سایتی هست به صورت آنلاین بتونیم متن های ناخوانا به این صورت (סمנل) رو به فارسی تبدیل کنه؟
با تشکر از اطلاع رسانی شماراه می برید. اعصاب ادم کی خورد میشه.
قرار یکی پول بریزه به حسابش. مثلا 2x تومان. ولی به جای ریختن 2x تومان فقط x تومان بریزه.
رفت روی اعصابم. عجیب.
باید دوباره صبر بکنم بقیه اش را بریزه.
کسی جواب مارو نمیده؟این فروش فایل همون EDD هست؟
http://rozup.ir/up/s2a/3Gshop/Edd.jpg
بله یک اییمل با عنوان عدم اجرا براتون ارسال میکنند و دلیل رو میخوان براشون توضیح دهیددوستان یه پستی که یه بار از ساماندهی اخطار گرفته و همون پست فیلتر شده و پست هم پاک شده، گذاشتن دوبارش مشکل ایجاد میکنه ؟
دقیقا همون پست منظورم نیستبله یک اییمل با عنوان عدم اجرا براتون ارسال میکنند و دلیل رو میخوان براشون توضیح دهید
پست رو بزار فوقش بازم فیلتر میکنن :دیدقیقا همون پست منظورم نیست
عنوان و عکس های مطلب عوض میشه
ولی کلیت مطلب همونه
بازم گیر داره ؟
دیفالت سی پنل رو دارم، خواستی بگو کد اش رو پ.خ کنمسلام به همه
یک قالب و یا صفحه پیشفرض برای زمانی که هاست یک کاربر فعال میشه برای ایندکس که کاربر متوجه بشه هاستش فعال شده پیشنهاد بدید !
صفحه دیفالت قبلی حذف شده متاسفانه
پلاگین فروش فایل درگاه پی لاین هست ...این فروش فایل همون EDD هست؟
http://rozup.ir/up/s2a/3Gshop/Edd.jpg
نت افراز یا نت افروز؟xzn ؟
شما داری تک تک هاستینگ های معروف رو زیر سوال میبری الان شما نت افزار رو هم میگی بده در صورتی که سرویس هاشون عالی و پشتیبانی بسیار قوی دارن البته دید هر کس متفاوته ...
هرچند مشکلت حل شد ولی HexEditor هم برنامه بسیار کارایی هست در این مسائل...دوستان عزیز کسی راهی روشی چیزی بلد هست که بشه تمام (0) رو یه دفعه با هم حذف کرد؟!
به خاطر رباتهای اسپمر (پوستر) این امکان به طور پیشفرض روی MYBB غیرفعال هست. (خودش یک مزیت امنیتی هست)من یه مشکلی دارم. میخوام با استفاده از برنامه نویسی چک کنم که آیا فلان آدرس داره از انجمن ساز MyBB استفاده میکنه یا نه.
به نظر شما الگوریتم تشخیص یه انجمن MyBB چیه ؟؟!!!
درضمن ، نمیخوام سورس صفحه رو بگیرم بعد توش دنبال عبارت MyBB بگردم ، چون تو این روش ممکنه به درستی کار نکنه.
ممنونم میشم اگر راهنمایی کنید.
نگران نباش، اگه بخوای اینطوری فکر کنی کلا باید کاسبی توی نت را تعطیل کنی. به هر حال رقیب پیدا میشه دیگه...یک موضوعی هست ، می خواستم نظرتون بگید.
من یک سایت با ایده های جدید می خواهم راه اندازی کنم ، مشکلی که هست اینکه میترسم ، سایت های رقیب بیان و از امکانات سایت من کپی کنن.
اینطوری امکانش هست ، سایت من که تازه کار هست ، کلا نادیده گرفته بشه.
نظرتون چیه ؟
ریپورت کنید تعداش زیاد بشه تاثیر دارهکی این گوگل بی شرف میخواد آپدیت کنه این سایت های اسپم رو از رده خارج کنه
تو اکثر کلمات کلیدی تو صفحه اول هستم نصف صفحه اول هم اسپم هست
این سایت های فید خوان دیگه اعصاب نذاشتن هر چی وردی هست میگیرن پدرمون در میاد پست اختصاصی میزاریم بی شرف ها میان با آیفریم دزدی میکنند
اینم خودش یه جور کلک بازیه دیگه
کسی PHP و جاوا اسکریپت بلد باشه میتونه بنویسه. مسلما این قدر نمیرزه...یکی از دوستان میگفت 8 تومن خریده از خودش
WP+classipressهمچنان به دنبال اسکریپت سایت آگهی کسی از دوستان داره رایگان یا پولی پ.خ بده فقط تا امشب ......!!!!!!!
آیا من نام قالب وردپرس پرسیده بودم !!!؟؟؟ دنبال اسکریپت میگردمهرچند مشکلت حل شد ولی HexEditor هم برنامه بسیار کارایی هست در این مسائل...
به خاطر رباتهای اسپمر (پوستر) این امکان به طور پیشفرض روی MYBB غیرفعال هست. (خودش یک مزیت امنیتی هست)
نگران نباش، اگه بخوای اینطوری فکر کنی کلا باید کاسبی توی نت را تعطیل کنی. به هر حال رقیب پیدا میشه دیگه...
ریپورت کنید تعداش زیاد بشه تاثیر داره
اینم خودش یه جور کلک بازیه دیگه
کسی PHP و جاوا اسکریپت بلد باشه میتونه بنویسه. مسلما این قدر نمیرزه...
WP+classipress
آیا من نام قالب وردپرس پرسیده بودم !!!؟؟؟ دنبال اسکریپت میگردم
کلاسی پرس هم به نظرم مزخرف ترین قالبی میاد که تا حالا زده شده ، و خیلی ناقصه .
نه ایندفه دیگه میزنن :دیپست رو بزار فوقش بازم فیلتر میکنن :دی
اسکریپت ای که از جای معتبر تهیه نشه که هزار مشکل داره . باگ داره . دلت میاد به وردپرس پشت کنی؟آیا من نام قالب وردپرس پرسیده بودم !!!؟؟؟ دنبال اسکریپت میگردم
کلاسی پرس هم به نظرم مزخرف ترین قالبی میاد که تا حالا زده شده ، و خیلی ناقصه .