Hamidreza23
Registered User
اون چندتا دیگه هم ریپورت بده راحت بشیمکلیک کن روش عزیزم:general707:
هرچند که با دامنه جدید بالا میان :(
اون چندتا دیگه هم ریپورت بده راحت بشیمکلیک کن روش عزیزم:general707:
نه خداییش من به گوگل ریپورت داده بودم اما به فیل.ترینگ نهاون چندتا دیگه هم ریپورت بده راحت بشیم
هرچند که با دامنه جدید بالا میان :(
مثلا کیا؟https://twitter.com/avahedi/status/516501158479663104
https://twitter.com/manigh/status/516507987750690816
دوستان خبر دسته اول!!! (البته قند شکناتونم برای باز کردن لینک ها فعال کنید!!!)
عباس واحدی (نویسنده سابق نارنجی مرحوم!) دیروز تو توییترش گفته اعضای نارنجی امروز (یعنی همون دیروز!) با قید وثیقه آزاد میشن و مانی قاسمی (نویسنده نارنجی و مدیر دیجیاتو) هم اونو ریتوییت کرده!!!
یعنی واقعا نارنجی بر میگرده؟!!!
فکر کنم یه عده این وسط کار و کاسبیشون کساد میشه اگر نارنجی برگرده!!!:general112:
خخ نه باو !!!مثلا کیا؟
نکنه خودت رو میگی؟:general707:
ایندکس های منم خیلی نوسان داره - عادی شده تقریبا ...حالا که همه مدرسه ان (!) ولی از دوستانی که هستند .
تا حالا شده در شرایط کاملا یکسان و با بازه زمانی های 5دقیقه ای میزان ایندکس هاتون در گوگل تغییر کنه ؟
من 2روز قبل از صبح تا حدود 5 عصر بیش از 15 تا عدد مختلف برای تعداد ایندکس های گوگل بهم داد !! در حالی که شرایط و حتی آی پی که داشتم هم عوض نکردم . امروز هم همینطور شده . یه نیم ساعته هرچی میزنم اعداد مختلفی میده !
نوسان ایندکس تو به خاطر اینه که ی جا نمیشینی همش در حال مسافرت و این ور و اون ور رفتنی:general711:ایندکس های منم خیلی نوسان داره - عادی شده تقریبا ...
پ.ن: فهمیدی چرا نوسان داره؟! به ما هم بگو
شما در مصرف :دی صرفه جویی کنی نوسان ایندکس هات هم کم میشه .ایندکس های منم خیلی نوسان داره - عادی شده تقریبا ...
پ.ن: فهمیدی چرا نوسان داره؟! به ما هم بگو
من جز مشترکین کم مصرفمشما در مصرف :دی صرفه جویی کنی نوسان ایندکس هات هم کم میشه .
آپدیت آخر 25 سپتامبر بوده ( طبق تاپیک بروبچ ) احتمالا به خطر همین باشه .
:general710::general710::general710::general710::general710:@siavashx کلا قلابه به همه گیره :general208::general208::general208:
کدوم محمد؟!! من؟!!!:general710::general710::general710::general710::general710:
من به تو چیکار دارم:general211:
اون محمد هم مشکوک میزنه.دو تا ادرس ازش دراوردم:general703:
ابروش میره بیخیال اگر شاخ بازی در اورد میگیمبگیم داستان دکتر مهندسارو؟ :general711:
تو رو میگم دیگهکدوم محمد؟!! من؟!!!
دو تا آدرس؟!!!!:general210: از کجا؟!! :general208:
:general710:![]()
میگم تو کار خشکشویی هستیو :general503:
پا فیلم ورزشی و . . . . :general706: