tissit
Registered User
شرایط به چه صورت هست محسن خان؟کلی گفتم .
سیستمی شبیه ادسنس ( نه به اون حد حرفه ای و پیچیده ) داریم تست میکنیم . میخوام ببینم اگر زمینه ای بین برو بچ اینجا هست بریم تو کار تبلیغات متنی مرتبط با محتوا .
شرایط به چه صورت هست محسن خان؟کلی گفتم .
سیستمی شبیه ادسنس ( نه به اون حد حرفه ای و پیچیده ) داریم تست میکنیم . میخوام ببینم اگر زمینه ای بین برو بچ اینجا هست بریم تو کار تبلیغات متنی مرتبط با محتوا .
برای راحتی در استفاده و موضوع بندی و ایندکس بهتر در گوگلیک سوال ، این سایت های اسپمر چرا اینقدر ساب دامین ایجاد میکنن ؟ برای گوگل چه اهمیتی داره ؟
من بودم تروجان براش میفرستادم
اگه کولر هست تا وقتی برگشتی یا وصول نشده تغییر وضعیت پیدا نمیکنه؛ اکثر سیستم های که همون روز ارسال شده میشن اگه یکم دقت کنید ممکنه دو روز یا اصلا دو ساعت دیگه انصرافی بزن ، سریع ارسال شده میزنن تا رضایت وب مستر رو داشته باشن ولی حداقل فردا صبح ارسال میشهکسی با سل می کار میکنه ؟
چرا اینقدر تاخیر داره ؟
20 شهریور سفارش ثبت شده ولی هنوز رو آماده ارسال مونده
داوش تایپو هست این فونت نیست :general309: به گمانم :general507:من بودم تروجان براش میفرستادم
این فونت متن" واسه دیدن تو " اسمش چیه ؟
http://dl.bir3da3.asia/Single/1393/Shahrivar/24/Omid Jahan - Vase Didane To.jpg
اگه کولر هست تا وقتی برگشتی یا وصول نشده تغییر وضعیت پیدا نمیکنه؛ اکثر سیستم های که همون روز ارسال شده میشن اگه یکم دقت کنید ممکنه دو روز یا اصلا دو ساعت دیگه انصرافی بزن ، سریع ارسال شده میزنن تا رضایت وب مستر رو داشته باشن ولی حداقل فردا صبح ارسال میشه
خود من یه ماهی تابه به صورت نقدی برای مشتری ثبت کردم دو روز بعد پیام دادن که محصول رو نداریم و انصرافی زدن ( تک شاپ)
همین مشکل ماهی تابه رو با دایان شاپ داشتم ( البته به صورت سفارشی ) که یک هفته روی اماده به ارسال مونده بود پیام دادم چرا تغییر وضعیت نمیخوره گفتن دو روز دیگه بار دستمون میرسه که گفتم انصرافی کنید.
مظورتون از استفاده راحت تر و ایندکس بهتر چیه ؟برای راحتی در استفاده و موضوع بندی و ایندکس بهتر در گوگل
یسری اطلاعات از این قسمت قابل مشاهده هست:درود
دوستان کسی میدونه از کدام قسمت رسلر whm میشه اطلاعات سرور رو ببینیم ؟
مثل اطلاعات هارد سرور یا پنهای باند سرور!؟
دقیقا میشه مثل سیستم های وبلاگ دهیمظورتون از استفاده راحت تر و ایندکس بهتر چیه ؟
داریم عایا ؟ :|سفارش دارم اونجا بالای 40 روزه وصول نشده :/
نهسلام به همگی! یگ هفته ای نبودم خوش گذشت :دی
سلام شا دومادسلام به همگی! یگ هفته ای نبودم خوش گذشت :دی
طرح خوبیهکلی گفتم .
تو جزیره منتظرت ام :دییک دهم پرشین تولز هم ارزش نداره بعد هی قوانین قوانین میکنن :general105:
مگه ثبت نام، کپچا نداره ؟اسپمرش قسمت یوزر ساز هم داره احتمال زیاد :general707:
-28 هزار تومن ماهانه.بچه ها دارامد شما از نت چقده؟
من: منفی (هزینه اینترنت):general507: