هیچیش حساب و کتاب نداره چون به راحتی میشه تقلب کرد و آمارو برد بالاالکسا آپدیت شدنش حساب کتاب داره؟
http://fa.lmgtfy.com/?q=اسکریپت+پرداخت+آنلاین+بانک+ملتسلام
کسی اینجا اسکریپت پرداخت برای بانک ملت را داره ؟
سالم باشه و کار بکنه
میخوام یک فرم باشه که کاربر پر بکنه و از بانک ملت پرداخت بکنه ترمینال و درگاه و همه چی آمادست فقط اسکریپتش را میخوام
عزیز منظورم اینه! هر چند ساعت آپدیت میشه؟ اینش رو حساب کتاب هست یا نه؟هیچیش حساب و کتاب نداره چون به راحتی میشه تقلب کرد و آمارو برد بالا
اینم بستگی به همون بازدید داره اگر بازدیدت زیاد باشه و هر روز بیشتر بشه آپدیت هم بیشتر میشهعزیز منظورم اینه! هر چند ساعت آپدیت میشه؟ اینش رو حساب کتاب هست یا نه؟
بازدید رو میدونم!
گفته شده هر 2 هفته یکبار ....عزیز منظورم اینه! هر چند ساعت آپدیت میشه؟ اینش رو حساب کتاب هست یا نه؟
بازدید رو میدونم!
فکر کنم دیگه مبتدی ترین آدم هم اول میره گوگل میگرده پیدا نکرد میاد اینجا میپرسه :|
خب نگفتی که تو گوگل سرچ کردم و...فکر کنم دیگه مبتدی ترین آدم هم اول میره گوگل میگرده پیدا نکرد میاد اینجا میپرسه :|
رایگانا که باگ دارن اون یکی ها هم که نمیدن میگن رو هاست نصب میکنیم
تشکر یه نفر اسکریپت کاملشو از پیام خصوصی دادخب نگفتی که تو گوگل سرچ کردم و...
پس با این تفاسیر بده برات اختصاصی بنویسن
http://www.w3schools.com/html/html5_video.aspسلام دوستان
دوستان من میخوام ویدیو آنلاین برای تماشا بزارم در سایت وردپرس
اگه افزونه یا کدی هست که میتونه کمکم کنه بگین لطفا
اگه با فرمت mkv بشه بزاری بهتره
کمک کنید لطفا !
انشاالله سایتای دیگتم بالا بیان
اسکریپت پولی 2 تا خوبش هست تو گوگل بگردین پیدا میکنین ، حدوداً 40-50 تومن هستنسلام
کسی اینجا اسکریپت پرداخت برای بانک ملت را داره ؟
سالم باشه و کار بکنه
میخوام یک فرم باشه که کاربر پر بکنه و از بانک ملت پرداخت بکنه ترمینال و درگاه و همه چی آمادست فقط اسکریپتش را میخوام
کپی شناسنامه و کارت ملی میبری دفتر خدمات پستی همون لحضه میدن فکر کنم 5 تومن یا 8 تومن هزینش باشه دقیق یادم نیآقا سیم کارتم رو بد پانچ کردم داغون شد
همراه اول چند روزه میده؟
بله تشکر نصب کردم یکی و خوب کار میکنهاسکریپت پولی 2 تا خوبش هست تو گوگل بگردین پیدا میکنین ، حدوداً 40-50 تومن هستن
رایگان هم به سایت های اسکریپت سر بزنید زیاده
خواهش میکنم البته لزومی نداره اما بجای پست میتویند از دکمه تشکر نیز استفاده کنیدبله تشکر نصب کردم یکی و خوب کار میکنه
باشهخواهش میکنم البته لزومی نداره اما بجای پست میتویند از دکمه تشکر نیز استفاده کنید
از کجا لینک دانلودش رو بدین شاید به کار مام اومد ، همچنین لینک جایی که نصب کردین رو بدن دمو وار یه نگا بندازیم بهش :general609:
خواهش میکنم این نشون دهنده لطف بیش از حد شماست ، اعتماد چیهباشه
دانلود نکردم یکی پیام خصوصی داد که گفت طراحش خودشه
در مورد دمو هم شرمنده انقدر از بچه های اینجا بهمون رسیده که دیگه به خودمون هم نمیتونیم اعتماد کنیم