نمیدونمهدف این ملخ2سر چیه؟
ملخ رو از خودم دراوردم:general705::general705::general705:
نمیدونمهدف این ملخ2سر چیه؟
مثل اینکه خودم باید دست به کار شم و به استاد سفارش کنم که یک مقاله توپ در این زمینه ارائه کنه:general206:نه والا در این باره خبری ندارم
ولی هر چی که هست رویه سایت های فارسی زبان هم داره خوب حساسیت به خرج می ده...
ممنوننه والا در این باره خبری ندارم
ولی هر چی که هست رویه سایت های فارسی زبان هم داره خوب حساسیت به خرج می ده...
نمیدونم
ملخ رو از خودم دراوردم:general705::general705::general705:
اطلاعات غلط چیهممنون
پس چرا اطلاعات غلط میدی؟؟؟؟؟:general108:
این معراجی ها رو کدوم شبکه می زاره؟ساعت چند؟واقعا متاسفم آقای ده نمکی تو سریال چرت معراجی ها توی سکانس پارتی آهنگ صدای اتحاد رو پخش میکنن :|هدفشون فقط ساخت ذهنیت غلط از ریتم تنده... اونا دوست دارن همه حامد زمانی باشن واسشون...
فک کنم گفتم برنامه چرتیه :general710: شبکه یک ساعت 10 و نیم حدود 5 قسمتش رفتهاین معراجی ها رو کدوم شبکه می زاره؟ساعت چند؟
چند قسمتش رفته؟
به نظر من نمیخواد که حتما ایده جدید باشه .بعضی ایده های که اجرا شدن رو هم میشه دوباره اجرا کرد و خوب بالا اومد . فقط سایت رو بررسی و آنالیز کنید.دوستان بنظرتون الان کمبود چه سایتی حس میشه؟(که بگیره)
هرچی فک می کنم موضوع و ایده ی جدید نیست :general208:
خودم یه چندتا ایده ی خیلی خوب دارم که شاید نمونش تو ایران 1 سایت باشه ولی برای اجراش حداقل نیاز به 1-2 میل پول سرور هست دنبال ایده ای هستم که توان اجرایش رو داشته باشمبه نظر من نمیخواد که حتما ایده جدید باشه .بعضی ایده های که اجرا شدن رو هم میشه دوباره اجرا کرد و خوب بالا اومد . فقط سایت رو بررسی و آنالیز کنید.
منم چندتا ایده دارم که فقط با پلاگین حل میشهخودم یه چندتا ایده ی خیلی خوب دارم که شاید نمونش تو ایران 1 سایت باشه ولی برای اجراش حداقل نیاز به 1-2 میل پول سرور هست دنبال ایده ای هستم که توان اجرایش رو داشته باشم
پ.ن : امکان ریسک کردن و اسپانسر گرفتن رو هم ندارم
یعنی چی پلاگین می خوام؟الان مشکل نبود پلاگین هست یا سی ام اس خاصی می خوای؟منم چندتا ایده دارم که فقط با پلاگین حل میشه
عزیزم مشکل اکثر ما اینه که فکر میکنیم برای داشتن یک استارتاپ باید حتما چندین روز بشینیم و فکر کنیم که دیگران چی می خوان و یا مثلا چه سایتی نیست!شما باید اول مشکلات روزمره زندگی خودتون رو ببینید چی هست.بعد راه حل برای اون ارائه بدید!اینطوری که یک استارتاپ کم کم شکل می گیره.مثل بسیاری از سایت های بزرگ.دوستان بنظرتون الان کمبود چه سایتی حس میشه؟(که بگیره)
هرچی فک می کنم موضوع و ایده ی جدید نیست :general208:
جناب شهبازی لطف میکنن:general504:یعنی چی پلاگین می خوام؟الان مشکل نبود پلاگین هست یا سی ام اس خاصی می خوای؟
تو که وضعت خوبه برو بده برات درست کنن:general505::general707:
پ.ن : جناب شهبازی هم که گفت برات می نویسه
@mohsenshahbazi
http://forum.wp-parsi.com/topic/23589-درخواست-شمسی-سازی-و-اضافه-کردن-درگاه/هزینه ای لازم نیست افزونتون اگر رایگان هست برام بفرستید وقت کردم انجام میدم
در این انجمن http://forum.wp-parsi.com هم میتونید کمک بگیرید بنده هم اونجا هستم کمی شد در خدمتم
احسان جان ببخش که اینو میگمجناب شهبازی لطف میکنن:general504:
ولی من فقط منظورم این پلاگین نبود که . این پلاگین + چندتا پلاگین دیگه میشه یه سایت
یه صلوات ختم کنید.احسان جان ببخش که اینو میگم
ولی با این وضعیت به هیچ جا نمیرسی:general510:
تا وقتی نتونی یه تصمیم درست و حسابی بگیری نمیتونی کاری بکنی.
یه مشکل خیلی بزرگ که الان تو داری اینه که سست اراده ای.کنترلی روش نداری
الان کارای تو بیشتر شبیه جو گرفتنه .دم به دقیقه تصمیمت رو عوض میکنی
اگه 11 سال با این وضع برنامه مینویسه، بزاره دم کوزه و آبش رو بخوردوست عزیز بنده 11 ساله برنامه نویسی میکنم و آقای shopriz یکی از بزرگتری برنامه نویس هایی هست که دیدم و آخرین نمونه کارشون www.chatsoft.ir هست
شما داری از ایشون خورده میگیری ؟
ایشون استاده بنده هست با اینکه 11 ساله برنامه نویسم هنوز جرات نمیکنم از ایشون ایراد بگیرم شما داری ... ؟ !
هیچ فرقی بین www یا بدون اون وجود نداره
خواستم بگم برو وبلاگ خود گوگل مطلبش رو بخون دیدم شاید هنوز ابتدایی رو رد نکردی و زبان انگلیسی در حدی ندونی که بتونی بخونی
حرف از مدرسه شد بهتره شما بری بخوابی که عادت کنی صبح ها بتونی بلندشی دیر نکنی سر کلاسات چون shopriz عزیز نوه داره و نوه هاشو میبره مدرسه
موفق باشی
با بی خردان ساز سخن ساز مکنکسری جان تشکر ولی نیازی نبود !
از قدیم گفتن :
جواب ابلهان خاموشیست
.
دقیقا منظور منم همین بودمن سایتم بدون www بالا میاد اگه با www وارد کنم ریدایرکت میشه و این خوب نیست و بهتره که تو گوگل هم بدون www وارد بشه.
الان حرف خودت رو هم داری رد میکنی ؟فرقی بینشون نیست و باید به یک نوعش سایتتون باز بشه
مشکل جایی بهوجود میاد که سایتتون با هر 2 نوع آدرس دهی باز بشه