قالب psd را میشه با bootstrap به قالب وردپرس تبدیل کرد ؟?
:general705:یه سوال:
یه دامنه ای رو میهن استور پارک کردم و سه ماه میشه که فعاله و تو گوگل ثبت شده و ایندکس زده و... !
حالا میخوام کل اطلاعات رو پاک کنم و روی دامنه وردپرس نصب کنم و دستی محصول اضافه کنم
>> به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ لینکای قبلی اذیت نمیکنن؟ اروری چیزی نمیده ؟
برای یه دسته هم چند تایی بک لینک زده بودم بعد اون دسته پاک بشه و بک لینک ها هم پاک بشن، مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه مشکلی اومد به مرور زمان درست میشه؟
اره میشه ولی اگه گرید نداشته باشه سخت میشهقالب psd را میشه با bootstrap به قالب وردپرس تبدیل کرد ؟?
چی هست ؟؟اره میشه ولی اگه گرید نداشته باشه سخت میشه
آیا من نام قالب وردپرس پرسیده بودم !!!؟؟؟ دنبال اسکریپت میگردم
کلاسی پرس هم به نظرم مزخرف ترین قالبی میاد که تا حالا زده شده ، و خیلی ناقصه .
همون 12 تا گرید بوت استرپ هستن که توی فتوشاپ استفاده میکننچی هست ؟؟
امضاءبیشترین کد تخفیف نت افزارو بدید :دی فوری میخوام
چی هست؟ لینک رو پ خ کن شاید راهی بود.سلام دوستان یه فایلی رو میخوام دانلود کنم survey داره
اگه شخصی برنامه ای داره یا میتونه برام این فایل رو دانلود و در محلی آپلود کنه خبربده
فایل برنامه اندروید است و اصلا ویروس و ... نیست
مبلغی هم به عنوان شیرینی پرداخت میشه
هرکی میتونه پ.خ کنه
ممنون
این چیه ولی شماره دو به نظر بهتر میادکدوم رو ترجیح میدید ؟
ووكامرس فكر كنم بهتر باشه ( بدون نظر كارشناسي )به نظرتون اپن کارت خوبه برای فروشگاه ؟
پ ن : خدای رپ وارد میشود
چون مطالب بصورت آیفریم هست، زیاد گیر نمیدن بهش و سایت مرجع رو فیلتر میکننچجوری سایت 60 ایران که سایت اسپم هست تو ساماندهی ثبت نشده؟
مشکلی براش بوجود نمیاد؟ اینجور یه مطلب بزاره که غیرمجاز باشه دو روزه فیلتره
http://aliexirs.ir
مطالب سایت بصورت اتوماتیک از سطح اینترنت و سایت های دیگر دریافت میشود . در صورت مشاهده مطالب خلاف قوانین ، مورد را گزارش دهید
Contents Getting Automatically from the internet and other sites . if you saw the contents that Against of your country law Please report it to us
چون مطالب بصورت آیفریم هست، زیاد گیر نمیدن بهش و سایت مرجع رو فیلتر میکنن
بعضی اوقات هم فقط آدرس اون مطالب خاص رو فیلتر میکنن
ای بابا دی وی دی هارو رو یه سیستم دیگه تست کن - با یه برنامه ای که ایزو میگیره تست کن شاید بشه کپی گرفت.دوستان @AMIR0098 نمیتونه هیچکدوم از دی وی دی هارو باز کنه.
@MOHAMMAD026_1 و @Hamidreza23 شما گفتید 16 ایکس بزن مسئولیتش با شماست.
پ.ن جدی : چه کنم ؟
مشاهده پیوست 665190
من پولم رو میخوام... اونم با سودش :general106: سود بانکی 20 درصد هست ولی ما چون وبمستر هستیم :general609: سود بازاری حساب میکنیم یعنی 40 درصد :general106: حساب میکنم ببینم چقدر میشه... تو پ.خ شماره کارتم میفرستم کارت به کارت کندوستان @AMIR0098 نمیتونه هیچکدوم از دی وی دی هارو باز کنه.
@MOHAMMAD026_1 و @Hamidreza23 شما گفتید 16 ایکس بزن مسئولیتش با شماست.
پ.ن جدی : چه کنم ؟
مشاهده پیوست 665190