طرح قبلی دیجی کالا عالی بود
ux ضعیفه
ریسپانسیو هم نشده :|وای خدا!!!! چقدر زشت شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :general702::general210::general712:
ریسپانسیو هم نشده :|
صد رحمت به قالب قبلیاصلا زشته طراحیش!!!! فوق العاده مزخرف شد!!! این چیه اصلا!!! انگار مهدکودک شده! طراحی لوگوهارو نگاه :general710::general304:
ديجي كالا هم عقب گرد كرداصلا زشته طراحیش!!!! فوق العاده مزخرف شد!!! این چیه اصلا!!! انگار مهدکودک شده! طراحی لوگوهارو نگاه :general710::general304:
صد رحمت به قالب قبلی![]()
ديجي كالا هم عقب گرد كرد
حالا که همه مدرسه ان (!) ولی از دوستانی که هستند .
تا حالا شده در شرایط کاملا یکسان و با بازه زمانی های 5دقیقه ای میزان ایندکس هاتون در گوگل تغییر کنه ؟
من 2روز قبل از صبح تا حدود 5 عصر بیش از 15 تا عدد مختلف برای تعداد ایندکس های گوگل بهم داد !! در حالی که شرایط و حتی آی پی که داشتم هم عوض نکردم . امروز هم همینطور شده . یه نیم ساعته هرچی میزنم اعداد مختلفی میده !
اشتباه نکنید .عزیز الگوریتم گوگل بر اساس نوع محتوا و مطالب ارسالی شما + میزان سئو اون مطلبی که ارسال میکنید متغییر هستش! و این تراکنش عدد رو بخاطر این میزنه که بین صفحات 1 تا 5 سایت های برتر رو به شکل یک گردونه جابجا میکنه همیشه!
اره. بیشتر اوقات لحظه ای تغییر میکنه!!!حالا که همه مدرسه ان (!) ولی از دوستانی که هستند .
تا حالا شده در شرایط کاملا یکسان و با بازه زمانی های 5دقیقه ای میزان ایندکس هاتون در گوگل تغییر کنه ؟
من 2روز قبل از صبح تا حدود 5 عصر بیش از 15 تا عدد مختلف برای تعداد ایندکس های گوگل بهم داد !! در حالی که شرایط و حتی آی پی که داشتم هم عوض نکردم . امروز هم همینطور شده . یه نیم ساعته هرچی میزنم اعداد مختلفی میده !
که چی ؟ این سایت که راحت بالا اومد ؟ :دی
کلیک کن روش عزیزم:general707:که چی ؟ این سایت که راحت بالا اومد ؟ :دی
چیلترهکه چی ؟ این سایت که راحت بالا اومد ؟ :دی
آهان من اکثرا با پروکسی وبگردی میکنم :دی پس فیلتر شده :دیچیلتره
نکنه چیلتر شکنت بازه منحرف؟![]()
:general711:آهان من اکثرا با پروکسی وبگردی میکنم :دی پس فیلتر شده :دی
یعنی واقعا فک میکنی با فیل شدنش مشکل حل میشه ؟
حالا تا ریدایرکت بشه به دامنه جدید یه چند هفته ای طول میکشه.یعنی واقعا فک میکنی با فیل شدنش مشکل حل میشه ؟
کاری نداره که . یه دومین دیگه میزاره روش . اینم با htaccess میندازه رو اون یکی . ایندکس هم که الا ماشالله داره .