باید وقتی سیو میکنی با یونیکد سیو کنیدوستان یک فایل متنی هست محتواش به این شکله:
چطوری این کد ها رو به متن معمولی تبدیل کنم؟کد:جدیدترین
باید وقتی سیو میکنی با یونیکد سیو کنیدوستان یک فایل متنی هست محتواش به این شکله:
اقایون اسکریپت درست و حسابی برای وبلاگ دهی سراغ ندارید ؟
اسکریپت درست و حسابی اختصاصی = وردپرس :general210::general210:وردپرس شبکه با یه قالب اختصاصی :general609:
مگه چیه شما گفتی اسکریپت برا سایت وبلاگ دهیاسکریپت درست و حسابی اختصاصی = وردپرس :general210::general210:
جدیدترین؟دوستان یک فایل متنی هست محتواش به این شکله:
این کد ها رو با php از یه سایت گرفتم.دوستان یک فایل متنی هست محتواش به این شکله:
باید وقتی سیو میکنی با یونیکد سیو کنی
جدیدترین؟
این طوری هست از اول یا میخوای اینطوری نشه؟
تو نگران خودت باش جیگر )فقط الان میترسم فردا یه تاپیک بزنید فروش اسکریپت درگاه پرداخت ملت مثل فلان سایت و بگین خریدین 1 میلیون و میفروشین 500 هزار تومن و بعد تا 10 تومن بیاین پایین :general307::general307::general307:
:general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611:تو نگران خودت باش جیگر )
من نگفتم نگرانم من فقط گفتم میترسمتو نگران خودت باش جیگر )
خدا ما را از شر شیطان حفظ نمایید :general408::general512::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611::general611:
حرفای مدیر پیمنت رو نخوندی؟سایت حاج احسان و پیمنت24 رو به خاطر اینکه قیمت ارز رو آنلاین میزارن فیلتر کردن! این دیگه چرا فیلتر نمیشه؟؟؟
http://mdir.ir/service/currency
فکر کنم مال اینا آفلاین هستشسایت حاج احسان و پیمنت24 رو به خاطر اینکه قیمت ارز رو آنلاین میزارن فیلتر کردن! این دیگه چرا فیلتر نمیشه؟؟؟
http://mdir.ir/service/currency
چرا خوندم ولی یادم نمیاد :دیحرفای مدیر پیمنت رو نخوندی؟
نوشته بعضیا هستن که نمیخوان ......
:lol:فکر کنم مال اینا آفلاین هستش
عجب !مگه چیه شما گفتی اسکریپت برا سایت وبلاگ دهی
منم گفتم وردپرس شبکه
ضمناً شما تو پست بالا از اختصاصی بودن حرفی نزدین
انگار شما وردپرس رو بخاطر متن باز بودنش خیلی دستکمش گرفتین ، وردپرس از خیلی اسکریپت هایی کد نویسی شده بصورت اختصاصی خیلی خیلی سرتره
اول تو گوگل یه جستجو بکنید و بعد به سایت وردپرس دات کام هم یه سربزنید بد نی
دوباره بخون یادت بیاد:general707:چرا خوندم ولی یادم نمیاد :دی
:lol:
ریپورت بده دیگه ناصر
آفرین انقدر بترس تا ... )من نگفتم نگرانم من فقط گفتم میترسم
ضمناً نه من جیگرم و نه اینجا قصابیه :general609:
الان باز طوری میشه شما میگه پسرا اینجورین و اونجورین :general210: بخاطر حرمت هم زبون بودنمون بهتون چیزی نمیگم ، احترام خودتون رو نگردارین
خدا ما را از شر شیطان حفظ نمایید :general408::general512:
نگران نباشید کسی نمیتونه منو از راه بدر کنه ، من خودم زمان آموزشی سربازی چندتا کتاب حفاظت پاس کردم
علیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ :general707:مگه من تا حالا کی رو ریپورت دادم !!!؟؟؟؟ :general707:، اونم سایت به این خوبی رو مگه میشه ریپروت داد !!!!!!؟؟؟؟:general707: مگه من فامیل آقای فیلترینگم !!!!!!!؟؟؟؟؟:general707:چرا خوندم ولی یادم نمیاد :دی
:lol:
ریپورت بده دیگه ناصر
شما خوبی . :general510:عجب !
آورین !!
علیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ :general707:مگه من تا حالا کی رو ریپورت دادم !!!؟؟؟؟ :general707:، اونم سایت به این خوبی رو مگه میشه ریپروت داد !!!!!!؟؟؟؟:general707: مگه من فامیل آقای فیلترینگم !!!!!!!؟؟؟؟؟:general707:
شما خوبی . :general510: