ثبت نام در هفتمین جشنواره وب ایران از مهر ماه 1393 آغاز می گردد
شوما شرکت کردی؟
و این است داستان وب فارسی...
پارسال شرکت کردیم عزیزم...شوما شرکت کردی؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نوشته که ریپورت شده این سایت یه سایت phishing (فیشینگ) هستان الذین یقاتلون فی سبیل الله لیس امواتا بل احیا و عند ربهم یرزقون
این سایت چرا هست؟
canadaalltax.com
دوسال پیش من شرکت کردم کاندید هم شدم (گروه سخت افزار و نرم افزار)ولی انتخاب نعپارسال شرکت کردیم عزیزم...
جالبه کاندید هم نشدیم!چند تا سایت کاندید شدن که نه از لحاظ محتوا و نه از لحاظ طراحی و هزاران چیز دیگر اصلا قابل قیاس نبودند...
در آخر هم سایت پروژه دات کام از دید کاربران و سایت پرندگان ایران از دید داوران انتخاب شدند...
با توجه به برخورد خیلی زشت پارسالشون که به صورت حضوری رفتیم تا اعتراض کنیم،فکر نکنم تمایلی به شرکت داشته باشیم...
اگر سایتتون بازدید خوبی داره،شرکت کنید تا از نظر کاربران رتبه بیارید ولی واقعا از نظر داوری رویه هیچ چیز نمی شه حساب کرد!!دوسال پیش من شرکت کردم کاندید هم شدم (گروه سخت افزار و نرم افزار)ولی انتخاب نع
ایشالله امسال قالب اختصاصیم اماده بشه حتما شرکت میکنم چون یچیز تکیه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اصولا تعداد ایندکس ربطی با تعداد ورودی نداره. اما اینکه میگید سایت رتبه 217 هزار جهانی داره ولی ورودی گوگل 500 تا، نشون میده بیشتر از نصف بازدیدهای شما از جاهای دیگه هست.سلام دوستان
این ایندکس شدن صفحات در گوگل چه سودی داره؟
سایت بنده الان حدود 120 هزار تا صفحه ایندکس داره....
ولی ورودی گوگلم زیاد نیست... چیزی حدود 500 تا در روز.
به نظرتون کم نیست؟؟
با رتبه 217 هزار جهانی
چند صفحه قبل پیام هشدار آنتی ویروس کسپرسکی رو در مورد facenama گذاشتم که برداشته کد trojan گذاشته تو پاپ اپ هاش ( حتما داره بات نت جمع میکنه !!)
بات نت جمع میکنه بعدش میفروشه به گروه های هکری روسی و چینیچند صفحه قبل پیام هشدار آنتی ویروس کسپرسکی رو در مورد facenama گذاشتم که برداشته کد trojan گذاشته تو پاپ اپ هاش ( حتما داره بات نت جمع میکنه !!)
به همین خاطر ریپورت شد و مثل این که ریپورت بررسی شده و فعلا هم بلاک شده .
یه چیزایی شبیه HIV هستشبات نت چیه؟
باتنتبات نت چیه؟
سلام دوستان
به چه اسکریپتی نیاز دارید که نمونه ایرانی یا رایگانش یا با کیفیتش وجود نداره ؟
آره واقعا . یکی کمبود خبرخوان هست یکی هم کمبود اسکریپت سایت آگهی و نیازمندیها !!کمبود خبرخوان احساس میشه :دی
چه سودی داره واسشون؟آره واقعا . یکی کمبود خبرخوان هست یکی هم کمبود اسکریپت سایت آگهی و نیازمندیها !!
پ.ن : سیستم کسب درآمد از پارک دامنه رو غیر از parkina.com نداریم . اینم که سامان سیستم هست و من تست کردم بیشتر چیزاش کار نمیکنه !
اگر باشه من به شدت علاقه مند به خرید و راه اندازی هستم .
در اون که شکی نیست و اصلا هیچ کس به فکر این مورد نبوده ، وای بر ماکمبود خبرخوان احساس میشه :دی
دقیقا منظورت کدوم قسمت پست من بود ؟چه سودی داره واسشون؟