Ehsan_king99
Registered User
بالا آمدن سایت جدید aliexirs.ir به تمامی وبمستران عزیز تبریک عرض میکنم
http://mashrom.ir/
http://mashrom.ir/
از بالا به پایین و با دقت باید پر کنی تا درست پر بشهیکی نحوه پر کردن درست افزونه سئو yoast رو بگه
خوب این موضوع دیگه به عواملی مثل بازدید،موضوع سایت،تعداد کاربران ثابت و ... داره.یکی از دوستان اینکارو کرده بود , به کاربراش گفته بود ماهی 1000 تومن بدین تا تبلیغات پاپ آپ براتون باز نشه , کلا 6 نفر ثبت نام کرده بودن!
:general710:از بالا به پایین و با دقت باید پر کنی تا درست پر بشه
دقیقا تو چه موردیش سوال داری ؟؟
باید دقیقا کلید واژه کانونی را در متن تکرار کنی ...:general710:
الان این مورد که میگه چگالی کلمات کلیدی با متن0% است چطور باید رفع بشه؟
The keyword density is 0%, which is a bit low, the keyword was found 0 times.
کلمات کلیدی خوبی هم گزاشتم ولی نمیدونم چرا بازم ارور میده
دامنه های ir تو ساعت خاصی از شبانه روز ازاد میشن ؟ یا قاطی پاتیه ؟شکممون رو صابون زده بودیم واسه دامین Awaz.ir با رنک سه. دو ماه از تاریخ انقضاش گذشته بود و فقط 8 رو مونده بود آزاد بشه. نامرد 5سال تمدید کرد! :| اصن داغون شدم.
انجام دادم ولی بازم درست نشدباید دقیقا کلید واژه کانونی را در متن تکرار کنی ...
اگر دقیقا تکرار شده و باز این مورد هست کلید واژه کانونی از تو کادرش کپی کن تو متن پیست کن مشکل برطرف میشه ...
زیاد تو فکر این افزونه نباش من سه ساله دارم باش کار می کنم بعضی وقتا سبز میشه بعضی وقتا هم میره رو اعصاب. کلا عشقی عمل می کنه و یه کلمه رو هزار بار تکرار می کنی ولی می نویسه 2 بارانجام دادم ولی بازم درست نشد
صبح تا شب و شب تا صبح@nassera صبح تا شب آنلاینه . وقتی کار باهاش داری آفه
دامنه های ir تو ساعت خاصی از شبانه روز ازاد میشن ؟ یا قاطی پاتیه ؟
*دعوت به همکاری*
دعوت به همکاری در موقعیت های زیر:
- برنامه نویس php
- برنامه نویس python
همراه با بیمه٬ حقوق عالی٬ شرایط کاری ایده آل و محیطی مناسب.
ارسال رزومه به
[email protected]
خب من الان چندین هزارا تا پست هست که میخواهم پاک بشن دونه دونه که کلی وقت میبرهپست هارو دونه دونه باید تنظیم کنید
بسته برام پست شده ! اومده تا پست شهر ! زنگ زدن از پست که آقا خونه ای آخر وقت اداری میارم برات گفتم باشه ، اینم شماره شخصیم ، اومدی میام دم در که معطل نشی.
خبری نشد ازش ، از سایت پست دیدم بسته برگشته خورده رفته مبدا !
رو بسته نوشته : 2 بار مراجعه شده و تماس هم گرفه شده من برم که نرفتم !!!!
موندم چی بگم !!!
نمیدونم کی رو تگ کنمدوستان راهی برای fetch گروهی سایت ها سراغ دارید ؟؟
سلام دوستان میخواستم بدونم دوستان برای سئو از چه سایت یا شخصی استفاده کردند و سئو طرف نتیجه بخش بوده من میخوام برای اولین بار سایت هام سئو کنم از بچه های سایت هم کسی هست که مورد تایید دوستان باشه و اینکه هزینه سئو چقداس؟؟ممنون
انجمنهای پرشین تولز - خطامنو کلیک راست جدید فایرفاکس چی میگه
مشاهده پیوست 668321