کسی از مشکل من سردر نمیاره؟؟اساتید عزیز بنده بعد از بروزرسانی سایت وقتی وارد سایت میشم باید ریفرش کنم تا مطالب جدید رو ببینم
فک کنم اینم جدید : hodhodsis.ir
کسی از مشکل من سردر نمیاره؟؟اساتید عزیز بنده بعد از بروزرسانی سایت وقتی وارد سایت میشم باید ریفرش کنم تا مطالب جدید رو ببینم
احتمال زیاد توی جای مناسب نمیزاری ...نمیدونم چرا هرکدی میزارم تو قالب سایتم کار نمیکنه نه کد پاپ اپ کار میکنه نه کد آمار(های استت و وبگذر) چشه؟
بین دو تگ head میزارم خب . این کد ایندکس بزارم کجاش؟احتمال زیاد توی جای مناسب نمیزاری ...
توی هدر یا فوتر میتونی بزاری ...بین دو تگ head میزارم خب . این کد ایندکس بزارم کجاش؟
اندروید بازار خرده فروشیش داغ تره، php رو درست خبر ندارم والا، ولی پیش نیاز که میخواد هیچ، یه سری پس نیاز هم میخواد که برنامه نویس درست و حسابی بشیphp یا اندروید ؟ من میخوام شروع کنم به یادگیری یکی از این دوتا . کدوم به نظرون بهتره در آینده؟
سی شارپ این وسط چیکاره هست؟دقیق نمیتونم راهنماییت کنم ولی باید جاوا یا سی شارپ بلد باشی ...
بازم کار نمیکنهتوی هدر یا فوتر میتونی بزاری ...
تو فوتر بزاری بهتره چون اگر سایت پاپ آپ دان بشه سایت شما دان نمیشه ...
با سی شارپم میشه برای اندروید برنامه بنویسی ...سی شارپ این وسط چیکاره هست؟
اساسا لوگویی که کپی نباشه لوگو نیست :general711:این خارجی ها میان از رو لوگو های ایرانی ها کپی میزنن واقعا که:general507:
http://rozup.ir/up/s2a/3Gshop/logo.jpg
یعنی میگی اون لوگویی که واسه من میخوای بزنی اونم کپیه؟:general710:اساسا لوگویی که کپی نباشه لوگو نیست :general711:
یک طرح شمبلتیک است :general707::general710:
صبح به خیر
کسی های تم را میخرد؟ کنترات با قالب های توش؟
آره داداش دارمش..آقا قالب مولتی نیوز رو داری؟
آره داداش دارمش..
پ ن : چقد مشتری داره این قالبه
کامل فارسیه.. دموشم امروز فردا درست میکنمکامل فارسی کردی؟
دمو داری بدی؟
قیمت؟کامل فارسیه.. دموشم امروز فردا درست میکنم
بله، دیدمبا سی شارپم میشه برای اندروید برنامه بنویسی ...
یه سرچ بزنم متوجه میشی ...