afshin313
Registered User
:دیدقیقا منظورت کدوم قسمت پست من بود ؟
اون پارک دامنه رو میگم :/
:دیدقیقا منظورت کدوم قسمت پست من بود ؟
شما یه کم تو این بخش بگردی میبینی حدود 4-5 سال پیش تقریبا بیش از 50% کاربران فعال اینجا از پارک دامین های خارجی درآمد خوبی داشتند . سیستم هایی مثل Parked / namedrive / sedo و یک سری پارکینگ های پرمیوم .:دی
اون پارک دامنه رو میگم :/
آره واقعا . یکی کمبود خبرخوان هست یکی هم کمبود اسکریپت سایت آگهی و نیازمندیها !!
پ.ن : سیستم کسب درآمد از پارک دامنه رو غیر از parkina.com نداریم . اینم که سامان سیستم هست و من تست کردم بیشتر چیزاش کار نمیکنه !
اگر باشه من به شدت علاقه مند به خرید و راه اندازی هستم .
آخه اصلا روش کارش تبلیغات دستی نیست .پارک دومین زیاد دیدم بالا اومده و جمع شده ...
یه مشکلی که هست متاسفانه مشخص نمیشه یهو دیدی صاحب سیستم نبلیغ خطرناک گذاشت و دامنه ما هم که پارک هست فیلتر شد :دی
فید بنر گوگل یا گروه گوگل ...برای خبرنامه ایمیلی (به جزء گروه های یاهو) چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟
دیگه احتمالا مشکل از خودته که بلد نیستیپ ن : من لنگه پی اسم
ممنون بابت راهنماییت :general710:دیگه احتمالا مشکل از خودته که بلد نیستی
100تا600دوستان نرخ نویسندگی برای پستهای کپی پیست چقدره؟
http://dl.hmusic.ir/music/1393/6/1/Siavash Ghomayshi - Mohabat [320].mp3
علاقه مندان استاد بشتابید
نمیشه صبر کرد که ! از موقعی که ریلیز شده یه سره دارم گوش میکنمداداش دارم رو سیستم، ولی دلم نمیاد گوش بدم .......
صبر کنیم شب ویدیو رو ببینیم.... حتما ویدیو رو هم خارج از نوبت داری ..... ؟
پس هیچی، عین آینده میشه .... بریم همینو گوش بدیم. فقط داداش کاور استاد رو میزاشتی دیگه ، حس و حال بهتری به آدم دست میداد .... (البته خودم عوضش کردم)نمیشه صبر کرد که ! از موقعی که ریلیز شده یه سره دارم گوش میکنم
کارگردان ویدیو هم فکر کنم کوجی هست پس منتظر ویدیوی شاخی نباش...
نمیشه صبر کرد که ! از موقعی که ریلیز شده یه سره دارم گوش میکنم
کارگردان ویدیو هم فکر کنم کوجی هست پس منتظر ویدیوی شاخی نباش...
بله. استاد گند زدن به ویدیوهای سیاوش هستن ایشون:general707:به استاد کوجی توهین نکن :دی