payam-nice
Registered User
من Dverleech نصب کردم فایل های حجیم رو با اون منتقل میکنم.دوستان راهی هست اسکریپت رو نصب کنم رو هاست و یک فایل تورنت رو بذارم لیچ کنه؟
سید های فایل نسبتا کم هست و حجم تقریبا 4 گیگ
من Dverleech نصب کردم فایل های حجیم رو با اون منتقل میکنم.دوستان راهی هست اسکریپت رو نصب کنم رو هاست و یک فایل تورنت رو بذارم لیچ کنه؟
سید های فایل نسبتا کم هست و حجم تقریبا 4 گیگ
بیا برای منم نصب کنمن Dverleech نصب کردم فایل های حجیم رو با اون منتقل میکنم.
شبای آخره . قدر این شبارو بدونید..:general504:. مدرسه ها باز میشه بچه مدرسه ای ها میرن پی مشقشون :general709::general601::general712::general611::general503::general504::general308::general310:
مهم این است که افکار ما باردار باشد:general609:دوباره پاییز کوفتی اومد و تابستان عزیز رفت :general208::general208::general208:
آه
باید 9 ماه وایسیم عین زنه حامله :general710:
CopyRight ZedBazi-Tabeson Kotahe
نتیجه کار چی شد آخرش؟ :دیسلام وبمستر ها ,
یک دامین هست ir دست منه ، .کام قبلا ثبت شده ، می خواهم یک سایت نسبتا ایده جدید بالا بیارم ، برنامه نویسی هم انجام میشه.
به نظر روی این دامین بالا بیارم یا یک دامین دیگه پیدا کنم؟
یک دامین هست ir دست منه ، .کام قبلا ثبت شده ، می خواهم یک سایت نسبتا ایده جدید بالا بیارم ، برنامه نویسی هم انجام میشه.
قربان دیروز ساعت 17:48 تماس گرفته شده.متاسفانه شما پاسخگو نبودید.قرار بود تماس بگیرید عزیز
اگر هنوز آقای رحمت اونجا باشن من دورادور میشناسم . چطور ؟
My hand is band ! :general404:بیا برای منم نصب کن