MOHAMMAD026_1
مدیر بازنشسته
ترجیها کوتاه میخوام ..../این چطوره ؟ nourdanesh.ir
هم نور داره هم دانش
ترجیها کوتاه میخوام ..../این چطوره ؟ nourdanesh.ir
هم نور داره هم دانش
@miladgraph میلاد بنش کن:general711: :general711: :general711::general711::general711::general711:
سایت tgju.org رو از وب سرویسشون استفاده میکنید ؟ یا همینطوری اسکرپ میکنید؟من الان آماده اش رو دارم که از سایت tgju.org میگیره . ( اتحادیه طلا و جواهر )
همیشه یه راه هایی برای جلوگیری هست و همیشه کسایی هم هستن که درست کار کننمن موندم این طور پیش بره کی میخواد تولید محتوا کنه![]()
تا به حال توی ایران نت بیشتر از 128 نداشتم یعنی کلا چون اهل دانلود و ... نیستم استفاده نکردماین خوبه یا بده ؟
مشاهده پیوست 676631
برای باردار ها ضرر داره و باید با دستور پزشک تجویز بشهاین خوبه یا بده ؟
مشاهده پیوست 676631
چند مگ کجا بودتا به حال توی ایران نت بیشتر از 128 نداشتم یعنی کلا چون اهل دانلود و ... نیستم استفاده نکردم
ولی چند باری که خارج از ایران نت چند مگ استفاده کردم واقعا لذت داره ...
منم از مخابرات دارمچند مگ کجا بود
نت مخابرات یه ابزار تست سرعت داره
سرعت دانلود هم به روز به 300 برسه![]()
اون رو گذاشته بودم رو سرور دهاتمون:general507:
من موندم این طور پیش بره کی میخواد تولید محتوا کنه![]()
نرم افزار auto power-on & shutdownرفقا ایا نرم افزاری هست. که کامپیوتر را تنظیم بکنیم راس یک ساعتی روشن بشه. یا نه
بعدم یک سوال دیگر.
چون با اینترنت دانلود منیجر فقط میشه ساعت تنظیم کرد کی شروع به دانلود بکنه و کی تمام بکنه.
می خواستم بدانم ایا نرم افزاری هست. که باهاش کامپیوتر را روشن بکنیم.
بدون نرم افزار هم میشه، یه سرچ بکنرفقا ایا نرم افزاری هست. که کامپیوتر را تنظیم بکنیم راس یک ساعتی روشن بشه. یا نه
بعدم یک سوال دیگر.
چون با اینترنت دانلود منیجر فقط میشه ساعت تنظیم کرد کی شروع به دانلود بکنه و کی تمام بکنه.
می خواستم بدانم ایا نرم افزاری هست. که باهاش کامپیوتر را روشن بکنیم.
یه سری طرفدار گمنام گفتن باید بدی، یه سری دوستاش هم گفتن باید بدی بیرون، دیگه این شد که این طوری شداین که میگفت 2 تا آهنگ آخر رو میخواد دیگه بیرون نده پس چی شد :|