یه عکس هم از این قسمت بگیر تا مشخصات کل گرافیک ها بیاد.
مدل گرافیکت رو نمیدونی؟ معمولا از سایت سازنده گرافیک دانلود میکنن(همچنین تو سایت سازنده لپ تاپ هم میشه)نداره همچین چیزی... درایور بک سولوشن هم تست کردم نشد... میشهدقیقابگید باید چه درایوری رو از کجا دانلود کنم؟
http://8pic.ir/images/xx73t7gbgvzru903en3k.png
تو این عکس اون آخر زده list all model اون رو بزن ببین چی میاد.
برو تو device manager بعد display adapter رو بزن ببین چی داری.
چیزی که تو عکس نشون میده کاملا مربوط به گرافیک onBoard هست. احتمال داره درایورش نصب نشده باشه. همون طوری که @Hamidreza23 و @Ali-Ahmari گفتن. از سایتش دان کن
قسمت دوم نوشتم مهم تر بود
یه همچین چیزی یافتممدل گرافیکت رو نمیدونی؟ معمولا از سایت سازنده گرافیک دانلود میکنن(همچنین تو سایت سازنده لپ تاپ هم میشه)
PS رو پیدا کن بزار رو گرافیک AMDیه همچین چیزی یافتم
اون قسمت اد ادش کردم و گزاشتمش رو های برفرمنسPS رو پیدا کن بزار رو گرافیک AMD
توی display adapter هم ببین چند تا گرافیک داری
DriverTuner اینو نصب کن ، خودش آخرین درایور های موجود سیستمت رو پیدا میکنه میتونی دانلود و آپدیت کنییه همچین چیزی یافتم
درست شد؟اون قسمت اد ادش کردم و گزاشتمش رو های برفرمنس
PS رو پیدا کن بزار رو گرافیک AMD
توی display adapter هم ببین چند تا گرافیک داری
به دوستان هم گفتم لبتاب ۲۰۱۴ هست و سی دی خودش از این نرم افزار ها بروز تره..DriverTuner اینو نصب کن ، خودش آخرین درایور های موجود سیستمت رو پیدا میکنه میتونی دانلود و آپدیت کنی
کرک هاشم سالمن
منم یه بار پرسیدم، میشه 4 بار
فکر میکنم اون عکس های قبلیو ببینید متوجه بشیدمدل گرافیکت رو نمیدونی؟ معمولا از سایت سازنده گرافیک دانلود میکنن(همچنین تو سایت سازنده لپ تاپ هم میشه)
فک کنم الان واضح شد اون تو چیه؟! اگه نیازه برم اسکرین شات بگیرم؟قسمت دوم نوشتم مهم تر بود
خب شما الان دو تا گرافیک داری. باید چنچ کنی روی amd .تقدیم با عشق
تنظیمات باتری روی power balance هستخب شما الان دو تا گرافیک داری. باید چنچ کنی روی amd .
برو تو تنظیمات باتری ببین روی ذخیره انرژی نباشه! اگه باشه نمیزاره چنچ بشه. بزار روی high performance .
بعد برو تو تنظیمات گرافیک برای pes رو هم بزار high بعد تست کن.
لپ تاپتو عوض کن :دیتنظیمات باتری روی power balance هست
تنظیمات گرافیک amd هم گزاشتم رو های ...
بازم نشد
برا خودم بود شک نکن میشکوندمش :general710: دوستان کمــــــــــــــک:general107:لپ تاپتو عوض کن :دی