کلاسیک برزیل و آلمان رو بزار روبرو هم، آخ چه حالی میدهمن چون خودم طرفدار رونالدو یا مسی نیستم و عاشق فوتبال کلاسیک هستم فقط میگم "عشق است عیبرا"
نه دقیقا همین که لینک دادی codex ش هستش:general312:منظورت از 2014 چیه ؟ Stronghold 3 ؟
اگه منظورت اونه که آشغاله بنداز بره
این تازه اومده سبکش مثل Stronghold crusader 1 هست.
بازی های استراتژی هر سرباز یا ساختمانی که میسازی رمت پر میشه. اینم سیستم پیشنهادیه وگرنه با 2 گیگ رم و گرافیک low میشه بازی کرد.
سرعت بازی رو بزار رو 90 سربازا بدو بدو میرن خودت از بازی عقب میمونیدکمه + ماشین حساب رو چند بار بزنی سرعت میره رو 90
نظر خودمم رو codex هست چون تو تورنت سیدراش بیشتره. ولی اسم 3DM بیشتر برام آشناست![]()
+ میکروتیک باید نصب بشه روشیه سرور اختصاصی ایران برای اکانتینگ و سیستم کاهش پینگ می خوام(کاهش پینگ در بازی های انللاین)
دوستان بنظرتون به اجزای هر صد نفر چند گیگ رم لازمه؟
کدوم دیتاسنتر خوبه؟
و چه میزان پهنای باند؟
امکان اتصال ibsng هست؟+ میکروتیک باید نصب بشه روش
+ معمولا از آسیاتک و پارس آنلاین سرور میگیرن
+ برای شروع رم 8 بگیر. بعد با توجه به نیازت ارتقاء میدی (البته نمیدونم دیتاسنتز های ایران رم 8 میدن یا نه)
+ برای شروع 500 GB بگیر
بعدن میتونی ترابایتی بگیری![]()
بله. میتونید ibsng هم اتصال بدیدامکان اتصال ibsng هست؟
معمولا یه همچین سروری چقدر هزینش هست؟
تبیان از اسیاتک و پارس آنلاین خیلی بهتره. برای من اصلا قابل مقایسه نیستمن شنیدم از نظر پینگ تبیان بهتره (گرون ترم هست). آسیاتک بیشتر برای فایل سرور میگیرن.
یعنی همه ی فایل ها یه اسم شه یا یه کلمه از تو اسم برداشته شه؟دوستان راهی هست فایلای سرور از طریق فایل زیلا تعغیر نام دسته جمعی داد؟
بالای 1000 تا فیلمه دهنم سرویس میشه یکی یکی
تبیان دولتی نه؟من شنیدم از نظر پینگ تبیان بهتره (گرون ترم هست). آسیاتک بیشتر برای فایل سرور میگیرن.
تبیان برای سازمان تبلیغات اسلامیهتبیان دولتی نه؟
مشکلی با زدن وی/ پی / ان ندارند؟
یه کلمه از تو اسمشون برداشته بشه و یه کلمه دیگه جایگزین شهیعنی همه ی فایل ها یه اسم شه یا یه کلمه از تو اسم برداشته شه؟
آخه چرا؟:general611:دوستانی که از ما سرویس میزبانی وب دارن، بدلیل مشکلاتی که اخیرا پیش اومد، ما متحمل ضرر و زیان بزرگی شدیم
در چند روز آینده، دیگر قادر به میزبانی هیچ سایتی نیستیم
بزرگترین اشتباه ما، قیمت پایین و سرویسی فراتر بود!
دوستان لطفا در طی 72 ساعت آینده، انتقال بدن به یه شرکت دیگه + تیکت ارسال کنید برای بازگشت وجه
تا ریال آخر با همه تصویه میکنیم![]()