AhangCity.CoM
Registered User
راس می گه برو خودتو اصلاح کن برادر :general410::general601:یه صلوات ختم کنید.
راس می گه برو خودتو اصلاح کن برادر :general410::general601:یه صلوات ختم کنید.
زیاد باهاش کار نکردم. اگه دیتابیس به دردبخور داشته باشه صد در صد برای نرم افزار هایی مثل اس ام اس و کتاب و... بهتره.
چون راحت با css میتونی استایل بدی بهش ، با جاوا اسکریپت هم میشه کاملا ایجکس کار کرد.
کدش هم روی هر چیزی اجرا میشه حتی روی مرورگر ، اپلیکیشن فیسبوک و موزیلا و کروم هم میسازه ولی هنوز تستش نکردم :general105:
یه سری از برنامه های ساخته شده با اچ تی ام ال 5 : https://software.intel.com/en-us/html5/projects
چطوری از sqlite استفاده کنم ؟
فایل جاوا اسکریپت خاصی لازم داره ؟
فایل جاوا اسکریپت خاصی لازم داره ؟
گوگل که اینجوری داره پدر همه رو در میاره بعید نیست در ادامه الگوریتم ***خر بده..نمیدونم
ملخ رو از خودم دراوردم:general705::general705::general705:
اگر قالب مشکل داشته باشه از نظر سئو آرهعوض کردن قالب تو سئو تاثیر منفی داره؟
فک کنم اسکریپتشو داشته باشمآقا ایده سایت پلی لیست هم بد نمیشه ها؟! میتونه یه جور سایت باشه مردم بیان پلی لیست مورد علاقشونو اد کنن و واسه هم دیگه به اشتراک بزارن...
کسی اینجا این مودمو داره؟
دوستان برای سایت قانون جذبم باید چطوری تبلیغ بدم که کاربرای فروومم بیشتر بشن؟
آخرین ارسال های انجمن رو بالای سایت اصلی قرار بدید (اونجای که الان گذاشتید تو دید نیست) برا فروم مسابقه بزارید با جایزه . مثلا بیشترین ارسال کننده هرماه یا...دوستان برای سایت قانون جذبم باید چطوری تبلیغ بدم که کاربرای فروومم بیشتر بشن؟
آخرین ارسال های انجمن رو بالای سایت اصلی قرار بدید (اونجای که الان گذاشتید تو دید نیست) برا فروم مسابقه بزارید با جایزه . مثلا بیشترین ارسال کننده هرماه یا...
من خیلی شنیدم محله ی خوبی نیست و...یافت آباد !!!؟؟؟؟ جنوب تهران !!!؟؟؟؟ :general707::general707::general707::general707::general707::general707:
فقط 2 قدم راه چهار راه یافت آباد بری کف میکنی دادا !!!!!! :general705::general705::general705: بازار مبل و ....... یه کوچلو اونطرفتر هم امام زاده حسن و .....
برو ویکی مپیا یه نگاهی بنداز دادا
منم گه گداری میام اونطرفا بهت سرمیزنم ورودی نیمسال اولی یا دوم !!!!؟؟؟
http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=58194من خیلی شنیدم محله ی خوبی نیست و...
نیمسال اول
بیا حتمن غریبم