بده فقط تا امشب ......!!!!!!!
دنبال اسکریپت میگردم ، یه قالب دیدم زیاد جالب نبودهبرا وردپرس یه قالب داره . اونو تست زدی؟
آخه داش مهدی گفت مال منو پست سفارشی کرده :general406:تشکر حج مهدی
با پست هوایی میفرستادی:general307:
چرا زودتر برسه؟:general709: